Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga píše: Více
Aha, takže ty bys neodpověděla ze strachu, aby tvé dítě nešikanovala ředitelka? Ona ale psala, že toho se nebojí
A pokud je tato školka spádová a dítě je předškolák, musí vědět, že přestupuje jinam, protože předškolní ročník je povinný ![]()
Ono teď je to asi fuk, když už jí to odmítla říct. Jestli bude chtít dělat dceři zle, udělá to spíš na základě tohoto odmítnutí sdělit informaci o přestupu, než kvůli zjištění, na kterou konkrétní školku jde, nemyslíš? ![]()
@unuděná píše: Více
Tím jak se znaji ty ředitelky, tak si to může zjistit sama, když musí vědět.
@Kate11.8 píše: Více
v tom případě nechápu, proč jste to současné školce vůbec říkali, že přestupujete. Stačilo prostě v srpnu zavolat, že od září přechází dítě do té a té školky a nemuseli jste „se bát“.
Ovšem tvé důvody, proč to školce zatajit, mi přijdou přinejmenším úsměvné.
edit: tak ale doprčic s editacemi, odpovídala jsem na něco úplně jiného a teď z toho vylezu jako negramot, co neumí číst! V původním příspěvku se zakladatelka bála, aby se kvůli přestupu nevozila ředitelka po dítěti.
Asi jsme to mohli oznámit až v srpnu, to mi nedošlo.
O dalších dětech, co odchází, už věděla. A rodičům štíhlá vynadat, jak si dovolují dat své děti jinam. Tak jsem jí to napsala taky.
@Kate11.8 seš trapka a děláš větší zlé, než je…u nás taky teď dávali vědět z naší školky do spádové, kde předškolní dcera bude…prostě je to tak dané, ale já s tím problém neměla, volala jsem v našem novém bydlišti, jak tam ty školky fungují a že v naší školce chtějí vědět, kam dát vědět…a jinak u nás jsou tři třídy a všechny věkově smíšené, velké děti pomůžou malým a zároveň s nimi pracují i navíc, některé kurzy a akce jsou jen pro předškolní…na kroužky místo spaní chodí dcera od 3,5let…
musí vědět, že přestupuje, ale nemusí vědět, kam
ano, když se mě zeptá kamarádka, známá, příbuzný, kam dávám dítě do školky, nemám problém odpovědět,
když se mě ptá ředitelka, se kterou se rozcházím ve zlém, mám problém odpovědět
@unuděná píše: Víceředitelka je ředitelka školky, ne zeměkoule,
@stinga ale spádová školka musí mít papír od nové školky, že tam dítě chodí, ale může to asi dodat po přestupu…předškolní rok je povinný…jinak jim to je samozřejmě u 3letych, 4 letech šumák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.