Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, v průběhu příštího školního roku nás čeká stěhování, v té souvislosti samozřejmě i přechod dětí do jiné školky. Máte zkušenosti, jak takový přesun probíhá? Mám jít s dětmi k zápisu do obou školek, kterých se to týká, nebo jenom té první (kam určitě v září nastoupí) a s tou druhou (budeme měnit asi v polovině roku) se domlouvat osobně až následně podle toho, jak to bude aktuální? Mám trochu strach, aby nám pak děti vzali, jedná se o malou školku na vesnici s obsazenou kapacitou. Syn bude předškolák, to by ho ze zákona měli vzít, že? Ale když nebude místo? Díky.
Ahoj,předškolák má sice ze zákona přednost,ale při naplněné kapacitě se to místo pro něj vyčaruje těžko.(jsem bývala učitelka MŠ z opravdu natřískané školky)
Do té první běžte k zápisu a do té druhé si ještě předtím zavolej a domluvte se na postupu,každá školka to má trochu jinak,ale věřím že Ti vyjdou vstříc.
Tak tak.I my museli čekat na nový škol.rok.Muselo by být volné místo.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.