Přechod do jiné MŠ v průběhu roku

1227
24.11.11 11:58

Přechod do jiné MŠ v průběhu roku

Ahoj holky, v průběhu příštího školního roku nás čeká stěhování, v té souvislosti samozřejmě i přechod dětí do jiné školky. Máte zkušenosti, jak takový přesun probíhá? Mám jít s dětmi k zápisu do obou školek, kterých se to týká, nebo jenom té první (kam určitě v září nastoupí) a s tou druhou (budeme měnit asi v polovině roku) se domlouvat osobně až následně podle toho, jak to bude aktuální? Mám trochu strach, aby nám pak děti vzali, jedná se o malou školku na vesnici s obsazenou kapacitou. Syn bude předškolák, to by ho ze zákona měli vzít, že? Ale když nebude místo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1033
24.11.11 12:13

Ahoj,předškolák má sice ze zákona přednost,ale při naplněné kapacitě se to místo pro něj vyčaruje těžko.(jsem bývala učitelka MŠ z opravdu natřískané školky)
Do té první běžte k zápisu a do té druhé si ještě předtím zavolej a domluvte se na postupu,každá školka to má trochu jinak,ale věřím že Ti vyjdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.11.11 12:32

Tak tak.I my museli čekat na nový škol.rok.Muselo by být volné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin