Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já jsem toho zkusila opravdu hodně… Až ten Sarapis mi pomohl. Na příznaky je senzační. Není to hned, ale při dlouhodobém užívání jsou účinky znát a příznaky se zmírňují ![]()
Nejhorší je pocení a špatný spánek, vše ostatní se v rámci možností dá zvládnout, na pocení mi teda absolutně nic nepomáhá, nějaký tip kromě Sarapisu? Ten mi teda moc nepomohl
@Wendy Nov píše: Více
Já používala necelý rok Femaralle recharge 50+ a teď asi druhý měsíc Carnium Menowell. Řekla bych, že frekvence návalů se zmenšuje, ale to spaní stojí fakt za prd pořád. Večer si dávám ještě triptofan, po něm teda líp usnu, ale stejně se pak xkrát za noc vzbudím.
@ivašot. píše: Více
Problém nejsou návaly, pocení a pocení, nemám návaly horka, jen se permanentně potím, což je fakt na houby, nemůžu si oblíct nic jinýho než bílý, stejně mi pot teče po čele a po zádech, teď v těch tropech spím na ručníku a s ručníkem pod bradou ![]()
@Wendy Nov píše: Více
Tak to neporadím. Já se “naštěstí” potím jen v rámci návalů
@Cleare Zhubla si nějak výrazněji nebo ppod nějakou hranici v časové souvislosti s popisovanými problémy? Zvracíš pravidelně, nebo užíváš projímadla?
@ivašot. píše: Více
zkusím koupit na Alpiku Od Viridianu komplex tabletek na menopauzu, doporučila mi sousedka, zlepšilo se jí spaní i ty její stavy úzkosti a podráždění ustupují, je to rostlinný extrakt, samé bylinky, tím nic nezkazím i když kolem toho pocení jsem hodně skeptická, ty horka tomu moc nepomáhají ![]()
Příspěvek upraven 06.07.25 v 15:24