Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
No my sme už přestali dávat probiotika protože po UM nemá žádné problémy. A jelikož je to už ¨přes měsíc od první dávky rotarixu tak koupíme znovu probiotika a zkusím to znovu a zkusím i nejíst mléčné výrobky . Tak doufám že to zabere.Jestli jo tak budu nejšťastnější mamina na světě!Dík moc za rady a názory ![]()
Tak drzim palce. Dobry je Biopron. Ale jestli budete na Um, nic si z toho nedelej, hlavne ze bude cvrcek v poradku.
MUDr. Fuchs mi rikal, ze to mozne je a ze se to objevuje. Odkud jsi, nechces se k nemu objednat? Rozhodnuti prestat kojit je bolestne v tom okamziku, ale jak bude po mliku, bude i po splinu.
Jsem z Ostravy.Já sem ráda že aspoň už vím že to může být tím.Už sem to začala zkoušet znova, tak sem zvědavá jak to dopadne.Ale když nedopadne tak tohle už je poslední pokus.Sice sem to říkala i při tom posledním.Myslím že stojí za to to zkusit ještě jednou.
ono v těch nových UM už ty probiobakterie jsou néééé (co jsem tak pochytila z reklamy) tak možná proto na ně lépe reaguje že mu tu mikroflóru samy lepší. ![]()
Jinak nevím hlady to nebude, zkus nasadit sobě dietu a vyřadit veškeré alergeny (třeba jíš něco pravidelně co mu teď po zblbnutí střev a oslabení organizmu vadí).
Třeba čokoláda (na té já ujížděla a taky jsem jí nesměla - malá pro změnu měla atop.) ![]()