Před IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
19.10.05 06:01

Před IVF

Ahoj holky, prosím o radu. Ve zprávě z Unicy z Brna mám: 11.11. zahájení stimulačního cyklu - Decapeptyl, Puregon, Menogon. Předpokládám, že vyfasuju injekce a léky. Na jak dlouho? Kolik? Mají nějaké nežádoucí účinky? Může se stát, že ani po nich nebudu ovulovat? Chápu správně, že neschopenku dostanu po transferu? Mám v tom docela chaos 8O , dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
20.10.05 11:53

Ahojky, já jsem dnes taky po IVF. Když jsem viděla ty lejstra a injekce nebylo mi tenkrát vůbec do zpěvu, ale neboj.
Brala jsem 16 den od začátku MS puregon 10 dní,
potom 23 den cyklu jsem začala píchat decapeptyl.
Následovala normální MS poté jsem jela na kontrolu a 4 den MS jsem začala píchat GONAL, ten jsem píchala 12 dní. Takže celková délka braní léků a injekcí byla 28 dní. Vše kontrolujou a dělají při každé návštěvě ultrazvuk. Já šla potom 17 den cyklu na odběr vajíček. Můžu říct, že se mi to na začátku zdálo opravdu strašný a nekonečný, ale uteklo to jako voda. Takže se ničeho neboj a buď v pohodě. Budu držet palce a kdyby jsi chtěla vědět něco víc, klidně se ptej. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.10.05 11:57

Ještě k těm příznakům, mě bylo trošku špatně od žaludku a byla jsem více unavená než normálně. Mě nabízeli neschpenku hned první den léčby, ale já chodila do práce. Nechtěla jsem aby to někdo věděl a navíc jsem na to alespo%n tolik nemyslela. Samozřejmě si ji můžeš vzít po transferu, tak jsem to udělala já. Teď musím zaťukat na dřevo…hladím si totiž bříško, jsme ve 20 týdnu.
Myslím, že se nemusíš bát toho že by jsi neměla ovulaci. Oni vše kontrolují a přidávají nebo ubírají dávky v těch injekcích. Takže přeju hlavně pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.10.05 18:30

IVF

Luci, díky moc za informace. To je super, že je z tebe těhule :lol: . Vyšlo to na první pokus? Tyhle zprávičky mně neskutečně pozitivně a optimisticky nalaďují. Tak si to užívej, v klidu a pohodě. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.10.05 11:43

Ahoj Vendulko, jsem ráda že ti to alespoň trošičku pomohlo. Nám se to povedlo na 2 pokus. A v březnu bychom měli miminko přivítat mezi nás. Už se moc těším. Takže hlavu vzhůru a hlavně nic nevzdávej, spíš naopak, věř že se to povede. Měj se moc pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.10.05 00:20

Drzim palecky

Ahoj Vendulo,

i ja mam za sebou IVF a jak vidis podle metriku zadarilo se a hned na prvni pokus. Drzim palecky.

Ja jsem dostala presne rozpis co a kdy mi budou pichat, s tim ze jsem chodila prubezne na kontroly a podle rustu vajicek jsme upravovali davky. Neboj to zvladnes.

Dulezite je se pozitivne naladit a ne doufat, ale byt presvedcena ze to vyjde a hlavne byt v klidu a pohode. Mne pomohla akupunktura i kdyz mozna spis to popovidani s bajecnou pani doktorkou.

Na neschopenku jsem sla po transferu a do konce prvniho trimestru jsem byla doma. Muzu jedine doporucit.

Jinak spoustu info najdes ve starsich diskusich na toto tema. Hlavne to chce kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid

Jarka 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital