Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Lidičky nebo maminky nebo ty kteří to teprve začínají a neví jak se stím poprat.
Za mně ted můžu říct že nením co a jak dál. Hormony se mnou cmlouvají bojím se a zárověn se těším. Ale spíš se bojím. Žádné pořádné članky tu nejsou, abych se mohla něco dozvědet. Omluva za ČJ. nejsem super nikdy jsme nebyly kamarádky. ![]()
Tak jsem se rozhodla sem napsat a snad poznat nebo potkat někoho kdo to mněl podobné nebo stejné. A až projdu manévry tak jsem dát nějaké zkušenosti a pomoc ostatním. A třeba potkat nebo najít normální kamarádky. Čas ukáže. ![]()
Je mi přečs 40let. A sice děti už mám, ale s přítelem jsme se rozhodny pro prcka. Ale dozvěděli jsme se že oba máme problémy. Já že uz neovuluji jsem v přechodu a partner má líné spermie. Tak ná bylo doporučeno IVF z darovaného vajíčka. Tak jdeme do toho. Hrozně se moc bojí ýe bude zklamaním že to nevýjde. Moc toužíme po miminku. Vím pro někoho už jsem stará, ale já se tak necítim. A pro mně děti jsou ty nejduležitější na světě. Ale jinak se rádá podělím o zkušenosti nebo i já ráda dostanu nové. A seznámím se tu s jiníma. ![]()
@Katybot píše:
Ahoj
Lidičky nebo maminky nebo ty kteří to teprve začínají a neví jak se stím poprat.
Za mně ted můžu říct že nením co a jak dál. Hormony se mnou cmlouvají bojím se a zárověn se těším. Ale spíš se bojím. Žádné pořádné članky tu nejsou, abych se mohla něco dozvědet. Omluva za ČJ. nejsem super nikdy jsme nebyly kamarádky.
Tak jsem se rozhodla sem napsat a snad poznat nebo potkat někoho kdo to mněl podobné nebo stejné. A až projdu manévry tak jsem dát nějaké zkušenosti a pomoc ostatním. A třeba potkat nebo najít normální kamarádky. Čas ukáže.
Je mi přečs 40let. A sice děti už mám, ale s přítelem jsme se rozhodny pro prcka. Ale dozvěděli jsme se že oba máme problémy. Já že uz neovuluji jsem v přechodu a partner má líné spermie. Tak ná bylo doporučeno IVF z darovaného vajíčka. Tak jdeme do toho. Hrozně se moc bojí ýe bude zklamaním že to nevýjde. Moc toužíme po miminku. Vím pro někoho už jsem stará, ale já se tak necítim. A pro mně děti jsou ty nejduležitější na světě. Ale jinak se rádá podělím o zkušenosti nebo i já ráda dostanu nové. A seznámím se tu s jiníma.
Ahoj mě je ještě více než tobě a taky mě čeká i f s darovaným vájickem tenhle měsíc už jen čekám na menstruaci která by měla dojít do týdne co ty??
@Kiki_mama
Ahoj
Tak jak ti to dopadlo.
U nás první pokus nedopadl
Teď máme za sebou druhý a snad úspěch. Nevydržela jsem to a udělala si testy a jsou tam dvě čárky