Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vlastně i do porodnice jsem jela s tím, že mám slabé bolesti, které už trvají asi sedm hodin, tak ať se na mě podívají. Už si mě tam nechali a od příjmu to šlo celkem rychle samo.
Bolesti jsem měla 36hodin, každých pět minut, nemohla jsem ležet, sedět, chodit bylo vyčerpávajîcí. Odcházela mi hlenová zátka celou dobu, bylo jí fakt hodně. Chodila jsem pořád na malou a 12hodin před porodem jsem měla průjem a bolesti každé tři minuty, ale neotevirala jsem se. Můžu říct, že se považuji za hrdinku, když jsem nekřičela a nenadávala
ale byla to fakt síla, věř mi, až budeš rodit, tak to stopro poznáš. Jinak mi 4× dělali Hamiltona, zkoušela jsem vše, abych malou vypudila a stejně se narodila 10dní po termínu. Asi jsem měla zabetovanou dělohu ![]()
Já sem taky nic zvláštího nepozorovala. Bylo horko a já měla dva dny po termínu a byla sem naštvaná, že malá snad v životě,,nevyleze''. 3la sem spát a v noci mě vzbudily bolesti v zádech. No a za 4 hodky se malá narodila
Já jsem nic neobvyklého nepozorovala. Pořád jsem čekala, že mi praskne voda a tak poznám, že je čas. Nepraskla. Břicho mě bolelo, jako bych to měla dostat, a za deset hodin byl syn na světě. Do té doby nic divného.