pred porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
21.2.14 23:23

Já jsem nic neobvyklého nepozorovala. Pořád jsem čekala, že mi praskne voda a tak poznám, že je čas. Nepraskla. Břicho mě bolelo, jako bych to měla dostat, a za deset hodin byl syn na světě. Do té doby nic divného.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
21.2.14 23:24

Vlastně i do porodnice jsem jela s tím, že mám slabé bolesti, které už trvají asi sedm hodin, tak ať se na mě podívají. Už si mě tam nechali a od příjmu to šlo celkem rychle samo.

• Citovat
  • Upravit
65
22.2.14 04:35

Bolesti jsem měla 36hodin, každých pět minut, nemohla jsem ležet, sedět, chodit bylo vyčerpávajîcí. Odcházela mi hlenová zátka celou dobu, bylo jí fakt hodně. Chodila jsem pořád na malou a 12hodin před porodem jsem měla průjem a bolesti každé tři minuty, ale neotevirala jsem se. Můžu říct, že se považuji za hrdinku, když jsem nekřičela a nenadávala :D ale byla to fakt síla, věř mi, až budeš rodit, tak to stopro poznáš. Jinak mi 4× dělali Hamiltona, zkoušela jsem vše, abych malou vypudila a stejně se narodila 10dní po termínu. Asi jsem měla zabetovanou dělohu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.2.14 07:09

Já sem taky nic zvláštího nepozorovala. Bylo horko a já měla dva dny po termínu a byla sem naštvaná, že malá snad v životě,,nevyleze''. 3la sem spát a v noci mě vzbudily bolesti v zádech. No a za 4 hodky se malá narodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí