Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj slečny, dámy, maminy, těhulky…
Cca před hodinou a půl jsem „počůrala papírek“ a vypadá to pozitivně. Mám se zařadit mezi těhulky, co myslíte?
http://img5.rajce.idnes.cz/…P1230072.JPG
Jestli se nepletu, tak je to mamatest, tak tomu bych věřila. Graluluju, ale radši jen potichoučku.. Jak dlouho máš zpoždění?
Ahoj, ano, je to Mamatest. Dvě hodiny po testování je ta druhá / více viditelná, ale to už asi tolik neplatí
MS mám nepravidelnou, ale v poslední době se to „ustálilo“ na 37DC, což je dnes…
no gratuluji a jistě se mezi těhulky zařaď skvěle si popovídáte a aspoň vám to uběhne do první kontroly…
Mamatest me ukazal presne to same a v zivote nezapomenu jak jsem bezela hned za manzou mu to ukazat a on se me zeptal:„A takhle slaby to plati???“
A PLATILO
![]()
Přidávám se k názoru - přesně takle vypadal muj mamatest 40den cyklu, asi 3 týdny po oplodnění
držm pěsti do dalších týdnů!!!
Jéé, holky, tak já moc díky za podporu ![]()
Já za přítelem ještě nepoběžím, jednak je v práci a jednak chci počkat, až mi to posvětí doktor ![]()
Erian, za doktorem klidně utikej hned, do odpoledne bys už mohla mit jistotu a večer mužete spolu buchnout první nealko šampano. Hlavně se už ted opatruj a dej vědět jak ti to dopadlo!!!
Renčo - doktora nechám na později, bydlím na vesnici, takže bych musela do Prahy a navíc já pocházím z Východních čech a gyndr mám zatím ještě tam… Ale do 14 dnů tak pojedu za rodinou, budu mít narozky, takže se u něj stavím a zamávám mu před nosem pozitivním TT. Ten bude koukat, na podzim mě „přemlouval“, že bych byla krásná mamina ![]()
taky gratuluju!!! Měla jsem stejně slabou //
![]()
A jseš dobrá, že to udržíš! Já to vyzvonila snad všem
![]()
Evculinda - myslím, že na vyzvonění je ještě mooře času a navíc jako by nestačilo, že si to tady na fóru přečte půl republiky ![]()
A příťa asi něco tuší, onehdá, když jsem tady chodila a nadávala, „po čem je mi krucinál tak blbě“ , tak na mě kouknul a zkonstatoval situaci - že jsem určo těhule ![]()
A jinak i nadále děkuji za gratulace…
Erian,
aj slaba ciarock je ciarocka - znamena pritomny hcg hormon a ten je len v tehu, a vytvara ho uhniezdene vajicko. Toz gratulujem a prajem krasne tehu. ![]()
Luli - já jen, že jsem četla i různé příspěvky o falešně pozitivních testech, atd. Ale dnes už jsem to tak nějak rozdýchala a začínám se „záhadně usmívat“, protože je to zatím moje malinké tajemství ![]()