Koupání v těhotenství?

4666
7.7.09 18:46

Koupání v těhotenství???

Ahojky

Mám dotaz, jak jste se koupali v létě v těhotenství?

Kamarádka je v 5 týdnu a Dr. jí nic neřekla. Já jsem se teda nekoupala, ale nevím, nechci jí říct blbost… přírodní koupaloště asi vůbec, že jo, ale co bazén? Vadí ten chlór? Ale asi vadí i ostatní lidi v bazénu nebo ne?
A když nekoupat tak jak dlouho? Celý těhu?

Nechci jí nějak blbě poradit a víc hlav víc ví :wink:.

Jestli to tu už někde je, omlouvám se, projela jsem asi 4 str ale třicet je na mě moc :lol: :oops: :wink:

Děkuju moc všem za odpovědi!!!!! Nikolaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
7.7.09 18:51

Tak já se teda nekoupala, ale chlor by asi vadit neměl, spíš bych se bála nějaký infekce, třeba Podolí je tím pověstný :roll: . A taky aby třeba neuklouzla nebo do ní někdo nekopnul, někdy je to plavání pomalu o život, když je narváno.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.7.09 18:52

A ještě mně napadlo, že jsem tu někde četla, že se v lékárně prodávají spešl tampony na koupíní v těhotenství,a le zkušenosti nemám.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.7.09 18:55

Jinak tady je diskuse, kde to taky řeší https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.7.09 18:55

Tak já se taky nekoupala celé těhotenství, a to ani ve vaně. Bála jsem se té infekce. S tampóny bych to taky neriskovala, s nimi je riziko infekce taky větší. Možná bych se nebála koupání v moři, ale tam jsem v těhu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 19:02

Holky díky moc, já se právě taky nekoupala, ale pak jsem nad tí přemýšlela a viděla jsem normálně těhule na koupáku, tak jsem si řikala, jestli jsem jen třeba já nebyla nějak extra opatrná… takdíky ;-)

a díky moc za ten odkaz, mrknu na to :wink:

PS: do tampónů bych asi taky nešla, ale tak existuje to, tak to zmíním. Díky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.09 19:05

Mimochoem a kdyz tehulky chodi plavat do kryteho bazenu tak je tam asi morska sul co? :lol: A vydezinfikovane po tech lidech :lol: .Ja jen ze tady pisete o infekcich.Prirodni koupaliste ne ale bazen neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
7.7.09 19:08

Tak ja se jako tehule koupat chodila. Doma v horke vane teda ne, ale do krytaku a do termalu (do 37°C) jo. A nikdy zadne problemy.

• Citovat
  • Upravit
2753
7.7.09 19:09

ja nevim, neresite to nejak moc? do zabince asi nepolezu,ale koupaliste nebo bazen no problem, vzdyt na plavani pro tehotny to taky nikdo nedezinfikuje :) kdo ma strach, muze si koupit tampony, ovsem u vetsiny jsem slysela, ze spis jeste vic tu vodu nasaknou, ze telo si s tim bezne samo poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 19:11
kattkka píše:
Mimochoem a kdyz tehulky chodi plavat do kryteho bazenu tak je tam asi morska sul co? :lol: A vydezinfikovane po tech lidech :lol: .Ja jen ze tady pisete o infekcich.Prirodni koupaliste ne ale bazen neva.

Kattkko, tak nevím, ne? Proto se ptám… právě proto, že se chodí koupat, ale když někomu radím, tak chci poradit správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.7.09 19:11

No řešíme, ale to jste asi nikdy nenavštívily Podolí, já tam jednou vlezla a hned jsem něco chytla, podotýkám, že jsem infekci měla jenom jednou v životě a bylo to odtamtud.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 19:13

No já jsem o Podolí taky slyšela to nejhorší, ale v tv jsem viděla zrovna odtud, jak se voda kontroluje pravidelně a ještě ředitelka Podolí radila odstatním, jak se starat o vodu… ale tak samozřejmě že to mohly být kecy, panovalo spousta věcí o jejich žiletkách v tobogánu atd., ale to je jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
7.7.09 19:14

ja se teda taky koupu. samo do zadneho rybnik a ani prehrady nelezu, taky se bojim zbytecne riskovat… ale v normalnim bazene, koupalisti nebo domacim zahradnim bazenu se koupu naprosto normalne a bez tamponu… nevidim duvod proc ne… myslim si ze miminko je docela dobre chranene ;) a pokud je deloha uzavrena a „zaspuntovana“ hlenovou zatkou tak si nemyslim ze by mu neco vadilo. a chlor vubec ne, vzdyt ten je i v pitne vode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 19:17

meowth - díky moc, asi máš pravdu, proč by vadil bazén :oops: :lol:, no jsem zase chytřejší :wink:

Díky holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.09 19:46

Omlouvam se jestli to vyznelo nejak blbe.Mimochodem Podoli jsem urcite nenavstivila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí