Předání žakovske knížky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.9.23 14:56

Předání žakovske knížky

Dobrý den všem, prosím o zachování anonymu. Mám kuriózní otázku, tak snad někdo poradi.
Jsem povinna otci dítěte předávat žákovskou knížku? Víte, já s tím problém nemám, kdyby to byl normální člověk, ale otec syna se již dopustil několik trestních činů na moji osobu, včetně zneužití osobních údajů. V knížce je můj podpis a mám hroznou obavu, aby se něco podobného neopakovalo.
Jsem povinna mu zakovskou knížku předat? Moc všem děkuji, kdo poradi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1680
4.9.23 15:10

Tak pokud mu jde o znamky, navrhla bych mu, ze mu to ofotim. Jinak si myslim, ze na to pravo ma. Je to otec a ma stejna prava jako ty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.9.23 15:20

Co s tím má společnýho tvůj podpis v žákovské? 8o

• Citovat
  • Upravit
21994
4.9.23 15:25
@Anonymní píše:
Dobrý den všem, prosím o zachování anonymu. Mám kuriózní otázku, tak snad někdo poradi.
Jsem povinna otci dítěte předávat žákovskou knížku? Víte, já s tím problém nemám, kdyby to byl normální člověk, ale otec syna se již dopustil několik trestních činů na moji osobu, včetně zneužití osobních údajů. V knížce je můj podpis a mám hroznou obavu, aby se něco podobného neopakovalo.
Jsem povinna mu zakovskou knížku předat? Moc všem děkuji, kdo poradi

Když bude chtít, tak se k tvému podpisu dostane snadno jinými cestami, na to fakt nepotřebuje zrovna žákovskou knížku :roll: :roll:

A ano, jsi povinna mu ji předávat - je to zákonný zástupce dítěte a na přístup k veškeré školní dokumentaci má úplně stejné právo jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
4.9.23 15:28

Pokud mu jde o známky, tak mu snad stačí přístup do elektronické žákajdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
4.9.23 15:52

Pokud má otec styk s dítětem, nějak si neumím představit mu zakazat vzít si tam třeba na víkend učení včetně zakajdy a ukázat to otci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.23 18:07
@Zumpa píše:
Pokud mu jde o známky, tak mu snad stačí přístup do elektronické žákajdy.

Elektronickou nemáme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.23 18:09
@Svistice píše:
Pokud má otec styk s dítětem, nějak si neumím představit mu zakazat vzít si tam třeba na víkend učení včetně zakajdy a ukázat to otci. :think:

Já si to taky neumím představit. Nemluvím o učení, to je samozřejmost, ale resim primo žákajdu a v ní můj podpis. No nezbude než jí vždy předat a modlit se, aby neudělal zase blbost

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.9.23 18:10
@Anonymní píše:
Já si to taky neumím představit. Nemluvím o učení, to je samozřejmost, ale resim primo žákajdu a v ní můj podpis. No nezbude než jí vždy předat a modlit se, aby neudělal zase blbost

Tak znova, my jsme asi poněkud natvrdlí….. co udělá s tvým podpisem v žákovské???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.23 18:11
@Janli píše:
Co s tím má společnýho tvůj podpis v žákovské? 8o

Jak jsem již psala, zneužil v minulosti mé údaje a byl trestně stíhaný, tak proto

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.9.23 18:12
@Anonymní píše:
Jak jsem již psala, zneužil v minulosti mé údaje a byl trestně stíhaný, tak proto

Jak zneužije podpis v žákovské? Já to pořád nechápu….

• Citovat
  • Upravit
15766
4.9.23 18:17
@Anonymní píše:
Jak jsem již psala, zneužil v minulosti mé údaje a byl trestně stíhaný, tak proto

Jako jestli máš strach z toho, že někdo omaluje tvůj podpis, tak bych přemýšlel o nějaké léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
4.9.23 18:29
@Zumpa píše:
Jako jestli máš strach z toho, že někdo omaluje tvůj podpis, tak bych přemýšlel o nějaké léčbě.

No hlavně ten podpis omaluje třeba i z podepsané čítanky nebo jakéhokoliv domácího úkolu., přihlášky na obědy nebo dokladu o zdravotní způsobilosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
4.9.23 18:38

Tak je nový školní rok, tak si vytvoř čistě pro účely podepisování žákajdy nějakou speciální muří nohu, kterou jinde používat nebudeš.
Jinak mi přijde naivní se domnívat, že otec Tvého dítěte nezná podpis dávno a nemohl by se podívat na nějaký vzor do jiných dokumentů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová