Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, běžela jste některá letos v září Predator race?? A chystáte se i na příští rok??? Já běžela - no spíš šla. A už mám i zaplacenou registraci na další ročník
Je tady nějaký takový blázen jako já???
Já bych ráda, čekám na otevření registrace. Ale asi o těch pár zbylých míst bude rvačka:)
Běžela jsi pět nebo deset a jak moc jsou náročné překážky na fyzičku? Nemám moc sílu v rukách.
Letos v tom září se běželo jen 5 km. No natrénováno jsem neměla vůbec nic. Běhat jsem začla 1. srpna a vůbec jsem neposilovala ani nějak jinak netrénovala kondičku. A zvládla jsem to. Sílu v rukách jsem neměla taky skoro žádnou. Běžela jsem sama, nikdo mi nepomáhal. Jen na jedné překážce mi jeden kluk pomohl přehodit ten můj kotel na druhou stranu ![]()
Bylo celkem 24 překážek, něco bylo lehký - např. plazit se v bahně pod ostn. drátem. Něco bylo těžší, ale dalo se to zvládnout. A pár jich bylo (aspoň pro mě) neskutečně těžkých a pro mě nezvládnutelný bez pomoci.
Běhu se nebojím, chtěla bych běžet desítku, ale právě mám strach, že nepřekonám nějakou překážku, co se se mnou potom stane? ![]()
Já se taky na další rok přihlásila na tu desítku. Když neuděláš nějakou překážku, tak poběžíš handicap - kousek navíc. Minule to bylo od 200 do 400 metrů myslím. A byly tam šílený kopce…fakt šílený…ale byl to nezapomenutelný zážitek. Přijela jsem tedy asi s milionem modřin, z toho pár jich bylo hnusných a rozřízlou rukou…ale jak říkám, zážitek k nezaplacení. Určitě se přihlaš. Stojí to za to…Nejhorší mi v září přišlo to plavání. Ta voda byla šíleně ledová a chvílema jsem měla pocit, že nemůžu dýchat…
@NinPe
mám to kousíček, tak bych to chtěla zkusit, ale vypadá to, že většina čísel byla registrovaná při té VIP registraci, takže nebude lehké nějaké urvat.
Já to právě mám taky kousek
Jinak na fb Predatorrace psali, že se bude už uzavírat VIP registrace a otevře se ostatním. Že je zatím zaplněno cca 40procent míst
@NinPe teď jsem se tam taky dívala, počítám, že to spustí zítra nebo v pátek, tak mi drž palce, když se mi to podaří, budu potřebovat info k překážkám, něco jsem videla na stránkách, ale to je málo.
potřebují nějakou motivaci na zimní přípravu, což tohle bude
v červnu běžím půlmaraton, tak alespoň už bych měla neco naběháno
Jéééééééé já chci květen nebo červen (teď nevím ten datum) běžet půlmaraton ve Varech ![]()
Jinak já tedy začala chodit na kondiční tréninky. Je to docela makačka a trošku tam něco natrénuju. už nejsem takovej chcípák a dokážu tak 4-5 pánských kliků… ![]()
@NinPe píše:
Jéééééééé já chci květen nebo červen (teď nevím ten datum) běžet půlmaraton ve Varech
Jj, ten je v květnu, já mám z loňska přeregistrovane budějovice, měla jsem anginu.
já bych taky potřebovala, aby mě někdo honil, moje morálka je strašná ![]()
@mag tak mě nikdo nehoní
honím se sama. Hrozně mi sport baví a teď hlavně ty kondiční tréninky. Někdy jsem překvapená co dokážu ![]()
@NinPe Tak jsem přihlášená, startovné zaplacené
Jak jsem stará, tak jsem blbá, co já tam mezi těmi juniory budu dělat
Plavat se nebude, na to jsem se radši ptala před přihlášením. Akorát na mě něco leze, tak ani neběhám… 20.12. se v Plzni běží maratón/půlmaratón a desítka okolo Bleveckého rybníku, tak přemýšlím, že bych se přihlásila alespoň na desítku.
@mag no ta desítka by mě taky lákala…tedy…máš nějaký odkaz???
@mag to je dobře, že se plavat nebude. Minule při tom potápění jsem málem ztratila čočku…