Predator race

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18074
19.11.14 13:40

Predator race

Ahoj, běžela jste některá letos v září Predator race?? A chystáte se i na příští rok??? Já běžela - no spíš šla. A už mám i zaplacenou registraci na další ročník :-D Je tady nějaký takový blázen jako já???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
19.11.14 13:45

Já bych ráda, čekám na otevření registrace. Ale asi o těch pár zbylých míst bude rvačka:)
Běžela jsi pět nebo deset a jak moc jsou náročné překážky na fyzičku? Nemám moc sílu v rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
19.11.14 13:53

Letos v tom září se běželo jen 5 km. No natrénováno jsem neměla vůbec nic. Běhat jsem začla 1. srpna a vůbec jsem neposilovala ani nějak jinak netrénovala kondičku. A zvládla jsem to. Sílu v rukách jsem neměla taky skoro žádnou. Běžela jsem sama, nikdo mi nepomáhal. Jen na jedné překážce mi jeden kluk pomohl přehodit ten můj kotel na druhou stranu :-D
Bylo celkem 24 překážek, něco bylo lehký - např. plazit se v bahně pod ostn. drátem. Něco bylo těžší, ale dalo se to zvládnout. A pár jich bylo (aspoň pro mě) neskutečně těžkých a pro mě nezvládnutelný bez pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
19.11.14 14:01

Běhu se nebojím, chtěla bych běžet desítku, ale právě mám strach, že nepřekonám nějakou překážku, co se se mnou potom stane? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
19.11.14 14:16

Já se taky na další rok přihlásila na tu desítku. Když neuděláš nějakou překážku, tak poběžíš handicap - kousek navíc. Minule to bylo od 200 do 400 metrů myslím. A byly tam šílený kopce…fakt šílený…ale byl to nezapomenutelný zážitek. Přijela jsem tedy asi s milionem modřin, z toho pár jich bylo hnusných a rozřízlou rukou…ale jak říkám, zážitek k nezaplacení. Určitě se přihlaš. Stojí to za to…Nejhorší mi v září přišlo to plavání. Ta voda byla šíleně ledová a chvílema jsem měla pocit, že nemůžu dýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
19.11.14 15:44

@NinPe :mrgreen: mám to kousíček, tak bych to chtěla zkusit, ale vypadá to, že většina čísel byla registrovaná při té VIP registraci, takže nebude lehké nějaké urvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
19.11.14 15:55

Já to právě mám taky kousek :-D Jinak na fb Predatorrace psali, že se bude už uzavírat VIP registrace a otevře se ostatním. Že je zatím zaplněno cca 40procent míst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
19.11.14 16:00

@NinPe teď jsem se tam taky dívala, počítám, že to spustí zítra nebo v pátek, tak mi drž palce, když se mi to podaří, budu potřebovat info k překážkám, něco jsem videla na stránkách, ale to je málo.
potřebují nějakou motivaci na zimní přípravu, což tohle bude :mrgreen: v červnu běžím půlmaraton, tak alespoň už bych měla neco naběháno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
19.11.14 16:12

Jéééééééé já chci květen nebo červen (teď nevím ten datum) běžet půlmaraton ve Varech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
19.11.14 16:12

Jinak já tedy začala chodit na kondiční tréninky. Je to docela makačka a trošku tam něco natrénuju. už nejsem takovej chcípák a dokážu tak 4-5 pánských kliků… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
19.11.14 16:17
@NinPe píše:
Jéééééééé já chci květen nebo červen (teď nevím ten datum) běžet půlmaraton ve Varech :-D

Jj, ten je v květnu, já mám z loňska přeregistrovane budějovice, měla jsem anginu.
já bych taky potřebovala, aby mě někdo honil, moje morálka je strašná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
20.11.14 08:24

@mag tak mě nikdo nehoní :-D honím se sama. Hrozně mi sport baví a teď hlavně ty kondiční tréninky. Někdy jsem překvapená co dokážu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
2.12.14 17:51

@NinPe Tak jsem přihlášená, startovné zaplacené :mrgreen: Jak jsem stará, tak jsem blbá, co já tam mezi těmi juniory budu dělat :twisted: Plavat se nebude, na to jsem se radši ptala před přihlášením. Akorát na mě něco leze, tak ani neběhám… 20.12. se v Plzni běží maratón/půlmaratón a desítka okolo Bleveckého rybníku, tak přemýšlím, že bych se přihlásila alespoň na desítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
8.12.14 08:13

@mag no ta desítka by mě taky lákala…tedy…máš nějaký odkaz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
8.12.14 08:14

@mag to je dobře, že se plavat nebude. Minule při tom potápění jsem málem ztratila čočku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová