"předčasný" plánovaný císař

leonarubinova
1.7.17 16:05

"předčasný" plánovaný císař

Ahoj,
v pondělí mám nástup do porodky a v úterý bude sekce.
V případě, že by se začalo něco dít dřív, tak mam přijet - když jde o císař, tak co se myslí tím „něco“?
Je jasný, že prasklá voda, krev apod, ale neměla bych přijet už při nepravidelných kontrakcích?
Přijde mi divný, čekat na porod, když žádný nebude :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
1.7.17 16:14

@leonarubinova osobně bych zkusila horkou vanu/sprchu, pokud by se z nepravidelných staly pravidelné kontrakce, tak bych jela. Pokud ne, tak bych to nechala být, jen bych se hodila do klidového režimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
1.7.17 16:23

@leonarubinova Tím něco se myslí, kdyby začal porod dříve. Jak píšeš odtok vody, krvácení i pravidelné kontrakce.
Já to tak měla. SC naplánovaný, akorát jsem začla cítit pravidelné kontrakce o 14 dní dřív, takže z toho byl plánovaně-neplánovaný SC o 14 dní dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
1.7.17 16:24

@leonarubinova při nepravidelných kontrakcích bych zavolala do porodnice, vysvětlila, že máš indikovaný císař a oni ti poradí, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
1.7.17 17:57

Kdyby se dělo cokoliv, co by se Ti nezdálo.
Jinak pokud začne porod dřív - kontrakce, odtok vody, už se nejedná o plánovaný císař, ale akutní císař. Kdyby porod postoupil do určité fáze( i když u prvorodičky je to během hodinky, dvou, nepravděpodobné),už by nešel císař udělat, jedině dokončit porod kleštěmi nebo vexem. Takže kdyby něco, co nejdřív, i kdyby mělo jít o planý poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leonarubinova
1.7.17 19:03

Holky dík za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
457
17.12.20 02:22

Já čekala císaře v pondělí, v pátek večer nepravidelne kontrakce jako blázen..po cestě do nemocnice už po 5min. Když jsem prijela, doktorka mi řekla že kdybych měla rodit přirozeně, polovinu už mám za sebou.
Známá jezdila do porodnice s každým bolením. Čtyřikrát jela zpět, řekli že má vyčkat a po páté byli už i nepříjemní, ona se tak naštvala, že ji praskla voda ve výtahu po cestě domů. 😇 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí