"Předehra" porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
4.2.11 16:32

Wiolko tak to máš pravdu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
4.2.11 19:27

já zase četla že kontrakce vyvolává majoránkovej olej :wink: (mám to napsaný i na prsním olejíčku, co ho obsahuje, že si to nesmim patlat na břicho) a i majoránka sama o sobě snad. Tak namasírovat bříška majoránkou :-D

• Citovat
  • Upravit
1943
5.2.11 07:57

Tak včera zase nic :-( Jsem jak pták Loskuták-co vypiju to vy…Večer jsem si udělala teplou vanu nato vytřela kuchyň,chvíli se vrtěla v bocích-jediné,čeho jsem tím docílila,byly přehnané a nepříjemné pohyby miminka.Ale dnes by se mi porod hodil-mám narozeniny :lol: Byřicho mám pomalu u kolen a porod stále nikde-to se tam ta moje holka musí tak zkrášlovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.2.11 09:43

Janet tak v první řadě všechno nej k narozeninám :kytka: :huban:
No do večera máš času ažaž tak třeba si to malá rozmyslí a vyleze :wink:

Já stále taky nic ale vzdala jsem to a nechám to na malé kdy bude chtít jít ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
5.2.11 13:15

Holky já taky nic :-( ach jo..to čekání a ty nervy..hrůza

• Citovat
  • Upravit
3000
5.2.11 13:19
janet9 píše:
Jsem 39+2tt a od včera celkem často chodím na wc-i na „velkou“ jdu 2× denně.Chvílema mi jakoby ztvrdne celé břicho (napne)-několikrát za den,žádné bolesti nebo nutkání tlačit.To snad ještě nerodím :think: ,ale ten záchod mi leží v hlavě.Hlavičku už má mimi hodně dole cca týden,ale mě to časté chození onam začalo až včera.Někde jsem snad četla,že když to tak je,tak se do 3 dnů rodí 8-o .Rodím sice podruhé,ale předtím mi praskla voda,tak bylo jasné.Já jen jestli to taky není nějaká „předehra“porodu,něco jako jsou třeba poslíčci(ty jsem taky neměla nebo o nich aspoň nevím).Asi už mi začíná z toho čekání hrabat :roll: :oops:

Možná to je „předehra“.Já měla při prvním porodu 4dny před porodem průjem.Z jídla to určitě nebylo,no a pak mi praskla voda a můžu říct,že při klystýru ze mě šla jen voda jak už jsem byla pročištěná :-D Držím palečky,ať je vše O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
7.2.11 22:40

To je hezký, vy se tu zlobíte že nerodíte, já se bojim abych nerodila dřív :D a to o dost dřív, mám ještě nějakejch 14 týdnů čas… máme se stěhovat, přítel mění práci, věčně nervy na dranc, malá kope jak šílená, mám fakt pocit abych neodrodila někde na polňačce mezi brodem a chrudimí :D

• Citovat
  • Upravit
360
18.2.11 15:01

Ahoj holky, tak jak to s vama vypada? Nas maly mrnousek take strasil, ze se narodi driv - cca v 7. mesici. Musela jsem lezet s nohama nahoru a hrozne jsem se bala… No a ted? termin mam za 3 dny a prckovi se moc nechce. Dr. sice rikal, ze se to uz chysta, ale pomalu… v utery jedu na kontrolu (to mame zrovna termin) a uvidime… prenaset me nechaji 7 dni - pak vyvolani. Porad doufam, ze se mrnousek umoudri a vyleze ven treba o vikendu - ale zatim to nevypada. Jsem porad unavena, ale tak nejak se jeste necitim, ze bych mela jit rodit… no jo, chlapi - ti nas trapi a to nejsou jeste ani na svete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.2.11 15:04

Marishko, tak jak jste to vsechno zvladli? Tak jste zvladli stehovani? a uz mate mimi doma nebo zatim v brisku? myslim, ze 14 ndi pred terminem neni zas takovy prusvih, kdy mas termin? my 22.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
20.2.11 21:34

alčo, já nemám 14 dní před termínem ,ale když jsem ten přípěvek psala, tak to bylo 14 týdnů :wink: já mám fakt ještě čas, jsem v sedmým měsíci. Dvoje stěhování už jsem přežila, a teď v tejdnu bude třetí :lol: asi mě šlehne :D

• Citovat
  • Upravit
360
23.2.11 13:46

Ahoj Marishko, já to asi nejak blbe precetla :-) jak jsem jiz psala vis, nas taky v 7. mesici strasili predcas. porodem - ale vydrzeli jsme :-) zitra jedu zase na kontrolu - to jsou 2 dny po terminu… zatim jsem celkem vklidu, ale kdyby se mrnousek umoudril a vylezl, vubec bych se nezlobila… to cekani je takove „divne“… hlavne pri tom stehovani nic netahej a setri se. Spis to tak jenom „koordinuj“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
1.3.11 10:40

Přestěhováno :) a plně za mojí koordinace :lol: do porodnice to máme kousek prej se v případě nouze můžu „dokutálet“ :D teď už jen dožehlim věcičky, zabalim tašku a budu taky čekat :) i když je času ještě dost, stát se může cokoli :) koukám že několik čekatelek tady už to má za sebou :wink: :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
360
4.3.11 11:53

Ahoj Ahoj, tak se musim pochlubit, ze uz to mame taky za sebou :-) minuly CT 24/2 se nam narodil krasny zdravy chlapecek Jiříček… :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.11 11:54

vsem co jeste cekate preji, abyste to mely tak v poho jako my a brzo mely sve milacky v naruci - je to nadherny pocit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.3.11 13:56

Tak porod jsem poznala hned.Opět mi jako při prvním těhu praskla voda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie