Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukat na tv u předehry považuji za buranství a nevychovanost. Pozn. (definice z wikipedie): úvodní skladba, nejčastěji k opeře, oratoriu, kantátě, baletu, suitě, koncertním dílům a dramatickým skladbám, jejichž součástí je scénická hudba
Jakože vyloženě kouká, co se děje v tv, i když má na starost “jinou práci”? ![]()
Chápu, když hraje tv v pozadí, ale koukat co tam dávají a u toho se snažit věnovat partnerovi je trošku zvláštní ![]()
@ann_01s tak nějak jak píšete nechápu je to zvláštní, nevím co si o tom myslet ![]()
Já televizi musím vypínat, hodně mě to ruší. ![]()
Dělá to vždy nebo jen v poslední době? Co když tv vypneš?
Asi je pro ni tv zajímavější než ty.
Jako když jsem se jí zeptal co tam je tak zajímavého tak se usmála a řekla mi ať ji Teda vypnu, ale snad když s tou osobou něco děláte chápu že to ruší tak se to vypne ale když si hrajete a při tom koukat na tv tak nevím asi tak jak píšete tv je zajímavější. ![]()
@Anonymní píše: Více
Já třeba když jím, tak u toho rád koukám do mobilu. Prostě to jídlo samo o sobě mě dostatečně nezabaví. Třeba to má podobně ![]()
@asddsa to si nemyslím
že by ju 21cm nezabavilo
spíš nevím prostě co v tom hledat
![]()
K TV existuje taková krabička, říká se jí dálkový ovladač. Stisknete červené tlačítko nahoře a je klid. A je po problému.
Tak rozměry nejsou všechno.
Každopádně si myslím, že ji to s tebou tak moc nebaví, když dává přednost tv. ![]()
Proč to máte zapnutý, když víš, že při tom bude koukat na bednu, místo na Tvých omračujících 21 cm? Prostě to vypni. ![]()
Zdravím jdu si pro informaci, nevím co si o tom myslet při předehře se partnerka dívá na tv i když ne co dělá, je mě to blbý ale za zeptali nic nedám