Mohl by mít o mě zájem?

Anonymní
24.7.24 22:10

Mohl by mít o mě zájem?

Už dva roky se mi líbí jeden kolega. On je takový introvert, v rámci porad mluví málo. Přišel mi stydlivý a dřív mi podržel i dveře, abych prošla. I když to dělá všem ženám. Dřív když se naše pohledy při poradách sešly, došlo i k malému pousmání. Nyní při poradách na mě skoro ani nekoukne. Jeden týden za mnou chodil o pauze na pokec, ale témata a celkově snahu o něčem mluvit nechával na mě (moc nevím o čem se s ním bavit) tak si vždy po ránu připravím aspon nejaké téma, kdyby náhodou sme zase přišli do kontaktu. Když mi něco nesl do kanceláře, potřebovala sem od něho pár podpisů a při tom sem mluvila, když odpovídat tak mluvil a jednou rukou mi sejmul stojan na tuzky, tak to zas zbrkle stavěl. Pak se zas tváří, že nic. Když si připravoval kancelář, která je vedle mé, na jednání s klientem, zas byl dost pomalý, což nedávám, tak sem mu šla pomoct se sklenkami atd a on byl překvapen, poděkoval a usmíval se na mě. Poté zas nic. Nevím, zda z toho něco vyvozovat. Problém je, že já sem zadaná, on nevím, v tomhle je dost tajemný. Ve svém současném vztahu jsem nespokojena. Nejednou jsem u něho přišla na nevěru, kdy si prý jen psal, ale už mu nevěřím. Tak přemýšlím nad další etapou, ale nemám moc sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
24.7.24 22:46

Hale pokud si nespokojená v současném vztahu, tak to ukonči a nečekej na nikoho nového. Tohle myšlení „ze vztahu do vztahu, hlavně nebýt chvilku sama“ fakt nechápu.
Kolega možná má zájem, ale jsi sis jistá, že máš zájem ty? Nemáte si o čem povídat, štve tě jeho pomalost, to mi nezní moc kompatibilně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.24 22:48

A co to někam posunout, zeptat se ho na přítelkyni, koníčky, a navrhnout něco spolu? Řeším teď něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
1250
24.7.24 23:06

Já si myslím, že pokud má chlap zájem, tak i když je třeba stydlivý introvert, tak se prostě nějak vyjádří a na to kafe je snad schopen pozvat každý, i stydlín. I kdyby zaobaleně, aby to hned nevyznělo jako pozvání na rande.

Pokud se dlouho nic neděje, jen hází úsměvy, pak zas ignoruje, tak si jen hraje a není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.7.24 23:25
@Erinne píše: Více

To asi jo, ale co si budem, sbalit se dá i chlap, co ten zájem nijak extra nemá. :nevim: Takže jde spíš o to, jak moc se chce snažit tady tazatelka - asi moc ne, když už se jí 2 roky líbí a ona furt trčí ve vztahu s někým, kdo je jí šumák a ona jemu asi taky, když má čas pokukovat po ostatních… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.24 23:37
@Erinne píše: Více

No ona je zadaná, takže si myslím, že ona má dat najevo že ho chce. Někdo to tak má automaticky - někoho má, takže mě nebude chtít, tak proč se mám snazit, třeba proto si on nechává odstup.

• Citovat
  • Upravit
15162
25.7.24 06:30

Tak se rozejdi s pritelem ne? Nebo jsi neschopná žít sama a hledáš dalšího sponzora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
25.7.24 06:37

Z toho, co píšeš, by mohl mít o tebe zájem, ale je také možné, že je jen stydlivý a neví, jak s tebou mluvit. Zvaž, jestli ti stojí za to, zjistit, jak se cítí on, a zároveň ujasni svůj vlastní vztah a co chceš do budoucna. Pokud je tvůj současný vztah opravdu neuspokojivý, možná by stálo za to zaměřit se nejdříve na jeho vyřešení.

• Citovat
  • Upravit
497
25.7.24 06:48

Takže ty jsi dlouhodobě nespokojená ve svém vztahu a čeká tě rozchod a tak si už pěkně s předstihem plánuješ bydlení u kolegy z práce, který však bude také jen dočasná záležitost, protože už teď tě štve jeho nerozhodnost a nemáš si s ním o čem povídat. No tak to je naprosto parádní, moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
25.7.24 06:55

Rozejdi se s přítelem a hned máš téma na pokec, až se staví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
25.7.24 08:09

Souhlasím s názorem, že není úplně běžné v práci balit zadanou ženskou. Pro někoho možná jo, ale pro spoustu lidí ne. Až budeš volná, třeba zájem projeví. Z tvého popisu není zřejmé, jestli by měl zájem nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
25.7.24 08:15

@Kfětoslava má vskutku výborné nápady! :D Ono by možná stačilo, pokud hledáš téma, tak si můžeš postěžovat na svého současného přítele, proč ne? :) Zeptat se ho proč jsou chlapi takoví a jak by se choval on ve vztahu a co já vím! :D

Jinak to na mě podle popisu působí, že měl o tebe zájem ten týden, kdy za tebou chodil o pauze, a asi zjistil, že to moc nemá smysl… tak asi snahu musíš teď ukázat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
25.7.24 08:15

A co jako čekáš? Nemáš ukončeny svůj vlastní život doma, nemáš, zameteno před vlastním prahem, a už roztahuješ nohy chlapům? :nevim: dobře udělal, že tě podváděl, protože si nic jiného nezasloužíš, lidi jako ty konči jako frigidni ženské, takže doporučím mokrý hadr na čelo, a trošku se nad sebou zamyslet, pokud tě svědí pipi, ok, nemám stím problém, ale ukonči si to co máš doma. :nevim: :nevim: :nevim: drama jak cyp :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.24 08:56

@D. C.
On působí jako stydlín, někdy má takové zajímavé reakce, když mi něco říká. Když mluví s jinými kolegyněmi, tak mi zas tak nervózní nepřijde. Nevím nu. Ale když ví, že jsem v práci sama, tak málo kdy příjde a nepopřál mi k narozeninám. Brala jsem to tak, že má fajn příležitost se mnou začít psat alespoň pres messenger. Prostě mě zajímá, zda mě mà v hlavě a podle toho bych se rozhodovala.
A jak tu někdo zmiňoval, byt mám svůj a finančně sem na tom taky dobře, takže kvůli “nastehování se” se k němu opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
k22
399
25.7.24 09:11

Nie, nema ta v hlave. Chova sa slusne. To je vsetko. A ze sa usmeje alebo pozre na teba? Dievca, dievca… to sa maa mracit a preskakovat ta pohladom? Prehodit par viet patri k beznej socialnej interakcii v skupine ludi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí