Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jasně, že se objednat a udělat termín, lékař tě musí zaregistrovat, prohlédnout, správně by měl udělá ti jaterní testy a pak ti teprve předepsat antikoncepci. Osobně jsem spokojenější u chlapa, obě moje předchozí lékařky byly arogantní.
Vždy mě prvně vyšetřil a poté napsal HA. Chodila jsme k chlapovi i ženské, ta byla hrozně milá úžasna dr. Ale z důvodu stěhování a ať nemusím dojíždět jsem přešla k chlapovi.
Pokud chceš předepsat antikoncepci, tak budeš muset absolvovat kompletní prohlídku a odběry krve kvůli jaterním testům. Bez objednání tě nikde nevezmou, možná budeš muset hledat gynekologa, co tě přijme jako novou pacientku.
Bez prohlidky ti ji žádný gynekolog nenapíše. Takže objednat. Jestli je lepší k ženě nebo muzi je individuální. Někomu vyhovuje ten a někomu ten. Když jsem byla mladší tak jsem chodila a chodím k ženě, budu gynekologa měnit kvůli stěhování a i s ni nejsem uz uplne spokojena tak uvidím pak v okolí kdo bude mít dobrý recenze.
Antikoncepci ti bez předchozího vyšetření nikdo nenapíše. A co se týče doktora - já měla vždycky ženský - přišlo mi divné chodit ke chlapovi - ale musím říct, že všechny byly hrozně neempatické, arogantní… a tak jsem začala chodit ke chlapovi a už bych neměnila ![]()
@LucaObr píše:
Antikoncepci ti bez předchozího vyšetření nikdo nenapíše. A co se týče doktora - já měla vždycky ženský - přišlo mi divné chodit ke chlapovi - ale musím říct, že všechny byly hrozně neempatické, arogantní… a tak jsem začala chodit ke chlapovi a už bych neměnila
asi tak a jsou necitlivý, vyšetření nepříjemný, ted mám chlapa a je úžasný ![]()
Zavolej si, řeknou ti co a jak. Mě nikdo jaterní testy nedělal. Gynekologa jsem měla vždy chlapa, za mě spokojenost, ale nemám srovnání.
Objednat se předem a říct sestřičce, co chceš.
Pokud HA, tak vždy s jaterními testy. Doktor, který je neudělá, by neměl být tvým doktorem/hrobníkem.
Muž nebo žena je jedno, hlavně žádný arogantní nebo ty, co na všecko pečou. Když ti nic nebude, tak stejně nepoznáš, za co lékař stojí. O tom se většinou dozvíš, když začneš mít problémy nebo otěhotníš. ![]()
Mám srovnání s oběma. Chlap protivný neempatický a půlku věcí zlehčoval. Pak doktorky. Teď mám milou a super dr., se kterou jsme na stejné vlně. Ta před tím byla protivná a nepříjemná a sestra ještě víc. Ale určitě je to o lidech.
Jinak je potřeba se objednat. Po telefonu ti pošlou max. recept na další plato. Ale nasazení ha chce vyšetření.
Musíš se objednat, udela ti prohlídku a měl by odebrat krev.
Co se doktora týče, uz zhruba 14let mam doktora a ženskou uz nikdy nechci
Urcite obejdnat, předepsani antikoncepce neni jen tak, musi te vysetrit, udelat testy a az pak neco napsat ![]()
Osobne mam doktora chlapa a co jsem slyšela, muzi jsou neznejsi, opatrnejsi narozdil od ženských.
Určitě musíš nejprve na prohlídku. Lékař by měl i udělat jaterní testy, někteří to flákají a nedělají, ale já osobně bych na nich trvala. K dotazu lékař / lékařka - to je individuální, každému to vyhovuje jinak, spíš se zeptej kamarádek na recenze konkrétních doktorů v tvém okolí. Já osobně chodím k lékařce a jsem s ní velmi spokojená - milá, empatická a při vyšetření jemná.
Vím, že to není předmětem diskuze, ale Vám všem před předepsáním antikoncepce, dělali odběry krve na jaterní testy? Mě totiž ne…
@LucaObr píše: Více
TAKŽE pokud jsem měla už předchozí vyšetření za sebou u první návštěvy tak teď už mi nehrozí nebo ano? Jdu si dneska napsat antikoncepci a nevím co od toho čekat a potřebuju ji ještě dneska…
Zdravím, chystám se v blízké době poprvé navštívit gynekologa, chci pouze předepsat antikoncepci. Musím se nějak extra objednat nebo třeba stačí jen zavolat, říct prosbu a následně stavit se?
A když už jsme u toho, je lepší muž nebo žena jakožto gynekolog? (Výhody, nevýhody)