Prednison - dá se otěhotnět?

12947
25.8.10 13:34

prednison

holky chci se zeptat, dá se u prednisonu otěhotnet??, beru už 3 týdny po 1 tablete 5 mg..snažíme se o mimčo beru k tomu ješte clostylbegyt a anopyrín…ale ted teda nevím zda se u prednisonu dá nebo nedá otehotnet..gyndrmi práve řekla at ho už beru…jinak na imunii sem ho mela nasadit až v tehu :think: ..snad sem to nenapsala zmatene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
25.8.10 13:53

Já jsem brala Prednison u každé IUI.
Dělali mi 3IUI a 2krát jsem otěhotněla :palec:

Po každé IUI mi v CARu dali Prednison, Anopyrin a Utrogestan.

• Citovat
  • Upravit
25.8.10 13:55
petra.lovosice píše:
holky chci se zeptat, dá se u prednisonu otěhotnet??, beru už 3 týdny po 1 tablete 5 mg..snažíme se o mimčo beru k tomu ješte clostylbegyt a anopyrín…ale ted teda nevím zda se u prednisonu dá nebo nedá otehotnet..gyndrmi práve řekla at ho už beru…jinak na imunii sem ho mela nasadit až v tehu :think: ..snad sem to nenapsala zmatene

Zvyšuje množství, díky tomu i funkční účinek, estrogenů. Lehčeji řečeno pomáhá otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.8.10 13:57

díky..já ho práve začala brát už před ovu..a pak tu čtu že se u nej má použít kondom…tak mi šlo o to aby to nezabíjelo spermie..já nemela problém být tehu jako udržet to

volala sem do imunii..a tam řekly že to líp prokrvuje a že ho mám brát že to telo připraví a otehotnet se dá :nevim: ..tak snad ano..abych se necpala jen práškami a prd stoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.10 14:11

Spermie nezabíjí, avšak posiluje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.8.10 14:19

dekuju :wink:

• načítám...