Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla bych pro, aby založená témata prochazela schválením adminů.
Poradit, jestli ne chleba sýr nebo máslo nepotřebuješ?
Me takhle jednou vzali, ale musela jsem pockat az budou mit mezi objednanyma mezeru. Sedela jsem tam cca hodinu, nez jsem sla na radu.
U nás se mudr napíše hromadně recepty a pak je sestra jen vydává a jinak takovýhle frajerky miluju co vlezou k doktorovi bez objednání že prý jen na chvilku
posledně jsem čekala na takovou chvilku skoro třičtvrtě hodiny
To už vážně všichni gynekologové jen objednávají? A jak se to řeší v případě akutních potíží?
Díkybohu mám doktora, ke kterému se objednávat nemusím. Prostě má nějakou pracovní dobu a já mohu přijít, kdy chci a řešit, co chci.
Vím, že tenhle příspěvek nikomu nepomůže, ale to objednávání na gynekologii fakt nechápu.
@azalia u nás to je tak že zavoláš sestře, vysvětlíš akutní problém a ona řekne at přijdeš v tolik a tolik že tam má mudr čas ![]()
@stinga píše:
@jessikka![]()
![]()
a zásadité objednanátaky dobré
To jako se tady ptát, jestli máme před barákem kolonu nebo ne. Holt budu muset vstát a podívat se z okna.
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte si, že když si jdu pro recept na HA, zda by mě moje gynekoložka mohla vzít rovnou na prohlídku? Samozřejmě, že bych se nejdříve sestřičky zeptala, zda je možné, aby mě paní doktorka vyšetřila (pořád mě bolí podbřišek jako při MS, měla jsem divné krvácení…)? Jde mi o to, zda se to takhle může nebo musím být zásadité objednaná
@azalia píše:
To už vážně všichni gynekologové jen objednávají? A jak se to řeší v případě akutních potíží?
Díkybohu mám doktora, ke kterému se objednávat nemusím. Prostě má nějakou pracovní dobu a já mohu přijít, kdy chci a řešit, co chci.
Vím, že tenhle příspěvek nikomu nepomůže, ale to objednávání na gynekologii fakt nechápu.
V takových případech je to jako u každého jiného doktora. Přednost mají akutní případy, takže zavolám a domluvím se sestrou.
Taky jsem takového doktora měla a už bych to nechtěla znovu. Přijít tam a zjistit, že je přede mnou třeba deset lití a čekat dvě hodiny na vyšetření ![]()
@azalia píše:
No, mě zas nebaví trávit 2-3 hodiny v čekárně, takže díky bohu za doktora, kam se objednám.
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte si, že když si jdu pro recept na HA, zda by mě moje gynekoložka mohla vzít rovnou na prohlídku? Samozřejmě, že bych se nejdříve sestřičky zeptala, zda je možné, aby mě paní doktorka vyšetřila (pořád mě bolí podbřišek jako při MS, měla jsem divné krvácení…)? Jde mi o to, zda se to takhle může nebo musím být zásadité objednaná
Na prohlídku musím být objednaná. Pokud jdu jen k sestře, neobjednávám se. Akutně tě třeba vezmou, ale třeba budeš muset čekat.
Minimálně bys na prohlídku měla chodit 1× za rok, pokud jsi v uplynulém roce byla, napíše ti recept bez prohlídky, ale je lepší sestře předem zavolat
Ja jsem teda za objednavani rada! Taky me nebavi travit pul dne u doktoru, jen za to, ze si lidi neumi zavolat. Kazdopadne vetsina doktoru ma rozum a kdyz popises co ti je, tak te neobjednani za mesic ale zkontroluji, jak jsou na tom v pristich par dnech s objednanymi pacienty a podle toho ti reknou, kdy prijit.
Zvedni telefon a zavolej si tam.