Krvavá cysta

Anonymní
16.5.18 21:47

Krvavá cysta

Ahoj holky, dnes mi doktor našel asi 3,5 Cm cystu naplněnou krvi.. mate s tím zkusenosti? Prý by měla sama “odejít” při ms.. minuly měsíc jsem měla malou cystu vodou, která vůbec nebolela, ale takhle bolí dost, proto jsem šla dnes k dr.. doufám ze kvůli něčeho takového se nestane ze bych nemohla mít děti 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19988
16.5.18 22:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes mi doktor našel asi 3,5 Cm cystu naplněnou krvi.. mate s tím zkusenosti? Prý by měla sama “odejít” při ms.. minuly měsíc jsem měla malou cystu vodou, která vůbec nebolela, ale takhle bolí dost, proto jsem šla dnes k dr.. doufám ze kvůli něčeho takového se nestane ze bych nemohla mít děti 8o

Těžko říct. Záleží jaká ta cysta je. Znám holky co měly cysty co se vstrebaly a otehotnela hned. Já měla cysty a ty nemizely ale rostly a po diagnoze potvrzena endometrioza. A ta už problémy s otehotnenim způsobovat může a nemusí. Co ti na tuto otázku řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 22:23

Ahoj, krvavou cystu jsem měla a musela jsem na operaci, ale dopadlo to ok, uz to bude 3 roky a dítě mám ;) spíš jsem měla problém s těmi naplnenymi vodou, protoze se mi dělaly pravidelně..nedozravaly mi vajíčka. Ale věřím, ze u tebe bude vse ok, ja jsem ta horší varianta a dítě mám, tak neboj a držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.18 23:09

Děkuji vám moc holky :hug: no doktor nevypadal, ze by to bylo nějaké vážně, nic extra neříkal, neřešil, takže myslím ze to nebude tak zle :kytka: @lachtanice86 jinak doktora jsem se na tuto otázku neptala, ale po ms jdu na kontrolu, tak se určitě zeptám :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.18 23:11

Já přestala brát před 8 měsíci antikoncepci a doktor říkal, ze to bude kvůli toho.. nikdy v životě jsem cystu neměla, to až po vysazeni (stále zakladatelka :lol: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa