Předškolacka se třepe strachy

26574
5.11.18 20:30

POkud to byla ojedinělá událost, nechala bych to být. Prostě špatná konstalace hvězd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
5.11.18 20:37

@jenny.fields a pokud by se to opakovalo ? Čím by to mohlo být ?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023

Bud z toho zvraceni nebo zimnice, pokud je nemocna, nebo nejaka viroza u ni zacina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650

Zažili jsme to taky, syn zvracel víckrát tedy během noci a byl úplně hysterický, třepal se, křičel, brečel… podle mě nevěděl co se děje, jak se s tím poprat a bál se toho až se tím dusil. Taky mám fobii ze zvracení a asi nikomu to není příjemné. A když jí bolelo bříško a šla na záchod tak se stresovala, že to půjde i vrchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.11.18 20:39

@dada85 no já tu fóbii mám taky a musím říct že to se mnou kolikrát taky třepe když je mi spatne a zvrácet nemusím ale ona říkala že ji neboli bříško :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.11.18 20:41

@Micaella22 no nějaká viróza asi je, kašle a právě i ten kašel přidal tomu strachu ze zvracení když už se jednou z kašle pozvracela…ale horečku neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
5.11.18 20:43

Taky jsme zažili, stejný projev strachu ze zvracení a z toho „nového neznámého a nepříjemného“ … I když jsem dceři říkala že to je tak v pořádku, že to musí ven, že se jí uleví, tak z toho byla celá roztřesená, hysterická a snažila se spíš o opak, což bylo ještě horší pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.11.18 20:46

@z92 no jenže ona nakonec včera nezvracela ale možná to nějak vědomě nepustila…měli jsme celý víkend oslavy a cpala fakt všechno a jestli ji pak bylo špatně to fakt nevim…ale strach ze zvracení měla… to říkala sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16769
5.11.18 20:51

@Megane 123 Ano, take jme to zazili. Zvraceni a pak strach, uzkost, tres, hotova hromadka nestesti. Strasne se bal, ze bude blinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.11.18 20:52

Ahoj, soudím podle sebe, myslím si, že to opravdu bylo ze strachu. Měla jsem to jako malá taky. Vzpomínám si, že se mi to stalo s prarodiči na chatě, bylo mi asi 5. Jak to bylo prvně a nevěděla jsem o co jde, bála jsem se. Když mě to nucení na zvracení vzbudilo v noci podruhé, brečela jsem a třásla se. Měla jsem panickou hrůzu, že se udusím a pak jsem se bála usnout, že by se to mohlo opakovat. Držím palce, ať je jí lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
5.11.18 20:56

@Megane 123 @Megane 123 Tak uvidíš jestli se to bude opakovat, když ne, tak to bylo z toho „přeťápnutí“ se jídlem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
5.11.18 21:07

@Megane 123 ale chtělo se jí jít na velkou tak se toho třeba bála, že bude i zvracet… buď v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí