Předškolák, dvouleťák a novorozeně

Anonymní
22.10.14 08:36

Předškolák, dvouleťák a novorozeně!!!

Zdravím všechny maminky a především ty které mají takový věkový rozestup dětí jako v nadpisu!
Zářím vše začíná, povinnou docházkou nejstaršího do školky, potřebuji vědět jak to zvládáte, jak vodíte dítě do školky s dvoleťákem a miminkem k tomu?
Potřebuji vědět jestli jsem fakt tak neschopná, že to prostě někdy zvládnout nejde :nevim:
Moc děkuji za Vaše příspěvky!

Ps: omlouvám se za anonimitu, chodí sem i lidi, kteří nemusí zrovna vědět o kažém mém problému.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.10.14 08:42

Ahojky, já mám syny 5,2 a 5 měsíců. Ze začátku to byl fičák, ale už jsme najeli na režim a je to ok.
Já ale jezdím tedy autem, nebydlíme přímo v místě školky. Co bych ale dala za to, kdybych bydlela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.14 08:42

Manžel ti ho ráno odvézt nemůže? Popravdě v mých očích je to šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.10.14 08:44

Tak u nas uz je to cerstvy skolak (takze k povinne dochazce pridej jeste kazdodenni ukoly), 2letak, ktery prave vymyslel ze konci s odpolednim spankem a novorozenec by se mel narodit kazdym dnem.
Je to sranda cim dal tim vetsi, ale hadam ze zenska zvladne vsechno kdyz nema na vybranou.
Neodmitam zadnou pomoc ktera se nabizi, coz u nas je minimum, ale uvazuju o nejake pani na hlidani, uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 08:44

Ale ještě dodám, že dvouleťák má teď fakt období na zabití :-(. Do toho máme ještě kroužky staršího a s ním se to fakt občas nedá. Má stavy vztekání a to teprve je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
22.10.14 08:45

Neschopná určitě nejsi :hug:
Mě to čeká od února, nejstarší chodí do školky a k tomu bude dvouletá a mimino. Moc se na to netěším, na to vypravování ráno do školky. :?

• Citovat
  • Upravit
8040
@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky a především ty které mají takový věkový rozestup dětí jako v nadpisu!
Zářím vše začíná, povinnou docházkou nejstaršího do školky, potřebuji vědět jak to zvládáte, jak vodíte dítě do školky s dvoleťákem a miminkem k tomu?
Potřebuji vědět jestli jsem fakt tak neschopná, že to prostě někdy zvládnout nejde :nevim:
Moc děkuji za Vaše příspěvky!
Tý jo,pro mě by to byl taky masakr,ale viz příspěvek dole,to zvládnout asi jde,když se musí,ale ideální by bylo,kdyby to ho manžel mohl vodit,tak držím palce,ať se zajedete.Ps: omlouvám se za anonimitu, chodí sem i lidi, kteří nemusí zrovna vědět o kažém mém problému.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@terinka4444 všechno se dá zvládnout, není to šílenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 08:47

Podle mě se dá zvládnout všechno - musí se dát ale bude to asi pěkné ráno! Vůbec si to neumím představit a to mám doma jen tu prostřední variantu, kolikrát mám pocit že ani tak se nevyhrabeme a do jeslí chodíme pravidelně pozdě. Jak už někdo psal, chce to systém. S tím nejmenším to zatím bude asi nejjednodušší. Držím palce a přeju pevné nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.10.14 08:48

Věřím, že to musí být někdy šílenost, ale určitě si časem najedete na nějaký režim, který vám bude vyhovovat. Držím palce, aby to bylo co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 08:48

Anonymní, ze začátku byl problém si nastavit, kdy vstát, abychom to stíhali. Pak do toho musím ještě přemýšlet, kdy nakojit malého, aby vydržel, než dojedeme.

Mně osobně ale spíš děsí období, až bude miminko chodit. To se asi zblázním úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.10.14 08:49

Já bych to teda nedala, rozhodně bych zbuntovala muže, aby ráno vodil on, nebo poprosila nějakou sousedku nebo tak.

Kamarádka má taky tři (5,3 a 4m), ale ta má výhodu, že do tý školky vede dva - čili tu prostřední neoblíká jen kvůli procházce, ale nechá ji tam taky.

EDIT: Ale teda jsou tam na ni zvyklí, že děti chodí pozdě ;)

Příspěvek upraven 22.10.14 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.14 08:50
Zvládnout se to dá, když se musí, ale prostě pro mě je to šílenost. proto jsme se ptala, jestli ho nemůže vzít do školky manžel do práce.
Popravdě, představa, že ráno vstávám tak, aby někdy před osmou měla nakojeno, nakrmeno, oblečeno novorozeně, dvouleťáka a mohla táhnout pětileťáka do školky, ta je šílená. Proto se ptám, jestli se jako nemůže zapojit otec.
@Kopretinkaobecna píše:
@terinka4444 všechno se dá zvládnout, není to šílenost :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Holky, ono Vám to přijde fakt asi šílený, když to nezažijete, ale jakmile do toho spadnete, tak prostě fungujete. Vždy to musí jít.
Nejstarší musí vést za ruky nejmladšího atd. Prostě musí to jít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Teda, zvládnout se to asi dá, já netuším jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie