Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Po pauze mi to predskolni dela taky.
je to neprijemne, ale treba zustat klidna a -pevna. Blbe je, ze za chvili je vse uplne oka -a po dalsi nemoci to zacne nanovo ![]()
@farska no už je to právě docela dlouho… měsíc.
Doufám, že to brzo přejde.
@zvo80 píše:
@farska no už je to právě docela dlouho… měsíc.
Doufám, že to brzo přejde.
a brečí jen v té školce nebo brečí jako kvůli každí kravině i mimo školku, doma, o víkendu?
@terinka4444 doma občas začne natahovat kvůli blbostem, ale téměř vždy se to týká školky.
Ale do toho října to bylo úplně v pohodě, tak nevím… ![]()
Ale odpoledne, když jí vyzvedávám, tak je samá sranda a říká, že to ve školce bylo super.
@zvo80 píše:
Ale odpoledne, když jí vyzvedávám, tak je samá sranda a říká, že to ve školce bylo super.
napadlo mě právě, že kdyby pobrekávala, že by to byla preburta, moje dítě ji právě jako předškolák mělo, každý sebemenší důvod k pláči byl dobrý, ta se uměla litovat. Tak holt asi vydržet, důležité je, že po školce je veselá a říká, že to bylo super
@zvo80 píše:
@terinka4444 no je to ale pěkný psycho…
to chápu
Znám a přešlo
Syn předškolák, kvůli školce brečel dlouho … tak od toho října až do skoro dubna. Pak už i kvůli kdečemu, to bylo docela obtížný období. Ale teď je v 1 a super, šťastnej, mi přijde, že už se tam asi i nudil … nevím… ale už je v pohodě ![]()
@zvo80 píše:
Doufám, že někdo napíše, že to zná a že to přešlo
moje dcera posledního půl roku do školky nechodila. Prostě nechtěla. Nebylo to povinné ještě. Takže byla se mnou doma. Já celkem jsem tu školku brala jako chceš jdi, nechceš nechoď. V první třídě pak nikdy nenastal žádný problém. Ty to asi nemůžeš udělat jak já, ale moje dítě do školky taky nechtělo, přestože před tím dva roky bez problémů chodilo.
Zkusila ses ji zeptat, proc place? Co ji vadi? U toho bych zacala a pak by se videlo, co dal…
Dcera (čerstvých 5 let)taky poslední dobou brečí kvůli každé kravině. Ve školce teda ne, ale jinak dost často. Myslim, že i dost napodobuje mladšího brášku(2 roky), který si často snaží věci vybrečet. Nemáš taky ještě mladší dítě?