Představit doma přítele na vánoce?

8
4.11.23 14:13

Představit doma přítele na vánoce?

Ahoj, jsme s přítelem 3 měsíce a oba jsme tak nějak usoudili, že je čas představit se navzájem doma u svých rodičů. On má rodinu dost daleko, takže ještě nebyla příležitost, ale na vánoce mě pozval k nim, že by si přál, abych tam byla. Takže jsem automaticky navrhla, ať přijde i on, a že nejprve oslavíme vánoce s mojí rodinou a následně u nich. Jelikož ale naši nebydlí tak daleko jako jeho rodiče a představit ho doma můžu v podstatě kdykoliv, přemýšlím, zda čekat až na ty vánoce nebo ho představit už dříve. Přecejen je to větší událost, bude trochu shon… ale zase je to super příležitost.

edit: Já ani on u svých rodičů už nebydlíme a táhne nám na 30. Naši jsou z případného setkání rádi a sami se těší :-)

Co myslíte? :-)

Příspěvek upraven 04.11.23 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4063
4.11.23 14:16
@kitenovaa píše:
Ahoj, jsme s přítelem 3 měsíce a oba jsme tak nějak usoudili, že je čas představit se navzájem doma u svých rodičů. On má rodinu dost daleko, takže ještě nebyla příležitost, ale na vánoce mě pozval k nim, že by si přál, abych tam byla. Takže jsem automaticky navrhla, ať přijde i on, a že nejprve oslavíme vánoce s mojí rodinou a následně u nich. Jelikož ale naši nebydlí tak daleko jako jeho rodiče a představit ho doma můžu v podstatě kdykoliv, přemýšlím, zda čekat až na ty vánoce nebo ho představit už dříve. Přecejen je to větší událost, bude trochu shon… ale zase je to super příležitost. Co myslíte? :-)

Klidne bych ho predstavila uz driv a na Vanoce uz tam nebudou ty rozpaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 14:18

Po 3 měsících a na Vánoce? Být rodiči, tak si budu říkat, že nám ještě oznámíte, že jste v tom. :lol: Kolik vám je let? Já bych z toho po tak krátké době nedělala drama, vždyť se prakticky neznáte.

• Citovat
  • Upravit
5731
4.11.23 14:19
@Anonymní píše:
Po 3 měsících a na Vánoce? Být rodiči, tak si budu říkat, že nám ještě oznámíte, že jste v tom. :lol: Kolik vám je let? Já bych z toho po tak krátké době nedělala drama, vždyť se prakticky neznáte.

To neměl být anonym. :oops: :lol: Překlikla jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.11.23 14:20

Urcite driv. Vanoce nejsou uplne vhodna udalost na predstavovani pritele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
4.11.23 14:24

To nesnasim. Vanoce ve stresu. Predstavte se jindy, nez na Vanoce, oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.11.23 14:24
@kitenovaa píše:
Ahoj, jsme s přítelem 3 měsíce a oba jsme tak nějak usoudili, že je čas představit se navzájem doma u svých rodičů. On má rodinu dost daleko, takže ještě nebyla příležitost, ale na vánoce mě pozval k nim, že by si přál, abych tam byla. Takže jsem automaticky navrhla, ať přijde i on, a že nejprve oslavíme vánoce s mojí rodinou a následně u nich. Jelikož ale naši nebydlí tak daleko jako jeho rodiče a představit ho doma můžu v podstatě kdykoliv, přemýšlím, zda čekat až na ty vánoce nebo ho představit už dříve. Přecejen je to větší událost, bude trochu shon… ale zase je to super příležitost. Co myslíte? :-)

Po trech mesicich slavit vanoce spolu s rodinou?
Za me pitomost.

Ani jako rodic bych o to nestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
4.11.23 14:28

Ne, fakt ne. Měj soudnost a zeptej se mamky co ona na to. Ještě by mohl u vás přespat, ne? :srdce:
3 mesice je nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.11.23 14:34

Souhlasím s babou. Vánoce jsou rodinná záležitost. Oslavila bych je v klidu se svou rodinou a tříměsíční známost bych poslala za tou jeho. Příští Vánoce, pokud vám známost vydrží, už budete žít spolu a mít svátky svoje. Nevím, jestli si umíš představit, co dá všechno kolem těch svátků práce. A do toho cizí člověk na návštěvu. Fakt teda, tohle za mě určitě ne. Představit známost lze kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
4.11.23 14:34

Já představovala v 19 po třech měsících, ale protože jsme jeli na týden pod stan, tak aby rodiče viděli s kým. K manželovi jsem jela asi po 5 měsících mimo Vánoce. Rodiče se poznali až po víc jak 10 letech a vůbec mi to nevadi :mrgreen: mám dojem, ze manžel byl taky u našich ten první rok a pak jsme jeli k jeho rodičům na svátky. Když jsme pak bydleli spolu tak Stedry den už byl jen nás a rodiče jsme objeli až pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.23 14:36

@K. Rocánková Já ani on u svých rodičů už nebydlíme a táhne nám na 30. Naši jsou z případného setkání rádi a sami se těší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.11.23 14:39
@kitenovaa píše:
@K. Rocánková Já ani on u svých rodičů už nebydlíme a táhne nám na 30. Naši jsou z případného setkání rádi a sami se těší :-)

Bezva.
A proc ze si zalozila tu diskuzi? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.23 14:41

@Baba Abych se poradila, zda představit doma přítele už před vánoci, nebo až na štědrý den :) Ale zatím mi tu všichni radí, že na představování je ještě obecně brzo, natož na štědrý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.11.23 14:48

S ted uz manzelem jsme spolu začali chodit kdyz me bylo 30 a jemu 29, byl začátek září. On bydlel u mámy, ja mimo, ale jezdila jsem domu obcas na vikend. Představila jsem ho asi po 2 měsících na rodinném obede a on me taky zhruba tak. Prvni vanoce jsme trávili 24 kazdy doma, 25 u nas a 26 u nej. Takže pokud bude příležitost, seznamila bych driv, a kdyz si to sedne tak klidně i Vanoce.
Stedry den jsme spolu slavili prvne az rok pote a to uz jsme spolu bydleli a byli zasnoubeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
4.11.23 14:54
@kitenovaa píše:
@K. Rocánková Já ani on u svých rodičů už nebydlíme a táhne nám na 30. Naši jsou z případného setkání rádi a sami se těší :-)

Co na to říct? Gratulky? To jsi měla napsat v úvodu a nikdo by ti tu nepsal 8o
Ja myslela ze ti je 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová