Představit doma přítele na vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MamkaDouDou
4.11.23 15:02

Vánoce mi tedy přijdou naopak jako nejméně vhodná doba…

A já teda viděla poprvé partnerovi rodiče skoro po roce, do té doby je to pořád rozpačité.

• Citovat
  • Upravit
8650
4.11.23 15:18

Přímo na štedrý den mi to nepřijde úplně vhodné, navíc jste spolu fakt krátce abyste rovnou měli i společné Vánoce s rodiči. Takhle bych se jako rodič asi bála toho, že rovnou řeknete i to, že čekáte rodinu :lol: volila bych jiný den na první setkání, klidně ještě někdy před Vánocemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
4.11.23 15:18

Jste spolu chvíli. Já bych asi nechtěla trávit Vánoce s cizím člověkem být na místě tvých rodičů. Představila bych ho už teď a na Vánoce ho tam netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
4.11.23 15:26
@kitenovaa píše: … On má rodinu dost daleko, takže ještě nebyla příležitost, ale na vánoce mě pozval k nim, že by si přál, abych tam byla…

Myslim, ze te meli spise pozvat ti rodice, pokud o tobe vedi a chteji to

• Citovat
  • Upravit
32215
4.11.23 15:26

Na místě rodiče chci, aby mi děti představovaly jen ty partnery, které si hodlají vzít. A určitě bych s nimi nechtěla trávit rovnou vánoce…představit kdykoliv…nebo jak si představuješ představení na vánoce? O svátcích? To by mi taky nevadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.11.23 21:59

Nedělejte z toho vědu a nového přítele představ kdokoli, na co čekat do Vánoc. Mám dospělou dceru 25leteou a každého přítele mi představila skoro hned. Mě její život zajímá a rada s ni vsechno sdílím, bez ohledu na to jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
4.11.23 22:05
@EEKK píše:
Souhlasím s babou. Vánoce jsou rodinná záležitost. Oslavila bych je v klidu se svou rodinou a tříměsíční známost bych poslala za tou jeho. Příští Vánoce, pokud vám známost vydrží, už budete žít spolu a mít svátky svoje. Nevím, jestli si umíš představit, co dá všechno kolem těch svátků práce. A do toho cizí člověk na návštěvu. Fakt teda, tohle za mě určitě ne. Představit známost lze kdykoliv.

Jako souhlas. Kromě toho, že dají vánoce spoustu práce. 8o tak ano, pokud jsi workoholik, můžeš si na nich ru práci vymyslet, ale pokud ne, tak fakt ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.11.23 23:54

Jenomže ty svátky jsou takové…nevím, jak kdo…já v nich nemám prostor pro seznamování s cizími lidmi, kteří by mi přišli narušit můj prostor doma. Ty dny jsou pro pohodu, klid, vím, že každá ženská před nimi má doma dost práce, a každá si chce o svátky odpočinout a ne mít na návštěvě cizího člověka. Klidně si umím představit, že budu sama u pohádek, ale seznamovat se s někým, kdo možná jednou bude v naší rodině, o to bych nestála. To vůbec není přece o workoholismu. Mezi svátky je většina lidí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
5.11.23 02:27

No bože, to je téma, je ti 30.

Báro, Báro, ty to vidíš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5975
5.11.23 09:11
@kitenovaa píše:
Ahoj, jsme s přítelem 3 měsíce a oba jsme tak nějak usoudili, že je čas představit se navzájem doma u svých rodičů. On má rodinu dost daleko, takže ještě nebyla příležitost, ale na vánoce mě pozval k nim, že by si přál, abych tam byla. Takže jsem automaticky navrhla, ať přijde i on, a že nejprve oslavíme vánoce s mojí rodinou a následně u nich. Jelikož ale naši nebydlí tak daleko jako jeho rodiče a představit ho doma můžu v podstatě kdykoliv, přemýšlím, zda čekat až na ty vánoce nebo ho představit už dříve. Přecejen je to větší událost, bude trochu shon… ale zase je to super příležitost.

edit: Já ani on u svých rodičů už nebydlíme a táhne nám na 30. Naši jsou z případného setkání rádi a sami se těší :-)

Co myslíte? :-)

Příspěvek upraven 04.11.23 v 14:36

Pokud se na setkání s tvým přítelem na Vánoce rodiče těší, tak proč ne, když vám to všem vyhovuje. Pokud by to ale mělo být překvapení, tak je to naprostá pitomost. Téměř se neznáte. Zda spolu zůstanete, je ve hvězdách a vodit „cizí“ element do rodiny a ještě na svátky, to se nedělá. Ale můžete strávit vánoce spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.11.23 10:14

Tak záleží, jak to máte doma nastaveno, někdo představuje po týdnu, někdo po půl roce, asi to nebude první chlap, kterého představuješ. Na vánoce bych to ale fakt nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
13.11.23 14:10

Ja bych si s udelala s nim Stedry den a o svatcich ho jela predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie