Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak to by samozrejme mohl, protoze Utrogestan je progesteron, tak to nic
Stejne tak by ovlivnil tu BT, tak to uz opravdu jen ultrazvuk. Jinak bych z toho zas tolik strach nemela, to neprasknuti neni moc caste. A co se tyce veskerych priznaku a nepriznaku, ja nepoznala nikdy nic, vcetne tehotenstvi - jako netehotna jsem mela kolikrat priznaky daleko horsi ![]()
jestli prasklo a i se zadarilo zjistim uz za par dni.
Pokud ne tak se pred dalsim pokusem domluvim na moznem kontrolnim ultrazvuku. Treba na tom budu podobne - zadne priznaky a presto tehu.
Mohu zeptat na kolikaty pokus s pregnylem se vam zadarilo?
Tak to opravdu nebylo hned. Hlavne, ze to nakonec vyslo.
Nam snad bude stacit pregnyl. ![]()
No jasne, kdyby to nefungovalo, tak to nezkouseji a zenou na IVF vsechny, ale nekomu opravdu staci jen tohle ![]()
Zdravim ugluk, situace u nas nabrala jiny smer. Dnes se dostavila MS. S timto vysledkem jsem byla uz smirena, nebot od ctvrtka mame vysledky spermiogramu. Vysledek - prirozene otehotnet nemozne. Doporucuji rovnou ivf+icsi. ![]()
Hm, tak to zadny zazrak, to je mi lito
Tak aspon (snazim se najit pozitiva, zadnej med to nebyl) u toho IVF opravdu nejaky ovulace nebudes muset resit, to si vsecko doktori ohlidaji za tebe a ta vajicka ziskaji a budes mit jasno.
Ahoj vespolek. Napíšu vám jak jsem to měla já. Nám se díky Pregnylu podařilo na 4. pokus.5.-9. den jsem brala clostylbegyt, 16 dc jsem šla na folikulometrii a v případě, že byl více jak 20 mm mi píchli pregnyl a za 7 dní od injekce jsem brala utrogestan, pak test a když nebyly // tak vysadit a zase nanovo…
A nyní jsem, po 6 letém čekání, ve 28 tt.
Držím Vám holky palce♥
Jinak mi Dr. říkal, že ovulace po Pregnylu by měla být do 24 hodin…
Aleyt - tak to jsi mela idealni velikost
. Ja uz dnes vim, ze ovulace u me probehla cca 40hod. po aplikaci. Gratuluji k mimcu.
Ugluk - jak to dlouho trva? Myslim od prvni navstevy v CAR az po zahajeni prvni stimulace? Na gennetu jsem cetla, ze budou chtit spoustu vysetreni. Popravde jeste stale doufam, ze ivf nebude potreba. Manzel zacal brat fertinal tak snad to bude mit nejaky ucinek. Pristi tyden jedu na gyn tak uvidim co reknou.
Fag, z jednoho spermiogramu by se opravdu soudit nemelo, je-li spatny, mel by se po 3 mesicich zopakovat, nejedna-li se o nejaky vykyv.
Jinka jak dlouho to trva - zalezi na problemu, pokud je zcela jasny a jednoznacny, prakticky se muze do mesice zacit (my cekali z vlastni vule tri roky, protoze byly vsecky vysledky zcela OK, takze se furt doufalo v zazrak a zkousely se ruzne mirnejsi metody). Jinak samotne IVF trva dle delky zvoleneho protokolu od prvni injekce po provedeni testu obvykle tak mesic-dva.
Ahoj holky chci se zeptat dostala jsem injekci přehnali 5000j. 6.den jsem si zkoušela test a dvě čárky. Tak si říkám, že to je pregnyl? 8.den jsem zkoušela znova a test a byl úplně bílí. Dnes 11.den jsem zkoušela znovu a už je tam slabý duch, takže nevím co si mám myslet
@Veruu27 pregnyl vydrzi v tele max 10dni. Pokud byl 8.den test bili a 11.den je slabi duch tak tise gratuluji. ![]()
Furt doufám že je to tak za 5dni to mám dostat tak doufám že nepřijde a bude tam mimi ![]()
Ahojte baby, rada by som sa pridala do diskusie, neviem čo si mám myslieť, som 8. Deň od pichnutia pregnylu a 7.DPO, viem že je to skoro ale testujem kedy sa vyplavi z tela pregnyl, prikladám fotku testov. Najprv boli silnejšie // potom slabšie a žeby to opäť sililo? Je to možné tak skoro? Tie dva posledné sú robené vrchny rano a spodný teraz poobede
čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpovede