Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jéééé…tak to je super…hlavně ,at probíhá všechno hladce a zdravé mimi přeji ![]()
kotýsek píše:
a to jdeš na císaře,že víš ,že v pondělí jdeš rodit?,
jojo, mala je zadkem dolu a navic je obrovska,takze dikybohu za cisare ![]()
kaculkodrakulko pokud máš ještě zájem o pregnyl, tak mi napiš díky ahoj
jo holky
pregnyl ve Zlíně koupíte jen na tomášově asistované reprodukce-ted jsem tam byla,jinde ho nemají a platila jsem jen 30kč za recept.ale ten kopec ![]()
siamka7 píše:
já mám dlohý cyklus-tak mám dnes 14 den
to je tak akorád 14 den…ne??? a cyklus míváš 28 dní???
chtěla bych se zeptat, na co je přesně pregnyl, ja se snažím otěhotnět už přes rok a pořád nic. co byste mi doporučili? už si nevím rady ![]()
plan by mel.mit tvuj gyndar a jestli ho nema tak zmen doktora.
pregnyl je na prasknuti folikulu a vyplaveni zlutoho teliska.
Ahojky holky…mám takový dotaz, tak snad někdo bude vědět odpověď…
Včera jsem byla po braní clostíku na folikulometrii, nalezeny 3 velké folíky připravené k prasknutí, poslední měřený měl 18,4 mm, ty další dva nevím, předepsán Pregnyl, ale jelikož ho museli v lékárně objednat, tak mi ho píchli až dneska ráno. Co mě ale zajímá je to, že si měřím BT a dneska ráno výrazně klesla, tak mě napadá, jestli mohla ovulace třeba proběhnout už sama a co potom ta injekce Pregnylu?? No možná je to pomotané, tak snad tomu porozumíte…
![]()
sonipa píše:
Ahojky holky…mám takový dotaz, tak snad někdo bude vědět odpověď…Včera jsem byla po braní clostíku na folikulometrii, nalezeny 3 velké folíky připravené k prasknutí, poslední měřený měl 18,4 mm, ty další dva nevím, předepsán Pregnyl, ale jelikož ho museli v lékárně objednat, tak mi ho píchli až dneska ráno. Co mě ale zajímá je to, že si měřím BT a dneska ráno výrazně klesla, tak mě napadá, jestli mohla ovulace třeba proběhnout už sama a co potom ta injekce Pregnylu?? No možná je to pomotané, tak snad tomu porozumíte…
![]()
Tak jako úplně jistě Ti to nepovím, to by jsi musela letět na UTZ, ale už jsem viděla graf, který měl jasný ovulační pokles - o několik málo hodin proběhlo normálně OPU, takže folikuly ještě nebyly popraskané
tudíž bych se tím neznepokojovala, měření BT není zase až tak přesné, prostě +- několik hodin nebo den, ale více by určitě věděla ugluk ![]()
wobludečko…děkuji moc za odpověď…
Já mám teď ty teploty vůbec nějaké divné, tak to asi nebudu řešit, ovulace proběhne stejně pravděpodobně dneska naplánovaná Dr. a Pregnylem, tak k čemu vlastně to měření…
Teď mi spíš zase vrtá hlavou jestli ty folíky rostou na obou vaječnících, protože jsem po mimoděložním a nějak jsem se zapomněla zeptat Dr. jestli jsou na tom správném…
![]()
Ahoj vsem,
pokud mate nekdo jeste ten Pregnyl, urcite bych ho koupila, prosim. Potrebovali jsme ho tento tyden a nebyl nikde k sehnani, tak jsme koupili za 1000 Kc jiny pripravek.
Diky moc
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.