Vyplacení dárkyně vajíček

632
4.10.11 08:26

kdo ste byl darovat vajíčka

chtěla sem se zeptat za jak dlouho od darování vajíček je dárkyně vyplacená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3543
4.10.11 08:34

ihned, ale to, co absolvuješ předtím není jednodenní akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.10.11 08:38
mofiz píše:
ihned, ale to, co absolvuješ předtím není jednodenní akce

jsem ukonce za týden jdu na odběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
4.10.11 08:44

Každé centrum to může mít jinak - v ČB až po půl roce po kontrolní testech z krve, až pak proběhne i KET u příjemkyní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.10.11 08:51
Carrinka píše:
Každé centrum to může mít jinak - v ČB až po půl roce po kontrolní testech z krve, až pak proběhne i KET u příjemkyní :-)

no já sem začala asi tak před 4 měsícema testama jde to docela pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
4.10.11 09:53

holky a nevite o kolik to posune zadatelku o vajicka - jako kdyz bych darovala vajicka kvuli tomu , abych nekoho posunula v poradniku. me zajimalo o jakou dobu se to asi zkrati … ale to asi spis vi , ty prijemnkyne, ze ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 11:42

Zuzko, mě jednou prosila známá, abych šla darovat vajíčka, že jí to posune na první místo. Ona si ji tam sebou přivede a prý bude hned další v pořadníku :nevim: Nevím však jestli je to úplná pravda :-)

Jinak já si od čtvrtka začínám píchat injekce, chodím do Reprofitu, teď jdu poprvé. Jinak bylo mi řečeno, že hned v den odběru mi předají peníze (15tis.). Kamarádka tam chodila a vždy to dostala v den odběru. Já to nedělám kvůli penězům, ale kvůli té známé.

Chtěla jsem se ještě zeptat. Vy, co jste si nebo teď si pícháte injekce. Dostali jste pero nebo normální injekční stříkačku s jehlou? Já dostala to druhé, jehla je dlouhá cca 4cm. Chtěla jsem se teda zeptat, zda si tu celou jehlu musím píchnout do břicha. Nebo stačí třeba půlka? :-) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7267
5.10.11 10:08

aha, ze by az tak jo? … no moje sestra je sice v poradniku, ale asi jeste poradne nevi , jestli do toho chce jit :roll: . Tak uvidime, ja bych asi stejne nemohla darovat(syn ma genetickou vrozenou vadu) , ale jeste mam jednu sestru, tak ta mozna jo , tak me to zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.