Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, která z vás má zájem si odkoupit Pregnyl 5000. Zůstali mi dvě balení. Jedno stojí 140,–Kč + poštovné 40,–Kč. Pokud máte zájem napiště mi.
Já teda za pregnyl předepsaný od doktorky nedoplácela nic, jen recept 30kč
tylansie píše:
Ahoj holky, která z vás má zájem si odkoupit Pregnyl 5000. Zůstali mi dvě balení. Jedno stojí 140,–Kč + poštovné 40,–Kč. Pokud máte zájem napiště mi.
Tak to jsi měla super, protože já doplácela za všechny tři. Dodnes nevím, proč mi předepsali tři krabičky, jedna jde myslím taky,ne?
LucieB84 píše:
Já teda za pregnyl předepsaný od doktorky nedoplácela nic, jen recept 30kčtylansie píše:
tak to mas fajn ze jsi nedoplacela,ja za ty tri dala skoro 500 ![]()
ahojky…já jsem si ho v pondělí vyzvedávala také z lékárny a nic jsem neplatila …jen 30 kč za recept ![]()
kotýsek píše:
ahojky…já jsem si ho v pondělí vyzvedávala také z lékárny a nic jsem neplatila …jen 30 kč za recept
kurna kam to chodite?
![]()
kotýsek píše:
do Zlína
no dobre vedet
kazdopadne je to pekne nefer…nekde po tobe chteji tolik penez a jinde jen 30 za recept
no ale hlavni je at se zadari, cert vem ty penize ![]()
přesně tak…a tobě pomohl??? co jsi měla Clostík a na uvolnění vajuch Pregnyl??,
kotýsek píše:
přesně tak…a tobě pomohl??? co jsi měla Clostík a na uvolnění vajuch Pregnyl??,
jj,closti a na uvolneni pregnyl…napsali mi trojite baleni a zadarilo se nastesti hned na poprve,takze mi tu dve zbyly
ale i kdyby mi jich zbylo 10, je mi to jedno,hlavne ze se zadarilo ![]()
tak to jsi měla veliké štěstí,že se vám zadařilo hned napoprvé… ![]()
kotýsek píše:
tak to jsi měla veliké štěstí,že se vám zadařilo hned napoprvé…
taky se zadari,neboj
v pondeli budeme rodit,uteklo to jako voda ![]()
jéééé…tak to je super…hlavně ,at probíhá všechno hladce a zdravé mimi přeji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.