Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem.
Potřebuju jakoukoliv radu či informaci.
18.5.jsem dostala Pregnyl, cca od 23.5.špiním (hnědé kousky s výtokem nebo klasické špiněni). Dnes 30.5. asi ve dvě hodiny ráno jsem zakrvácela, ne moc, ale byla to normal červená krev, po močení…ráno asi v 8hod jemná růžová krev a teď zase špiním hnědou.
Menstruace má přijít až 5.6.nejdřive…test negativni včera i dnes.
Co si o tom myslíte? ![]()
@Comtessee muze to byt nidace, ale taky hormonalni nerovnovaha po pregnylu, po ovulaci jsem nekolikrat krvacela z techto obou duvodu, takze tezko rict ![]()
Mikes89 ![]()
Moc děkuji za odezvu.
Právě, že antikoncepci neberu už přes rok a menstruace pravidelná. Pregnyl jsem měla poprvé…spíš mě to vyděsilo. ![]()
@Comtessee ja myslim, ze je to hodne individualni…ja spinila 3 dny a navic hrozne slabounce, ale co jsem zde cetla diskuze, tak silnejsi krvaceni zamenene za menstruaci neni vyjimkou…hold ti bohuzel nezbyva nez cekat, deset dni po ovulaci uz by na testu neco mohlo byt, ale pozor na zamenu pregnylove carky, ja mela pregnylovku jeste devet dni po ovulaci, desaty snehobilo a jedenacy duch
preju hodne stesti ![]()
@Comtessee on ten pregnyl prave mohl vyvolat silnejsi ovulaci, proto muze byt krvaceni…ale vse jsou jen spekulace, uvidime za par dni, ikdyz to moc dobre znam, to nekonecne cekani den po dni je hruza
![]()
Jinak stále špiním, zakrvácela jsem jen jednou v to brzké ráno po močení… ![]()