Pregnyl+Utrogestan 2012

402
18.9.12 12:01

Pregnyl+Utrogestan 2012

Ahoj devcata chtela bych se zeptat Vas ktere mate skusenosti s tim ze Vam pichnou pregnyl a druhy den mate zacit brat utrogestan. Urogestan sem brala uz 2 cykli pred ted k tomu dr pridala pregnyl, ale co me zarazi je mi doktorka rekla ze utrogestan mam brat dokud nezacnu spinit (jina dr moje tam nebyla) moje dr vzdycky rikala do 24dne cyklu a za 2 dny jsem to vzdy dostala, tak me zarazi proc ted brat porad neustale o tom premyslim a chtela bych se zeptat Vas ktere jste to takle meli pomohlo Vam to k otehotneni Vim ze nejsem nejmladsi letos uz me ceka 35 rok zivota, ale az ted jsem potkala toho praveho a chceme mimi tak snad se zadari podotykam ze mam po LPSjen jeden vejcovod, ale vajecniky mam oba. Omlouvam se ze pisu tak zmatene, ale o vsem asi moc premyslim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
18.9.12 12:34

Po pregnylu jsem brala utrogestan 10dní po vysazení jsem čekala jestli dostanu ms první měsíc jsem po vysazení dostala ms asi za 3až4 dny jak u koho. Druhý měsíc už jsem nevysazovala byla jsem těhotná a brala jsem ho 12týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
18.9.12 12:51
@Iveta2012 píše:
Po pregnylu jsem brala utrogestan 10dní po vysazení jsem čekala jestli dostanu ms první měsíc jsem po vysazení dostala ms asi za 3až4 dny jak u koho. Druhý měsíc už jsem nevysazovala byla jsem těhotná a brala jsem ho 12týdne.

dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital