Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
je tu někdo kdo se o miminko začne snažit s příchodem nového roku? Pokud ano tak šup sem nemám si o tom nějak s kym pokecat (krom přítele teda )
Ahoj, já doufám jo, ale jsem po zt tak půjdu na nějaký vyšetření a když budou ok tak bysme od ledna zase zkusili. a ty budeš těhotná poprvý?
Já budu po druhý mám už doma 4letýho raubíře ale těšim se jak na první
tenkrát to bylo dost neplánovaný tak si to ted nějak užívám už od ted ![]()
@Veruška22 taky už mám dceru, už jí bude osm let… taky neplánovaně… a co že jste vybrali zrovna leden 2013?
Ahoj já bych také chtěla začít pracovat na prdíkovi od nové roku
Já jsem po dvou ZT, takže se chystám tak, že obíhám vyšetření. V listopadu nám oběma koupim vitamín E a v prosinci začnu jíst Femibion. A pak už se budu modlit. Jinak dítě by to mělo bejt první.
@Izzz píše:
Já jsem po dvou ZT, takže se chystám tak, že obíhám vyšetření. V listopadu nám oběma koupim vitamín E a v prosinci začnu jíst Femibion. A pak už se budu modlit. Jinak dítě by to mělo bejt první.
tak to držím palce ať ti to konečně vyjde! ![]()
Ahojky holky, taky se tedy pridam… od ledna 2013 se s pritelem zacneme snazit
(teda ten leden bude asi takovej jeste plonkovej, ptz HA mi skonci k 25.12.), ale snazeni bude ![]()
Ted tu tak koukam a sbiram rady a jde mi z toho vseho hlava kolem
A jak to tak procitam v prosinci pujdu pro kyselinu listovou ![]()
Ahoj, já byla 31.8 na revizi a mám prý teď minimálně 3 měsíce počkat, tak se k vám přidávám.
Včera jsem byla na kontrole a už teď mám prý začít brát kyselinu listovou a gravital, abych si nadopovala tělo. Já nenávidím polykání prášků, ale budu to muset nějak překonat. A s mým zapomínáním to stejně nebude pravidelně ![]()
Ja mam naplanovanou kontrolu na gynde v prosinci (nikdy jsem zadny problem nemela), tak teda ted nevim, jestli si ji nemam nechat posunout o neco driv, kdyz zaciname planovat od ledna…
Ahoj taky se přidávám mám čerstvě po SP v 16 týdnu. Už jsem začala s kys. listovou a poradili mi že už můžu začít pít kontryhelový čaj. Po šestinedělí se chceme pokusit začít snažit. V nemocnici říkali, že až za tři měsíce, ale můj gyn. radil že můžeme zkusit po měsíci. Ale spíš to vypadá, že půjdeme v lednu do CARu a půjdeme znova na IUI mám PCO.