Snažilky 1/2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
19.9.12 15:17

Jj, cetla jsem a musim rict, ze mi to bylo s tebou lito… :( kazdopadne jak jsi psala v jednom prispevku leden 2013 je nas :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.9.12 15:23

Jedna kamarádka tady z emimina otěhotněla jako já v květnu…a ted musí těhotenství ve 22 týdnu ukončit kvůli vážný vadě srdíčka…takže já jsem potratila 2×, ale to, co prožívá a ještě prožije ona… :( hrůza děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.9.12 15:32

Ahoj holky, prodělala jsem potrat v květnu od té doby mi nasadil UTrogestan a kyselinu listovou a vitamín E. Dva MS museli bezpodmíněčně proběnout přišli jak měli. 6.8. -17den po ms jsme se milovali a říkám to už mám po plodných dnech tak se chránit nebudeme přeci to nevyjde první měsíc. A ouhle odlet na Kypr už ve třech, pěkně jsem se bála, ale byla to dovčea za 60tis tak jsem si říkala, že poletím, co má se stát stane.
Po příletu na ultra už jsme viděli srdíčko. Včera mě vyděsilo špinění, tak mám drobná hematom, prý víc že beru stále vita E, Utrogestan a kys listovou udělat nemůžu a ještě mi nasadila Ascorutin..krvácení přestalo úplně.. :potlesk:
Tak snad snad už jsem 8+2 v pondělí jdu na kontrolu.
Kys list a vit E bych brala hned, +ty co už potratili by mohli vyrazit na gyndu hned a on udělá nějakou tříměsíční kůru jako přípravu. Utrogestan dává každý snad :-)
Snad jsem Vám maličko poradila.
Hlavně po otěhu nic těžkého, žádný sex a šetřit se potratů je strašně moc…
jak na běžícím pásu v nemocnicích revize… Prostě debilní doba samé chemie…
A s alko se nebojte jak zjistíte že jste těhu samo hned ani kapka, ale do dalšího cyklu tak nějak v klidu když víte, že se snažíte tak se neopiju po finský. já byla v 3tt jestli to vůbec může existovat a popíjela jsem celé posvícení.-( a v klídku.
Ale náhoda je blbec.
Opatrujte se at vám to moc moc uteče. jste dobrý, že jste si to naplánovali že za čtyři měsíce začnete, to já bych nevydržela. ale když bych musela což jsem vlastně taky musela.. ale já to zabalila a řekla že až další rok a ono za dva měsíce se povedlo :mrgreen: chvilku jsem z toho teda byla naštvaná :-)
ted jsem ráda. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
19.9.12 15:36

Ty bláho vy jste se teda rozepsali skoro to nestíhám číst…vždycky když příjdu je tu minimálně o 2stránky víc :D ale to je jedině dobře…jinak jsem četla že jsou tu nějaký depky že nebudete mít to druhé mimčo tak ráda jako to první, tak to vám něco povyprávím : je to asi rok co se nám s manželem stala nehoda, ale jako že fest :D no a ja dostala depku že jako co když se to chytne co budu dělat a vůbec mi nevadilo že máme malej byt nebo jsem vůbec neřešila jestli se to hodí z finanční stránky ale jediný co jsem řešila bylo to že to druhý dítě nechci mít ráda tak jako Jiříka (první syn) a že nechci Jiřulu o tu lásku šidit no a tak jsem probulela zbytek noci a ráno jsem blbka mazala pro postinor…no je mi jasný že z toho nemuselo vůbec nic bejt ale dneska si to trochu vyčítám ale zase na druhou stranu bych se ted nemohla těšit :D :D :D ale dneska už to druhý miluju a to ho ještě nemám ani v bříše :D no magorka :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
19.9.12 15:39
@mandlicek píše:
@Veruška22
 @Izzz

a neni ta 200 uz moc silna??? ja sem koukala spis po nejaky ty 100… kdyz se to pak ma vysazovat pri tehu :think: :roll:

no a co ta listovka, tu taky budete pri zjisteni tehu vysazovat???

Já tu listovku budu brát celé těhotenství, brala jsem jí i v prvním těhu a byla jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 15:55

@Špagetka9

Spagetko, pevne verim, ze to uz ted bude v pohode a narodi se vam krasne a zdrave miminko :palec: :srdce:

Je pravda, ze ja mam obcas taky takovy trosku skryty problem, ty 4 mes vydrzet :zed: :zed: :zed: :zed: :oops: ale pak si zase rikam, ze mam jeste do prosince nuvaring, ktery mi celkem vyhovuje a mam jeste cas si tak nejak ty 4 mes dat dokupy zivotospravu (aspon se o to pokusit :mrgreen: ) a nejake ty vitaminy… Ale pravdou je, ze se se na nase 1. bezochranne neuveritelne moc tesim :hug: az si vazne pri te myslence prijdu naprosto pitoma :nevim: :oops: :?:

@Veruška22

asi pre 4,5 lety jsem taky uzila Postinor, nejak se nam protrhla ochrana… :? no a muzu rict, ze jsem z toho mela v jednu chvili neuveritelny vycitky svedomi a bylo mi z toho nejak na nic :roll: (vzhledem k tomu, ze jsem uz v te dobe pracovala, dostudovano bylo, partner byl dlouhodoby), ale cca 3 mesice pote mi partner dal sbohem, ze se mnou byt vlastne ani nechce, ptz rodinu vlastne vubec nechce… No velmi se mi pak oddychlo… No a ted se se stavajicim pritelem tesime oba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
19.9.12 16:59
@mandlicek píše:
@Špagetka9

Spagetko, pevne verim, ze to uz ted bude v pohode a narodi se vam krasne a zdrave miminko :palec: :srdce:

Je pravda, ze ja mam obcas taky takovy trosku skryty problem, ty 4 mes vydrzet :zed: :zed: :zed: :zed: :oops: ale pak si zase rikam, ze mam jeste do prosince nuvaring, ktery mi celkem vyhovuje a mam jeste cas si tak nejak ty 4 mes dat dokupy zivotospravu (aspon se o to pokusit :mrgreen: ) a nejake ty vitaminy… Ale pravdou je, ze se se na nase 1. bezochranne neuveritelne moc tesim :hug: az si vazne pri te myslence prijdu naprosto pitoma :nevim: :oops: :?:

@Veruška22

asi pre 4,5 lety jsem taky uzila Postinor, nejak se nam protrhla ochrana… :? no a muzu rict, ze jsem z toho mela v jednu chvili neuveritelny vycitky svedomi a bylo mi z toho nejak na nic :roll: (vzhledem k tomu, ze jsem uz v te dobe pracovala, dostudovano bylo, partner byl dlouhodoby), ale cca 3 mesice pote mi partner dal sbohem, ze se mnou byt vlastne ani nechce, ptz rodinu vlastne vubec nechce… No velmi se mi pak oddychlo… No a ted se se stavajicim pritelem tesime oba :hug:

Tak to byla taky tak trochu klika že jsi si pro něj došla, však u mě taky páč když jsme se nad tim pak zamyslela tak jsem si uvědomlia že největší problém by byl asi s místem máme 2+kk, v jednom pokoji všichni 3spíme a malej tam má asi milion hraček takže malá postýlka by se tam nevešla ani omylem no a o obýváku ani nemluvim to je taková nudle z jedný strany sedačka a jídelní stůl a z druhý komp a obývaci stěna takže tak…ted by jsme do toho ledna budueme mít vyřízenej větší byt takže by jsme se v průběhu jaram měli stěhovata v září nám do něho (doufám) přibude nový člen rodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 17:26

@Veruška22

jj, bylo :) Proste vse se deje tak, jak to ma byt… ted uz na to koukam s nadhledem a jsem rada, ze to vse takto dopadlo a ja se na to ted tesim a postupne pripravuji…

my mame taky 2kk (ale v pronajmu :? ) no ale uvidime od pristiho roku, chceme jit take do neceho vetsiho, jinak by ten prostor byl vazne neuveritelne stisneny, jelikoz mame obyvaci nudli s jidelnim stolkem, TV, PC, gauc a loznice je jeste o cca 4,5m2 zmensena, kuli komore, takze se tam vejde manzelska postel a 1 skrin… byt hezkej, ale pro rodinu asi nepouzitelnej :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
19.9.12 22:26

@mandlicek já jsem asi extrém, ale já příchodem těhotenství přestala pít nejen alkohol (ani kapku a to ani teď - kojím - takže 21měsíců bez alkoholu) a ani kafe jsem neměla po dobu těhu a dala jsem si ho teď, když už kojím jenom večer a ráno. ale jak říkám, já jsem extrém :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
19.9.12 23:24

Já v prvním těhotenství nepila téměř vůbec - ke konci asi 5× malou skleničku vína nebo piva. Dr mi říkal, že malé pivo nebo červené víno dokonce doporučuje, ale já měla strach.
Kafe mi přestalo chutnat, tak jsem přesedlala na caro a u toho jsem víceméně zůstala i teď. Teď už si dám kafe tak 3× týdně, dříve 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
19.9.12 23:25

Holky, neuvažujete, že bychom časem tu diskusi uzamkly? Jestli se nás třeba přidá víc?
Já bych si s vámi ráda povídala, ale přece jen nechci všechny informace psát takto moc veřejně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.9.12 06:48

@Dino jj taky mě to napadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.9.12 07:23

Mě to taky napadlo a jsem pro. Ono bude holek přibývat, ale zase diskutovat s dalšíma 50lidma nemá smysl. Chce to o sobě něco vědět a né jen do prázdna odpovídat a pokládat dotazy.
Já jsem rozhodně pro!!! Co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
20.9.12 08:56

Taky jsem pro uzamčení. A myslím že malé pivo nebo sklenička vína nic špatného způsobit nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.9.12 09:25

Uzamceni urcite bude dobrej napad :palec: A muze to zamknout kdokoliv???

ja teda kafe nepiju vubec, jsem prevazne cajova, takze s tim u me nebude problem… a co se tyce alkoholu, asi na tom budu obdobne jako vy, ale tak treba tu sklenicku radlera (2% alk.) nebo cerveny vino si mozna casem (po konzultaci s doktorkou) dopreju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí