Snažilky 1/2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
18.9.12 18:42

@Izzz
no jasně. já bych ukecávala toho gyndaře! ať se trochu snaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.9.12 18:44

Ta nechce…že prej otěhotnim a takže to imunita neni. Nevěřim tomu. Byla bych ráda, kdyby to bylo tou mutací a upravilo by se to injekcema a imuno by bylo ok…ale chci vědět, že jsem pro to udělala dost…pak litovat a zas všechno obíhat znova? né díky. Já doufám, že mě tam pošle genetička z Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 18:48
@Izzz píše:
Ta nechce…že prej otěhotnim a takže to imunita neni. Nevěřim tomu. Byla bych ráda, kdyby to bylo tou mutací a upravilo by se to injekcema a imuno by bylo ok…ale chci vědět, že jsem pro to udělala dost…pak litovat a zas všechno obíhat znova? né díky. Já doufám, že mě tam pošle genetička z Gennetu.

a v který týdnu byly ZT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.9.12 18:59

Holky, já tu jedno odpoledne nejsem a přibudou 3 stránky :lol:
My máme doma holčičku - 1 rok a 10 měsíců, takže pokud se hned v lednu zadaří, tak budou od sebe necelé 3 roky. Chtěla jsem dřív, ale holt nevyšlo.
Jinak mě dr řekl, že mám kyselinu listovou brát už teď a k tomu Gravital - no uvidím, pozeptám se v lékárně.
Izzz - přeju, ať doporučení seženeš a ať vám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 19:01
@Dino píše:
Holky, já tu jedno odpoledne nejsem a přibudou 3 stránky :lol:
My máme doma holčičku - 1 rok a 10 měsíců, takže pokud se hned v lednu zadaří, tak budou od sebe necelé 3 roky. Chtěla jsem dřív, ale holt nevyšlo.
Jinak mě dr řekl, že mám kyselinu listovou brát už teď a k tomu Gravital - no uvidím, pozeptám se v lékárně.
Izzz - přeju, ať doporučení seženeš a ať vám to dobře dopadne.

no já určitě budu brát jen listovku. pořád kojím a nechci brát tyhle chemický rádoby vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.9.12 19:07

@paola white 8+0 a to druhý se vlastně ani nevyvinulo v plod…furt to byly náznaky plodu, ale nebylo tam

No já budu brát femibion, protože asi špatně štěpim listovku…ale to mi řeknou až na hematologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
18.9.12 19:19

@Izzz Já někde četla že na imonologii a hematologii má 1× za život nárok každý. Nevím proč s tím dělaj takový cavyky :nevim: Tak uvidíš, já si taky pořád říkala že mi vyjde špatná srážlivost krve (babička umřela na embolii), ale vyšlo to dobře. Femibion už si kupovat nebudu, jen obyč listovku a zkusím i to éčko. Ve 2. těhotenství jsem femibion brala a nic to nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 19:25
@brumik7 píše:
@Izzz Já někde četla že na imonologii a hematologii má 1× za život nárok každý. Nevím proč s tím dělaj takový cavyky :nevim: Tak uvidíš, já si taky pořád říkala že mi vyjde špatná srážlivost krve (babička umřela na embolii), ale vyšlo to dobře. Femibion už si kupovat nebudu, jen obyč listovku a zkusím i to éčko. Ve 2. těhotenství jsem femibion brala a nic to nepomohlo

ono když je něco špatně tak tomu nezabrání nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.9.12 19:27

No jasně, ale každej máme třeba jiný mutace a třeba na tu mojí to pomůže…no nevim. Každopádně leden je náš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.9.12 19:32

Víte, co mi říkal doktor? Že v zimě bývá statisticky nejvíce potratů - prý je období chřipek, zima, nemoce, oslabení… A že by mi z toho důvodu doporučoval počkat až do jara. No ale to já samo nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 19:35

Holky já z toho mám takovou hrůzu, ale zároveň se těším. jsem z toho blázen :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.9.12 19:35

To mě říkala taky…ale já budu hned na rizikovym. A statisticky je údajně nejvíc lidí narozeno v září, protože čas vánoc a silvestr dělaj svý a lidi nejvíc ploděj. Kdoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 19:38

Možná to jistou pravděpodobnost má, ale já chytla angínu v srpnu. to jsem byla akorát v 6. měsíci, takže bych tomu tolik nepodléhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.9.12 19:39

Taky čekat na jaro by se mi nechtělo na jaro snad už budeme těhotné :mrgreen: Taky mě čeká hned rizikové těhotenství, ale nesmíme si to připouštět a věřit, že příště to bude bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
18.9.12 19:46
@Izzz píše:

To je teda divná ne? ja mám teda zkušenost jak s gyndařem tak i s obvodačkou že mi napíšou jakýkoliv vyšetření potřebuju, teda zatim to nebylo nikdy nic vánýho ale vždycky mi oba vyhověli…tak tu svoji gyndařku pěkně přimáčkni ke zdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí