Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izzz
no jasně. já bych ukecávala toho gyndaře! ať se trochu snaží
Ta nechce…že prej otěhotnim a takže to imunita neni. Nevěřim tomu. Byla bych ráda, kdyby to bylo tou mutací a upravilo by se to injekcema a imuno by bylo ok…ale chci vědět, že jsem pro to udělala dost…pak litovat a zas všechno obíhat znova? né díky. Já doufám, že mě tam pošle genetička z Gennetu.
@Izzz píše:
Ta nechce…že prej otěhotnim a takže to imunita neni. Nevěřim tomu. Byla bych ráda, kdyby to bylo tou mutací a upravilo by se to injekcema a imuno by bylo ok…ale chci vědět, že jsem pro to udělala dost…pak litovat a zas všechno obíhat znova? né díky. Já doufám, že mě tam pošle genetička z Gennetu.
a v který týdnu byly ZT?
Holky, já tu jedno odpoledne nejsem a přibudou 3 stránky ![]()
My máme doma holčičku - 1 rok a 10 měsíců, takže pokud se hned v lednu zadaří, tak budou od sebe necelé 3 roky. Chtěla jsem dřív, ale holt nevyšlo.
Jinak mě dr řekl, že mám kyselinu listovou brát už teď a k tomu Gravital - no uvidím, pozeptám se v lékárně.
Izzz - přeju, ať doporučení seženeš a ať vám to dobře dopadne.
@Dino píše:
Holky, já tu jedno odpoledne nejsem a přibudou 3 stránky
My máme doma holčičku - 1 rok a 10 měsíců, takže pokud se hned v lednu zadaří, tak budou od sebe necelé 3 roky. Chtěla jsem dřív, ale holt nevyšlo.
Jinak mě dr řekl, že mám kyselinu listovou brát už teď a k tomu Gravital - no uvidím, pozeptám se v lékárně.
Izzz - přeju, ať doporučení seženeš a ať vám to dobře dopadne.
no já určitě budu brát jen listovku. pořád kojím a nechci brát tyhle chemický rádoby vitamíny
@paola white 8+0 a to druhý se vlastně ani nevyvinulo v plod…furt to byly náznaky plodu, ale nebylo tam
No já budu brát femibion, protože asi špatně štěpim listovku…ale to mi řeknou až na hematologii
@Izzz Já někde četla že na imonologii a hematologii má 1× za život nárok každý. Nevím proč s tím dělaj takový cavyky
Tak uvidíš, já si taky pořád říkala že mi vyjde špatná srážlivost krve (babička umřela na embolii), ale vyšlo to dobře. Femibion už si kupovat nebudu, jen obyč listovku a zkusím i to éčko. Ve 2. těhotenství jsem femibion brala a nic to nepomohlo
@brumik7 píše:
@Izzz Já někde četla že na imonologii a hematologii má 1× za život nárok každý. Nevím proč s tím dělaj takový cavykyTak uvidíš, já si taky pořád říkala že mi vyjde špatná srážlivost krve (babička umřela na embolii), ale vyšlo to dobře. Femibion už si kupovat nebudu, jen obyč listovku a zkusím i to éčko. Ve 2. těhotenství jsem femibion brala a nic to nepomohlo
ono když je něco špatně tak tomu nezabrání nic ![]()
No jasně, ale každej máme třeba jiný mutace a třeba na tu mojí to pomůže…no nevim. Každopádně leden je náš!!!
Víte, co mi říkal doktor? Že v zimě bývá statisticky nejvíce potratů - prý je období chřipek, zima, nemoce, oslabení… A že by mi z toho důvodu doporučoval počkat až do jara. No ale to já samo nevydržím.
Holky já z toho mám takovou hrůzu, ale zároveň se těším. jsem z toho blázen ![]()
To mě říkala taky…ale já budu hned na rizikovym. A statisticky je údajně nejvíc lidí narozeno v září, protože čas vánoc a silvestr dělaj svý a lidi nejvíc ploděj. Kdoví ![]()
Možná to jistou pravděpodobnost má, ale já chytla angínu v srpnu. to jsem byla akorát v 6. měsíci, takže bych tomu tolik nepodléhala
Taky čekat na jaro by se mi nechtělo na jaro snad už budeme těhotné
Taky mě čeká hned rizikové těhotenství, ale nesmíme si to připouštět a věřit, že příště to bude bez problému.
@Izzz píše:
To je teda divná ne? ja mám teda zkušenost jak s gyndařem tak i s obvodačkou že mi napíšou jakýkoliv vyšetření potřebuju, teda zatim to nebylo nikdy nic vánýho ale vždycky mi oba vyhověli…tak tu svoji gyndařku pěkně přimáčkni ke zdi ![]()