Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paola white děkuji už aby to bylo nejhorší je že ani nevim jestli to jde ![]()
Jo a chtěla jsem se zeptat je to trochu blbý, ale když mám trochu nepravidelnou menstruaci tak mám i rozhozený ovu takže jestli se třeba nesnažim zbytečně jestli nemám počkat až se mi ta menstr. srovná ![]()
Já osobně používám symptotermální metodu. měřím teplotu, sleduji čípek a hlen. všechny ty informace dohromady dávají (po nějaké době) celkem ucelený obraz cyklu. kdy bude ovulace, jestli proběhla a jestli se zadařilo
tak se dá docela dobře odhalit jestli není v cyklu nějaká záludnost bránící početí
můžeš si o tom něco přečíst tady http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
Ahojky, ráda se přidám
. Snažit by jsme se chtěli začít ale až tak od června, tak nevím, zda mohu… Od tohoto měsíce se začínm připravovat s vyhledáváním ovlulace
. Doma teď máme 14-ti měsíčního raráška
. Kdyby se povedla slečna do páru, bylo by to super ![]()
Ahoj holky,
tak já se k vám přidám, v únoru jsem dobrala poslední HA. Moje přípravy začali už v létě 2012, kdy jsem měla půl roku detoxikační dietu a vynechání HA, Prosinec a únor jsem kvůli nepravidelnosti na doporučení lékaře začala HA znovu užívat, piju kontryhelový čaj a od ledna baštím kyselinu listovou. Od dnešního dne taky začínám úžívat utrogestan na podporu vývoje a dozrávání vajíček
tak doufám, že brzy spoustu z nás budou mít //
mám 5 dnů po Ovu a připadám si těhotně ![]()
Příspěvek upraven 08.03.13 v 10:09
@paola white píše:
@Terdullka tak to gratuluju a držím palečky ať ms nedorazí
TO DRŽ budeme to potřebovat ![]()
Ahoj dámy, tak asi buben v duben nebude, mám takový pocit, do MS 5 dní, a bez příznaku, mimo bolení podbřišku a v kříži, tak budu květnová snažilka nejspíše, jak jste na tom vy?
@Terdullka pokud máš zapnuté metříky tak vidíš
já budu končit 12tt. to že nemáš žádné příznaky nic neznamená. já je taky dlouho neměla
Tak jsem to nevydržela, dnes jsem 15DPO a ten nega
včera jsem měla takový tlaky v podbříšku, že jsem myslela, že mi vypadne děloha
no uvidíme dneska poslední dávka utrogestanu a za 4 dny se uvidí ![]()
Ahoj holky, tak co? testujete? jak jste na tom? Já jsem dneska 33 MC, čekám na mrchu, od minulého týdne tlaky v podbřišku zmizely a bolí mě jen bradavky
testovala jsem včera sice z odpolední moči, ale i tak bylo sněhobílo, to už by na testu bylo něco vidět ne? ![]()
@Terdullka záleží kdy si měla ovulaci. já měla pozitivní test 3+6 to byl 29DC, ale byli to dvojčátka. držím palečky aby to dopadlo dobře a měla si //