Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda! vy jste se rozepsali!!!
@Izzz naše malá je 2.října (otěhotněla jsem 9.ledna..takže po Vánocích…něco na tom bude
![]()
@paola white taky mám strach, jestli to druhé budu milovat tak, jako svoji prvorozenou holčičku
nevím, jak to půjde…ale musí
![]()
@Šáriii
to jsem ráda že v tom nejsem sama. vůbec si nedokážu představit že by na světě byl tvor, kterýho bych milovala tolik jako Matese, ale oni to asi po porodu zařídí hormony
Holky, tohle mají asi všichni - prostě to druhé miminko ještě neznáte a nevíte, že taky bude tak úžasné jako to první
Takže lásky pak bude určitě dostatek pro oba.
Jedna holka tu má hlášku v podpisu, že se bála, jak rozdělí lásku mezi víc dětí…ale pak zjistila, že se ta láska násobí…to se mi moc líbí a věřim tomu ![]()
a neni ta 200 uz moc silna??? ja sem koukala spis po nejaky ty 100… kdyz se to pak ma vysazovat pri tehu
![]()
no a co ta listovka, tu taky budete pri zjisteni tehu vysazovat???
Listovku bys měla brát pořád.
Já se ptala lékárnice…a 200 doporučila
uuuuuuuuuuuuuplne moje pocity
ale to zvladneme
a nebala bych se toho, ze se budes Matymu venovat mene, nebo ho mit min rada…
to uricte ne ![]()
ok, takze ja listopad/prosinec zacnu s pritelem brat 100 Ecko
a v tu samou dobu i listovku (kterou pak doberu az do porodu)
+ pestra strava a vic bych toho do sebe ladovat nemusela, co?
@mandlicek myslim, že to je naprosto vyhovující a dostačující… ![]()
Holky a jeste muj dotaz
1. mate doma takove ty chytre knizky typu tehle???
http://www.knihy.cz/…nko/d-70588/
http://www.knihy.cz/…eti/d-17104/
2. a budete od ledna uuuuuplne omezovat alkohol? ja teda nijak zvlast nepiju, kdyz uz nekde sedime s kamosema, tak si dam tak 2 frisca mozna sem tam jedno malyho panaka… Obcas si doma dam radlera… tak nevim, jak moc tohle budu omezovat, abych byla zdrave pripravena
ale zase si rikam, jestli je nutny delat (pri posezeni s prateli 2 - 3× do mesice) takhle radikalni kroky…
Co vy na to holky??? ![]()
Žádnou knihu o miminech, mateřství, porodu nemám a ani pořizovat nebudu. Všechno vim ![]()
Já od října nebudu kouřit a alkohol mě netrápí. V hospodě piju malinovku
A kdybych měla chut na bílý víno nebo Carolans, tak si prostě dám…skleničku. Tohle podle mě nemůže mít žádnej vliv. Tvrdej bych teda vypustila, ale ten já nemám ráda.
to ja si prave furt prijdu, jakoze objevuju Ameriku
a prijdu si, ze prave vubec nic nevim ![]()
jo, tak tvrdej tj jasny, ja si vetsinou davam panaka baileys, ktery mi zase tak hroznej neprijde… ale uvidim, klidne si zustanu „jen“ u friska a radlera, podle toho jak se budu citit ![]()
No neboj, do toho vpluješ…a snad bez problému propluješ. Já zapadlo do problematicky zamlklýho těhotenství a různejch vyšetření…takže už na to taky koukám jinak ![]()