Snažilky 1/2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3636
18.9.12 21:58

Jejda! vy jste se rozepsali!!!

@Izzz naše malá je 2.října (otěhotněla jsem 9.ledna..takže po Vánocích…něco na tom bude :P :P :mrgreen: :mrgreen:

@paola white taky mám strach, jestli to druhé budu milovat tak, jako svoji prvorozenou holčičku :nevim: :nevim: nevím, jak to půjde…ale musí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 22:05

@Šáriii
to jsem ráda že v tom nejsem sama. vůbec si nedokážu představit že by na světě byl tvor, kterýho bych milovala tolik jako Matese, ale oni to asi po porodu zařídí hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.9.12 22:19

Holky, tohle mají asi všichni - prostě to druhé miminko ještě neznáte a nevíte, že taky bude tak úžasné jako to první :lol: Takže lásky pak bude určitě dostatek pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.9.12 22:53

Jedna holka tu má hlášku v podpisu, že se bála, jak rozdělí lásku mezi víc dětí…ale pak zjistila, že se ta láska násobí…to se mi moc líbí a věřim tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 14:24

@Veruška22
@Izzz

a neni ta 200 uz moc silna??? ja sem koukala spis po nejaky ty 100… kdyz se to pak ma vysazovat pri tehu :think: :roll:

no a co ta listovka, tu taky budete pri zjisteni tehu vysazovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.9.12 14:27

Listovku bys měla brát pořád.
Já se ptala lékárnice…a 200 doporučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 14:32

@paola white

uuuuuuuuuuuuuplne moje pocity :oops: ale to zvladneme ;) a nebala bych se toho, ze se budes Matymu venovat mene, nebo ho mit min rada… :hug: to uricte ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.9.12 14:32

Ale ted někde čtu, že ta 100 je vhodná. Tim líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 14:35

@Izzz

a tak to urcite bude :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 14:37

@Izzz

ok, takze ja listopad/prosinec zacnu s pritelem brat 100 Ecko

a v tu samou dobu i listovku (kterou pak doberu az do porodu)

+ pestra strava a vic bych toho do sebe ladovat nemusela, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.9.12 14:40

@mandlicek myslim, že to je naprosto vyhovující a dostačující… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 14:46

Holky a jeste muj dotaz

1. mate doma takove ty chytre knizky typu tehle???

http://www.knihy.cz/…nko/d-70588/

http://www.knihy.cz/…eti/d-17104/

2. a budete od ledna uuuuuplne omezovat alkohol? ja teda nijak zvlast nepiju, kdyz uz nekde sedime s kamosema, tak si dam tak 2 frisca mozna sem tam jedno malyho panaka… Obcas si doma dam radlera… tak nevim, jak moc tohle budu omezovat, abych byla zdrave pripravena :pankac: ale zase si rikam, jestli je nutny delat (pri posezeni s prateli 2 - 3× do mesice) takhle radikalni kroky… :nevim: Co vy na to holky??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.9.12 14:51

Žádnou knihu o miminech, mateřství, porodu nemám a ani pořizovat nebudu. Všechno vim :)
Já od října nebudu kouřit a alkohol mě netrápí. V hospodě piju malinovku :) A kdybych měla chut na bílý víno nebo Carolans, tak si prostě dám…skleničku. Tohle podle mě nemůže mít žádnej vliv. Tvrdej bych teda vypustila, ale ten já nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.9.12 14:56

@Izzz

to ja si prave furt prijdu, jakoze objevuju Ameriku :D :D :D :D a prijdu si, ze prave vubec nic nevim :oops:

jo, tak tvrdej tj jasny, ja si vetsinou davam panaka baileys, ktery mi zase tak hroznej neprijde… ale uvidim, klidne si zustanu „jen“ u friska a radlera, podle toho jak se budu citit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.9.12 15:08

No neboj, do toho vpluješ…a snad bez problému propluješ. Já zapadlo do problematicky zamlklýho těhotenství a různejch vyšetření…takže už na to taky koukám jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí