Snažilky 1/2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18079
18.9.12 12:37
@mandlicek píše:
Ja mam naplanovanou kontrolu na gynde v prosinci (nikdy jsem zadny problem nemela), tak teda ted nevim, jestli si ji nemam nechat posunout o neco driv, kdyz zaciname planovat od ledna…

já myslím, že to není vůbec nutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.9.12 12:38
@Iveta2012 píše:
Ahoj taky se přidávám mám čerstvě po SP v 16 týdnu. Už jsem začala s kys. listovou a poradili mi že už můžu začít pít kontryhelový čaj. Po šestinedělí se chceme pokusit začít snažit. V nemocnici říkali, že až za tři měsíce, ale můj gyn. radil že můžeme zkusit po měsíci. Ale spíš to vypadá, že půjdeme v lednu do CARu a půjdeme znova na IUI mám PCO.

Ahoj, drzim pesti, aby vam to co nejdrive vyslo a vse bylo v poradku :kytka:

Mohla bych se jen zeptat, jestli jsi pred planovanim uzivala HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.9.12 12:39
@Dino píše:
já myslím, že to není vůbec nutný

asi mas pravdu… zbytecne moc nad tim premyslim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.9.12 12:44

@mandlicek Já jsem HA brala naposledy před 5 lety.Od vysazení jsem MS měla jen někdy ale spíš jen po agolutinu.Pak mi bylo zjištěno PCO snažení s clostilbegitem a letos v únoru nás poslal dr.do CARu v Polance a až tam se podařilo. Tak v lednu znova doufám, že to půjde stejně rychle jako u našeho andělíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
18.9.12 12:49
@lenk píše:
@Veruška22 taky už mám dceru, už jí bude osm let… taky neplánovaně… a co že jste vybrali zrovna leden 2013?

no původně přítel chtěl až v ůétě 2013 jenže to jsem odmítla čekat tak dlouho :D na druhou stranu já bych nejradši hned což zas chápu že by byl pro manžela šok tak jsem se dohodli že s novym rokem nový mimčo :D tak snad nebudem čekat dýl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.9.12 12:50
@Iveta2012 píše:
@mandlicek Já jsem HA brala naposledy před 5 lety.Od vysazení jsem MS měla jen někdy ale spíš jen po agolutinu.Pak mi bylo zjištěno PCO snažení s clostilbegitem a letos v únoru nás poslal dr.do CARu v Polance a až tam se podařilo. Tak v lednu znova doufám, že to půjde stejně rychle jako u našeho andělíčka.

Uvidíš, že jo, budem držet pěsti.
16tt je hrozně moc, to muselo být strašné. Tentokrát to určitě bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
18.9.12 12:52
@paola white píše:
Holky a už se na to snažení nějak chystáte?

co myslíš tím chystáte? jako psycyhicky nebo nákupy? já ani ne, mám sice užpár oblečku po segřinym prckovi doma ale zatim jsou v krabici na skříni ještě ani vypraný ani vyžehlený prostě jen odložený…jinak se snažim jíst víc zdravě než v poslední době, což mě teda neuškodí páč mám pár kilo nadváhy takže by bylo fajn něco málo zhubnout :D no a pak od října asi začnu s tou kiselinou listovou jiank celekm nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
18.9.12 12:53
@Šáriii píše:
Já se taky hlásím :dance: :dance: :dance:

a jak jsi na tom ty? bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.9.12 13:16

@Dino
@Iveta2012
@Veruška22

holky, dekuji za nazory :palec:

my jsme si taky rekli, ze s novym rokem zkusime zmenit nas dosavadni zivot :D

no a abych pravdu rekla, tak se mi to nejak honi vse hlavou, nikdy jsem nad nicim tak moc nepremyslela :think: az mi to prijde trapny :oops: Ale tak zacinam zdraveji jist, abych najela na nejaky rad, taky jsem zacala vic cvicit, abych posilila zadove svalstvo a panev a celkem se tesim, az v prosinci douzivam posledni Nuvaring a pujdeme na to :mrgreen: ale obcas smisene pocity :nevim: ale jsem neuveritelne zvedava a natesena

holky, tak doufam, ze nam to vsem behem pristiho roku vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
18.9.12 13:20
@mandlicek píše:
@Dino
@Iveta2012
@Veruška22

holky, dekuji za nazory :palec:

my jsme si taky rekli, ze s novym rokem zkusime zmenit nas dosavadni zivot :D

no a abych pravdu rekla, tak se mi to nejak honi vse hlavou, nikdy jsem nad nicim tak moc nepremyslela :think: az mi to prijde trapny :oops: Ale tak zacinam zdraveji jist, abych najela na nejaky rad, taky jsem zacala vic cvicit, abych posilila zadove svalstvo a panev a celkem se tesim, az v prosinci douzivam posledni Nuvaring a pujdeme na to :mrgreen: ale obcas smisene pocity :nevim: ale jsem neuveritelne zvedava a natesena

holky, tak doufam, ze nam to vsem behem pristiho roku vyjde :pankac:

Hele to jsme na tom asi stejně, taky mi přijde že jsem nad ničím ještě tolik nepřemýšlela, kolikrát si řikám že už jsem trapná že 4měsíce je ještě dost dlouhá doba abych se tím zabývala ale nějak mi to prostě nedá :nevim: jj já vám taky přeju aby jste nečekaly dlouho a povedlo se nejlepe hned :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
18.9.12 13:23

@Dino taky máme doma Denisku :palec: :palec:
@Iveta2012 sp v 16tt, to mě opravdu mrzí :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.9.12 13:24

Tak já nad tím původně tolik nepřemýšlela, ale jak to nevyšlo a skončilo to tou revizí, tak teď na to musím pořád myslet a už se nemůžu dočkat, připadám si úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
18.9.12 13:25
@Šáriii píše:
@Dino taky máme doma Denisku :palec: :palec:
@Iveta2012 sp v 16tt, to mě opravdu mrzí :,( :,(

jo, už jsem koukala - krásný jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
18.9.12 13:25

@Veruška22 u mě už druhé, máme doma skoro roční Denisku, a po novém roce se pokusíme o sourozence :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.9.12 14:13

@Veruška22

a to ja jsem si rikala, ze mamky, ktere uz doma jednoho nebo vice prcku maji, dalsi tehu moc „neresi“, ze uz vedi, co a jak… ale koukam, ze asi vzdy to je maly zazrak, na ktery vsechny s nadsenim cekame… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí