Přehlášení na MÚ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.4.11 17:17

přehlášení na MÚ

8-o Holky prosím o radu,bydlim momentalne u rodicu,v dome,kde je hlasen ai sestra s ditetem,ja mam deti dve,no je to na vesnici.chtela jsem si zazadat o bytm,kde mi bylo receno ze si alespon tricet let pockam 8-o pani na socialce mi poradila at se prehlasim na MÚ do do nejblizsiho mesta,a zazadam si o byt jako samozrejme svobodna matka,zrovna ted postavily domy pro svobodne maminky,s nizkm najmem,a rikala,ze bych go urcite dostala,holky co udelat pro prehlaseni trvalaku na ten MÚ?je to nejak zdlouhave?prehlasi mi to vubec?ja uz nevim co jinak delat,na drahej najem nemam,nikde mi bydliste nedaji,a na ubytovnu teda nejdu,s detma!takze co udelat pro to abych vlastne ziskala byt?a prehlasila bydliste?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.4.11 17:22

myslím si, že tě musí odhlásit z tvého trv. bydliště… tedy mě to takhle rodiče kdysi dávno udělali… :nevim: Čímž jsem automaticky spadla na MÚ.....

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
13.4.11 18:44

Zrušit trvalý pobyt ti může nechat vlastník nemovitosti, probíhá to ve správním řízení, ale v takovém případě ti TB bude zasáno na ohlašovně v místě bydloště, na jiný MěÚ tě nikdo nepřehlásí.

Ještě doplní, že nesmíš být spoluvlastníkem nemovitosti, to by ke zrušení TB nedošlo a měla bys být z domu fakticky odstěhovaná (zjišťuje se svědeckou výpovědí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
13.4.11 18:51
mag píše:
Zrušit trvalý pobyt ti může nechat vlastník nemovitosti, probíhá to ve správním řízení, ale v takovém případě ti TB bude zasáno na ohlašovně v místě bydloště, na jiný MěÚ tě nikdo nepřehlásí.Ještě doplní, že nesmíš být spoluvlastníkem nemovitosti, to by ke zrušení TB nedošlo a měla bys být z domu fakticky odstěhovaná (zjišťuje se svědeckou výpovědí).

aha takze by me vlastne prehlasilli na mistni obecni urad?opravdu nemuzu do vedlejsiho mesta?ja myslela ze jde prehlasit kam chci

• Citovat
  • Upravit
marra
13.4.11 18:51
mag píše:
Zrušit trvalý pobyt ti může nechat vlastník nemovitosti, probíhá to ve správním řízení, ale v takovém případě ti TB bude zasáno na ohlašovně v místě bydloště, na jiný MěÚ tě nikdo nepřehlásí.Ještě doplní, že nesmíš být spoluvlastníkem nemovitosti, to by ke zrušení TB nedošlo a měla bys být z domu fakticky odstěhovaná (zjišťuje se svědeckou výpovědí).

aha takze by me vlastne prehlasilli na mistni obecni urad?opravdu nemuzu do vedlejsiho mesta?ja myslela ze jde prehlasit kam chci

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
13.4.11 18:52
marra píše:
mag píše:
aha takze by me vlastne prehlasilli na mistni obecni urad?opravdu nemuzu do vedlejsiho mesta?ja myslela ze jde prehlasit kam chci

To můžeš, ale do nějáké nemovitosti (kde ti to někdo povolí, nebo tam máš nájemní smlouvu, nebo jsi alespoň spoluvlastník). Na obecní úřad se sama přihlásit nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí