Prehlednute dvojče?

27.5.21 21:02

Prehlednute dvojče?

Dobrý den slečny ráda bych se zeptala co vidíte na ultrazvuku mě doktorka rekla ze je tam jedno miminko a větší hematom.
Ale zaráží mě co to je v pravo nahoře? :think:
Jsem po několika potratech a každá změna nebo něco podezřelého mě děsí. :(

Příspěvek upraven 27.05.21 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15151
27.5.21 21:03

To je ten hematom ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.5.21 21:18
@Miminko2018 píše:
Dobrý den slečny ráda bych se zeptala co vidíte na ultrazvuku mě doktorka rekla ze je tam jedno miminko a větší hematom.
Ale zaráží mě co to je v pravo nahoře? :think:
Jsem po několika potratech a každá změna nebo něco podezřelého mě děsí. :(Příspěvek upraven 27.05.21 v 21:07

Tak vzhledem k tomu, ze tu fotku z ultrazvuku delal lekar a sam ji videl, tak by urcite videl i to, kdyby se jednalo o druhy plod.
Nehlede na to, ze ultrazvukem jezdi po brise (nebo i vaginalne) vsude mozne, takze si nemyslim, ze by sel druhy plod prehlednout. Protoze to, co vy povazujete za druhy plod, je tak zretelne videt, ze si toho nejde nevsimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.5.21 21:39

@Miminko2018 na co ti doktoři studují :think: budoucí mám a koukne na ultrazvuk a najde doktorem prehlednute dítě :palec:

• Citovat
  • Upravit
10651
27.5.21 21:59

@Miminko2018 to je vetřelec. :roll: doktor by určitě plod nepřehlédl. Leda by byl smyslů zbavený nebo by plody byly v zákrytu, což nevím jestli je vůbec možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.21 22:26

Sorry za anonym, ale rodina a znami vedi, ze presne takove veci delam, takze by me hned poznali.

Ja na tom snimku vidim nekolik veci. Viz obrazky :D

Ale asi by me to taky trochu matlo. Nicmene bych verila lekari, pripadne se zeptala priste, at se porozhlidne vic.

• Citovat
  • Upravit
996
27.5.21 22:42
@Anonymní píše:
Sorry za anonym, ale rodina a znami vedi, ze presne takove veci delam, takze by me hned poznali.

Ale asi by me to taky trochu matlo. Nicmene bych verila lekari, pripadne se zeptala priste, at se porozhlidne vic.

😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.5.21 22:43
@janickaIII píše:
@Miminko2018 to je vetřelec. :roll: doktor by určitě plod nepřehlédl. Leda by byl smyslů zbavený nebo by plody byly v zákrytu, což nevím jestli je vůbec možné.

To urcite jde, nemusi byt videt dvojce hned na prvnim nebo druhem utz, muzou byt prave v zakrytu, ale tohle, co tazatelka povazuje za mozne dvojce, je tak jasne zretelne videt, ze to by lekar urcite neprehledl, kdyby o dvojce slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
27.5.21 22:48
@Anonymní píše:

Ale asi by me to taky trochu matlo. Nicmene bych verila lekari, pripadne se zeptala priste, at se porozhlidne vic.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: umřu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
27.5.21 22:54

Tak tohle asi přehlídnout nejde, ne? Proč k doktoru vůbec chodíte, když mu stejně nevěříe a radši se ptáte tady :lol:
Když tě zajímá co tam je, měla ses zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
28.5.21 06:25

@Miminko2018 to co ukazujes je už mimo dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.5.21 06:56
@LadyDelRey píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: umřu…

To je psycho už :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
28.5.21 14:20

To druhé je mimo dělohu a nejspíš to bude vaječník, ten má takovou bordel strukturu. Sama vidíš, že to jsou takové drobky, vidíš jen jeden řez - co to je se pozná jen při tom UZ, při pohybu sondou si podle měnícího se obrazu v hlavě uděláš 3D obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.5.21 22:23

Milá tazatelko, obdobně to vypadalo u mě, doktorka to zkoumala, ale pak řekla, že to nic, že je vše v pořádku. No a pak byla na dovolené, ja šla na záskok jinam a hle, po 15 letech jsem se dozvěděla, že mam abnormální tvar dělohy. Nic na operaci, ale dost na to, aby z toho byla na UTZ falešná dvojčata a doktor ( zkušený a výborně technicky vybavený) k tomu podotknul, že s tímto tvarem dělohy může (ale nemusí) být obtížnější otěhotnět. Což rozhodně můj problém není. Stejně tak to může být i ten hematom. Uvidíš na příštím UTZ. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
30.5.21 23:03

Cekam dvojcata, dvojvajecna, a od pocatku snadno identifikovatelna na utz, z 6+6 tt mam prvni fotku, kde uz tukala obe srdicka.
Toto se mi zda, ze je uz mimo delohu.
Nekdy se dvojcata ukazi pozdeji, resp. jsou v zakrytu. Z jakeho tt je fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí