Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@admin Me by vážně zajímalo, zda tyto dotazy píše pořád ta stejná osoba. Pokud ano, tak buď není psychicky v pořádku nebo se jedná o nějakou provokaci ![]()
Dej si pizzu bez mozzarelly a nemusíš to řešit? ![]()
K tvému dotazů, nevím teplo by to mělo zničit, ale nevím, jestli by mi to za to stálo.
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 mozarella je na kazde jako zaklad. Znas nejakou bez?
Tak to nevím kam chodíš na pizzu, že je všude mozzarella ![]()
Nejez to, nebud blazen, víš co vše se může stát? Jedine svoji zeleninu ze svy bio zahradky - svět je plný nebezpečí a to číhá za každym rohem ![]()
@Anonymní píše:
@Umík znas nejakou bez mozzarelly? Ja nasla zaklad mozzarellu vsude.
Proste reknes, ze ji chces bez mozzarely.
@Anonymní píše:
@Umík znas nejakou bez mozzarelly? Ja nasla zaklad mozzarellu vsude.
No jasně spoustu, ne v každé je mozzarella. Se koukni na Google ![]()
A když to je na nějaké konkrétní, tak máš snad pusu a umíš si říct, že to chceš bez ní.
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 mozarella je na kazde jako zaklad. Znas nejakou bez?
Chceš vědět novinku, ze které se rovnou povesis na stromě?
Některé studie naznačují, že až 10% lidské populace hostí ve střevech Listerii monocytogenes, aniž by se u nich projevily jakékoliv příznaky onemocnění [3].
A druhá
Vyskytuje se také volně ve vnějším prostředí, v půdě, ve vodě, na rostlinách, přežije i v silážích.
Pečení probíhá při daleko vyšší teplotě než pasterizace, navíc trvá delší dobu. Pasterizace je šetrné a velmi krátké zahřátí na teplotu ok. 70 °C. Navíc nějak nevím, co řešíš - všude kolem nás jsou mikroorganismy. Nejíš nic syrového, rohlíky z obchodu před požitím zahříváš v troubě? Jak tam leží volně na hromadě, přistane na nich spousta různých mikrobů.
Pokud jídlo není zkažené, klidně ho jez.
@Nicole 1234 píše:
@admin Me by vážně zajímalo, zda tyto dotazy píše pořád ta stejná osoba. Pokud ano, tak buď není psychicky v pořádku nebo se jedná o nějakou provokaci
Někdy si říkám, ať už proboha porodí a tohle šílenství skončí, ale bůh ví, co nás pak čeká, až to dítě bude na světě ![]()
Přijde mi že většina matkám leze těhotenství na mozek… Holka když takhle budeš řešit všechno jídlo za chvíli si nedáš nic.. 🤦🏻♀️Je to tady dnes a denně, dej si co chceš s mírou nic neškodí… Takže si tu pizzu normálně dej já jsem 30tt jim úplně všechno moje těhotenství je prosperující… To kdybych si měla takhle furt něco googlit asi mě klepne 👍..
Ahoj vsem,
mame jit s pritelem do pizzerie, kde vim, ze pouzivaji pravou italskou nepasterizovanou mozzarellu. Pecenim v peci by se pripadna listerie ci dalsi veci meli ale znicit ze?

Zatim jsem mela v tehu jen tu nasi ceskou, pasterizovanou.
Dekujii vsem!