Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
BaraDolezal píše:
Ahojky…
nerekla bych ze jsi blazenNicmene na me je to docela prahnane… mame sice byt 2+1, tak s casem se to nemuze srovnavat, ale vytiram max jednou tydne, vysavam taky max. jednou tydne (a to vsude), koupelnu i zachod take jednou tydne, prach jednou tydne a dalsi prace (napriklad prevlekani posteli ci vymena rucniku) dle potreby
A taky mame pejsky - dokonce dvaVsichni spokojene zijeme bez jakychkoli nemoci a alergii a je nam tak fajn
Taky to mám takhle… jen mám kóču. Dle potřeby vysávám častěji, přece jen mám doma drobílka… ![]()
Monny89 píše:
baradolezal - tak vis jak, me hrozi predcasny porod od 27tt, takze doma ten uklid jednou tydne opravdu staci… Samozrejme, ze az tu bude malej a budu to zvladat, tak budu uklizet casteji… Ale k tomu zehleni bych se chtela vratit.. vzdycky me to bavilo, ale pak jsem zlenivela![]()
Zehleni te bavilo??? Tak to uz je divny
Snad nevypadam jako nejaka spindira, ale me nebavi snad zadna domaci prace - i kdyz je samozrejme normalne provadim ![]()
Markit.Hl píše:BaraDolezal píše:Taky to mám takhle… jen mám kóču. Dle potřeby vysávám častěji, přece jen mám doma drobílka…
Ahojky…
nerekla bych ze jsi blazenNicmene na me je to docela prahnane… mame sice byt 2+1, tak s casem se to nemuze srovnavat, ale vytiram max jednou tydne, vysavam taky max. jednou tydne (a to vsude), koupelnu i zachod take jednou tydne, prach jednou tydne a dalsi prace (napriklad prevlekani posteli ci vymena rucniku) dle potreby
A taky mame pejsky - dokonce dvaVsichni spokojene zijeme bez jakychkoli nemoci a alergii a je nam tak fajn
To me tesi, uz jsem si tu mezi holkama zacinala pripadat jako bordelaaaar!!! ![]()
BaraDolezal píše:Monny89 píše:Zehleni te bavilo??? Tak to uz je divny
baradolezal - tak vis jak, me hrozi predcasny porod od 27tt, takze doma ten uklid jednou tydne opravdu staci… Samozrejme, ze az tu bude malej a budu to zvladat, tak budu uklizet casteji… Ale k tomu zehleni bych se chtela vratit.. vzdycky me to bavilo, ale pak jsem zlenivela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Snad nevypadam jako nejaka spindira, ale me nebavi snad zadna domaci prace - i kdyz je samozrejme normalne provadim
nu bavilo me to tenkrat, ale ted jsem fakt rok nezehlila ![]()
BaraDolezal píše:Markit.Hl píše:To me tesi, uz jsem si tu mezi holkama zacinala pripadat jako bordelaaaar!!!BaraDolezal píše:Taky to mám takhle… jen mám kóču. Dle potřeby vysávám častěji, přece jen mám doma drobílka…
Ahojky…
nemylsím si, že přehnaná hygiena je dobrá.
Je jasné, že mít uklizeno je v pořádku, ale ručníky měním jak je potřeba. a já i Kity, jelikož máme delší vlasy máme i ručníky na vlasy, ale teda týdně určitě neměním. Ani povlečení v posteli Jasný, když se vysype / vylije, utře nebo vysaje se to.. to je jasné, prach 1 týdně…¨záchod a koupelnu dle potřeby.
nejsem otrokem své domácnosti.
Blázen jseš jenom pokud tě chytá nerv, když zrovna jeden den nemůžeš uklidit tak, jak jsi zvyklá ![]()
tak jako zalezi jak to vyhovuje tobe a jestli z tebe nezesili manzel
my se utirame vsichni do jednoho rucniku
a uklizim kdyz uz neni zbyti ![]()
mikitaa píše:¨
tak jako zalezi jak to vyhovuje tobe a jestli z tebe nezesili manzelmy se utirame vsichni do jednoho rucniku
a uklizim kdyz uz neni zbyti
taky nezehlim a uklizim, kdyz uz se na to nemuzu divat
Je prece tolik jinych moznosti, jak vyuzit cas. treba sedet u PC ![]()
A kdy odpočíváš??? Já tohle dělat - máme byt o 76m2 - jako Ty, tak vůbec nevím, kdy bych to s tím naším nespavcem dělala.
Já dělám velký uklid 2 krát týdně, a zbytek dle potřeby.Třeba pod stolem vytírám po každém jídle, jinak s desinfekcí 2 krákrát týdně.Peru tak 1-2 pračky denně.
Povlečení taky tak jednou za 3 týdny.žehlím 2 krát týdně.Ručníky měním asi po těch 5dnech.Na ruce u umyvadla denně.
Desinfekci wc dělám tak ob den.Protože malej neumí splachovat tak aby hezky voněl když se občas zapomene.
Nebo když si učurne vedle tak umyju co je potřeba.
BaraDolezal píše:Monny89 píše:Zehleni te bavilo??? Tak to uz je divny
![]()
![]()
![]()
![]()
Snad nevypadam jako nejaka spindira, ale me nebavi snad zadna domaci prace - i kdyz je samozrejme normalne provadim
Přidávám se, mě taky nebaví, žádná domácí práce - co můžu, tak si ulehčím - tímto děkuji tomu, kdo vynalezl myčku - super věc
Teď ještě nějakýho multifunkčního robota na vysávání, vytírání a další úklid a budu v sedmým nebi
jo a žehlení, taky praktikuji jen v nejnutnějších případech (jako třeba teď u mimka)
Jediný co mě baví je starání se o kytky, ale to snad není ani domácí práce, takže tak ![]()
Obdivuji ženy, jako je zakladatelka, na to já teda fakt nemám … ![]()
Máme taky dům o dvou patrech, velkej úklid dělám 1× týdně, nepřeháním to, máme tu čisto tak nějak normálně. Ale holky, zajímá mě, jak můžete nežehlit???? Já si potrpím na hezky pověšené prádlo, ale stejně to pak žehlím, je to pomačkany, i když teda už jsem se naučila hodně věcí nežehlit, třeba tepláky, pyžama, oblečení na doma, ale jinak ?????
IvaX píše:BaraDolezal píše:Přidávám se, mě taky nebaví, žádná domácí práce - co můžu, tak si ulehčím - tímto děkuji tomu, kdo vynalezl myčku - super věcMonny89 píše:Zehleni te bavilo??? Tak to uz je divny
![]()
![]()
![]()
![]()
Teď ještě nějakýho multifunkčního robota na vysávání, vytírání a další úklid a budu v sedmým nebi
jo a žehlení, taky praktikuji jen v nejnutnějších případech (jako třeba teď u mimka)
Jediný co mě baví je starání se o kytky, ale to snad není ani domácí práce, takže tak
Obdivuji ženy, jako je zakladatelka, na to já teda fakt nemám …
Kdyz slysim slovo MYCKA tak placu. Ten kdo naprojektoval panelove kuchyne a koupelny byl naprosty v… Koupelna malicka tak, ze se do ni nevleze pracka…ta tudiz musi do kuchyne…a zabira misto na mycku ![]()
Přehnaný to není.
My máme byt cca 89m a vytírám a vysávám denně. Nikde nemáme koberce a i když uklidím, tak tam za chvíli jsou chlupy od koček, prach… Záchod, koupelnu dle potřeby cca 2× týdně, prach 1× týdně. Ručníky teda máme každý jeden a to měním dle potřeby, cca jednou za 5 dní. Polečení dle potřeby - v zime třeba za 4 týdny a v lětě i každý týden. Peru ob den, někdy denně a to jsme jen 3. Sedačku tepuju co 3 měsíce. A nepřijde mi, že bych teda doma měla sterilní prostředí ![]()