Prý mám dát výpověď

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
15.12.17 07:20
@BukajAktobos píše:
Uchazeč doporučené místo nesmí pouze odmítnout. O tom, že by sám nesměl dát výpověď není nikde ani slovo. Pokud do práce nastoupí a ukončí ji, nevadí to ;)

Když něco nevím, neradím :nevim:. Pěkně bys jí zavařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.12.17 07:54

Pokud si plníš svoje povinnosti a plníš normy, tak bych to pouštěla jedním uchem tam a druhým ven. Já bych si zašla, pro jistotu, za mistrovou a zeptala se jí, jaké pravomoce má ta ososba. Mistrové bych i řekla, jak se dáma chová. Pokud by se situace nezlepšila, tak můžeš se stížností (už oficiální) za nadřízeným mistrové. Z vlastní zkušenosti radím, nespoléhat se na případné svědectví kolegyň. Lidi nadávají mezi sebou, ale když dojde na lámání chleba, tak mlčí (čest vyjímkám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.12.17 08:06

@Kikiiiiii Tak v první řadě bych zašla za její nadřízenou a zeptala se, jaké má ta osoba vlastně kompetence. Slušně. Dál bych se zmínila o jejím chování, že i když si plníš normy, stále na tebe tlačí, stále má průpovídky k tvé výkonnosti, i když si normy plníš. Zmínila bych se i o tom, že ti neustále říká, ať dáš výpověď. Ale musíš být připravená, že ti tvoji stížnost dá potom ta asi vedoucí týmu /nebo co tam vlastně je/ sežrat a musíš mít připravenou nějakou odpověď. Nedej se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.12.17 08:17
@Konnny píše:

Konkrétně v čem? Práci dnes sežene během dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
15.12.17 08:29

@BukajAktobos Myslíš? Dle toho kde žije..Kdyby to tak bylo, nebyla by na ÚP a ani se nenechala teď prudit babou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
15.12.17 08:29

Holky, to co pisete je moc hezke, ale v realnem zivote to tak jednoduche neni. S sikanou na pracovisti (nastesti ne vuci me osobe) jsem se setkala a je to HNUS. Novemu pracovnikovi se neveri… vzdyt prece neni duvod neverit zabehle pracovnici :zed: A ostatni komegove mlci, maji strach o sve misto.
Ja tenkrat nemlcela, bylo to fakt tezke obdobi. Ale prezila jsem ho. Sikanizujici uz neni kolegou. Bohuze ale ani sikanovany.

Osobne bych vydrzela v takovem prostredi jen po bezbytnou dobu nez si najdu jinou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
15.12.17 08:30

Bohužel, taková baba se najde snad všude, nikdy nevíš jaký mindrák si na tobě kompenzuje :(. Mám pocit, že je to dost často úděl nováčků. Myslím, že když ještě chvíli „přetrpíš“ tak nastoupí za pár týdnů zas někdo nový a ona zaměří svou pozornost jinam. Ale co tedy opravdu nechápu je, jak v dnešní době extrémně nízké nezaměstnanosti může říct větu „já vás tady nepotřebuju“ :D :D, paní asi neví jak špatně se hledaj v současnosti lidi. Určitě si promluv s personalistkou a všechno jí řekni. Možná by tě mohli přesunout jinam. Jestli chodíš včas, plníš normy, neporušuješ bezpečnostní předpisy a jsi nekonfliktní tak nechápu proč by se po tobě baba měla vozit. Buď slušná, asertivní a snaž se. Rozhodně to nevzdávej a neodcházej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.12.17 08:34
@Konnny píše:
@BukajAktobos Myslíš? Dle toho kde žije..Kdyby to tak bylo, nebyla by na ÚP a ani se nenechala teď prudit babou.

Kdy nabízí volná místa u tchýně na Broumovsku, čili ve zkrachovalém kraji bývalých Sudet, tak je práce opravdu všude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
15.12.17 08:43
@BukajAktobos píše:
Konkrétně v čem? Práci dnes sežene během dopoledne.

A kdy jsi ji naposledy hledala ty? Slusnou a dobre zaplacenou?

Treba v nasem okrese se nabizeji super mista na trismenny provoz za 13 hrubeho :zed: A firma se divi, ze tam nikdo nechce jit pracovat anebo jim po kratke dobe utikaji jinam. Divne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.12.17 09:45

@BukajAktobos No taky zalezi, zda by ju behem toho dopo prijali :lol: ono to zase az tak lehky neni, mam za sebou Rakousko, cizi jazyky a leta praxe a mela sem sakra problem neco najit. Zalezi co umi a kolik lidi se hlasi na danou pozici :dance:

• Citovat
  • Upravit
1349
15.12.17 10:07
@Konnny píše:

Já nevidím.duvod.proc.by nemohla skončit kdy chce když ji to nevyhovuje nebo ji to. nebavi přece ji nikdo nemůže nutit aby tam. i tak. zustala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.12.17 10:32

@shadowbabe Je to její první práce, takže myslím že je ve fázi, kdy ji může být celkem jedno co nyní dělá, hlavně že dorazí výplata. Ladit ideálnější práci se dá během toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
15.12.17 11:16

Pri praci toho moc nenajde nemana to tolik casu si nekde zajet na pohovory atd jedineze by to mela v miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.12.17 11:42

Typický kec, že něco nejde. Vše jde zařídit, pohovory se dají domluvit běžně na odpoledne. Já taky práci měnil vždy ještě za běhu té staré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
15.12.17 12:23

@B4RC3LON4 Pokud není nijak finančně závislá na dávkách z ÚP, které se jí v tomto případě výrazně pokrátí, tak jistě může dát výpověď hned teď sama sama. V opačném případě je dobré mít již domluveno jiné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat