Prý mám dát výpověď
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@B4RC3LON4 problém je to že já výpověď dát nechci ale furt mi ta jedna baba rika at dam výpověď ale proc Sch ji mela davat kdyz nemám důvod a to že si na mě zasedla je jeji boj a ne muj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikiiiiii A co na to šéf, že mu tam někdo leze do zelí? Poroučet tam má přece šéf, ne každý, kdo má díru do (y).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem v práci podobný problém, kolegyně mě pořád srážela, přitom jsem byla mezi nejrychlejšími a nedělala jsem chyby.
Ztrapňovala mě, vymýšlela si nesmyslné úkoly, přitom měla nižší vzdělání než já, což je mi normálně fuk, a byla asi o 10 let mladší, než já.
Vydržela jsem to asi měsíc, pak jsem si ji podala, co si to dovoluje, jak to se mnou mluví, že jestli odejdu, tak nezapomenu u vedení říct, že odcházím kvůli ní a že za 30 let, co mám odpracováno jsem se nikdy s takovým chováním nesetkala. A to jsem dělala i dělnickou práci, i jsem pracovala jako nadřízená.
Zůstala civět, omluvila se, a od té doby jsem měla pokoj.
Třepala jsem se ještě na cestě domů, tam jsem lupla dva panáky, ale padlo to na úrodnou půdu.
Už jsem nějakou dobu jinde, ale když se potkáme, zdraví mě z dálky a tváří se jako nejlepší kamarádka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit