Spolužáci se mi smějí, že smrdím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1743
28.2.25 18:03
@Černá Madonna píše: Více

No hnědý Impuls byl číslo jedna, máma měla ráda vínový a ségra takový barevný s motýlkama a to byla ukrutná sladárna a táta nestíhal shánět bony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25008
28.2.25 18:06
@Heduš Homolková píše: Více

K úvodnímu příspěvku: taky bych řekla, že to může být projev šikany. Řekla bych, že jedna z možností je cíleně a soustavně tyhle holčičky posílat do… na hrubý pytel, hrubá záplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
28.2.25 18:16

@stinga Jojo spreje Fa ty jsme měly všechny, a hlavně ten fialovej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25008
28.2.25 18:47

Simtě mýmu puberťákovi se ještě loni blbečci smáli, že POUŽÍVÁ deodorant. Dneska ho používají všichni ze třídy, protože i ti méně vyspělí mezitím začali bez něj zavánět. A nikdo najednou ani nepipne. Mně se zase jeden de. bilek na střední posmíval, že si ke svačině nosím sklizeň (měla jsem období strašného hladu a za vyučování jsem o přestávkách fakt dokázala spást 2 kg jablek). Každý den. Blbcu je všude dost. A ještě dodatek: poslala jsem dotyčné párkrát tam, kam slunce nesvítí a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
28.2.25 20:48
:mrgreen:
Jo, tak to máš pravdu. :palec:
Ten hnědý, mi z těch všech voněl asi nejvíc. :P
My na zdrávce jsme byly všechny načichlé tím špitálským odérem, tak jsme si neměly co vyčítat. :lol:
Tam už na žádnou sprchu fakt čas nebyl, byly jsme rády, abysme vůbec stíhaly zpátky do školy na další vyučování. To byly tenkrát fofry. :lol:
No a z těch vlasů, je to venku fakt cítit prokazatelně, než to pak člověk ze sebe všechno spláchne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
28.2.25 20:59
@Černá Madonna píše: Více

Jak tohle vaše plkání zakladatelce pomůže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15694
28.2.25 21:45
@lucad77 píše: Více

Nevím, jestli jí to zrovna pomůže, ale řekla bych, že rad a názorů už tu dostala celkem dost a záleží jen a jen na ní, jak se s tím vším sama popere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
28.2.25 23:28
@lucad77 píše: Více

Tři strany rad je až až, zrovna já jí radila učitelku, rodiče nebo školní psycholožku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
1.3.25 07:54

@stinga
Z Maďarska. A taky mýdla značky Lux. A nejhorší byla ta móda jablíčkové vůně, to si asi nepamatuješ, ale " voněly" jsme tím všechny. Samozřejmě, kosmetika i normální drogerie byla běžně k mání, ( občas chyběl teda toaleťák nebo vložky), ta lepší se vozila z Maďarska a NDR a kdo měl bony, koupil v Tuzexu. My měli příbuzného, co jezdil na služebky do kapitalistické ciziny a vždycky nám dovezl nějaké mýdlo, šampon nebo voňavku. I ty prázdné krabičky jsem si vystavovala. :D
To jen tak na okraj, připomělas mi to tím Fáčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 08:14

Je to šikana. Řeš to s rodiči, třídním učitelem, školním psychologem, ředitelem školy, klidně se obrať na zřizovatele školy, PČR. Na kohokoliv, ke komu máš důvěru.
Zažila jsem totéž, začala s tím dokonce moje příbuzná v rámci řízené volnočasové aktivity, ale rodina z matčiny strany si na mně vylívala veškeré svoje frustrace všeobecně včetně dospělých drtivou většinu mého dětství. A můžu tě ujistit, že jsem nepotivý typ, který nebyl cítit potem, miluju i extrémně vysoké teploty.
Zeptám se tě natvrdo, neděje se ti někde něco mnohem horšího? Zneužívání, jakákoliv forma týrání? Mě zneužíval příbuzný, doma na mě neměli vůbec čas a prostor. Neměla jsem za sebou dospělého, který by mě patřičně chránil. Tito agresoři vycítí oslabeného jedince a použijí ho jako způsob ventilace vlastních potíží.
A chápu i to, že bys byla raději mlácená. Tělo se uzdraví rychleji a lépe, než šrámy na duši, které se mohou s člověkem vláčet po zbytek života.

• Citovat
  • Upravit
43028
1.3.25 08:53
@Anonymní píše: Více

měla jsem kamárada, ten si holt s sebou nosil čisté tričko na převlíknutí i do školy. Ale vychytal to a byl snesitelný.

zápach je způsobený rozkladem potu bakteriemi, používej na kritická místa desinfekční mýdlo. Používej raději antiperspiranty a střídej je. Pomáhá i desinfekční gel (od covidu k dostání všude) vetřený do podpaží.
samotný pot až tolik většinou nevadí, málokdo ten smrad přímo vylučuje ze sebe. Většinou stačí zabít ty bakterie.

dělají se i podpažní vložky

pokud nedokážeš žádnou chemií zabránit pocení a zápachu, nos s sebou balení desinfekčních vlhkých ubrousků a zvykni si v pravidelných intervalech si kritická místa vytřít.

další kapitola je údajně vyprané prádlo. Třeba prádlo mých dětí by po vyprání páchlo, pokud bych ho prala jako svoje, kterému stačí 40. Dětské prádlo jedině s předpírkou na 60 a práškem nešetřím.
Spousta mých pacientů je cítit typickou zatuchlinou, která vzniká, když dáš nevyprané nebo špatně vyprané oblečení do skříně.

najdi si důvěryhodnou osobu, se kterou budeš konzultovat co na tobě páchne a za jakých okolností.

S některými lidmi je vážně nepříjemné pobývat, jejich společnost proto nevyhledávám a setkání zkracuji a je mi to vlastně líto. Je těžké to někomu říci, tak buď vlastně ráda, že o tom víš, můžeš to řešit. kdyby se ti jen vyhýbali a tys nevěděla proč, bylo by to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
1.3.25 08:56
@Tayen píše: Více

ano, majitelé psů často smrdí a neví o tom. I malých plemen. ale s tím se blbě něco udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.3.25 09:18

Hele teď jen jde o to jestli fakt smrdíš nebo máš prostě nějaký pižma, třeba se často potíš? Nebo nevim. Ale pokud se opravdu každý den sprchuješ, oblékáš se každý den jinak a používáš deodoranty a voňavky, potom by už byla chyba v nich. Taky pozor na to aby ti jen nezáviděli tvůj vzhled nebo to jak se máš lidi jsou zlí :srdce: A nejlepší je si jich nevšímat a poslat je do zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 11:18

Nene, jde fakt jen čistě o tamto, o žádné zneužívání nejde

• Citovat
  • Upravit
13113
1.3.25 11:23

Podle mě špatná cesta. Jinak ti to můžou dělat hormony nebo strava, eventuálně léky. Nemáš nějakou pravidelnou medikaci? Nejíš moc bílkovin nebo česneku či cibule? Nemáš nadváhu nebo cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí