Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj a dělají to jen spolužačky a nebo to dělají jen spolužáci? Meli jsme takovy jeden případ kdysi na střední… no a byla to zavist ze strany děvčat na některé věci, holky umí byt zle ![]()
To je šikana, běž to řešit s třídním, dokud je čas. Nemáš povinnost tohle snášet ![]()
No jakoby já jsem na škole kde jsou skoro samý holky až na 2 kluky a s těmi se moc nebavím.
@Anonymní píše: Více
Typuju asi zdravotní školka, ze? Urcite bych řešila, tohle se nemá nikomu stávat, fakt se nenech. Oni na to většinou všichni spoléhají, ze ten druhý neudělá nic
Měla jsem kamarádku, která opravdu smrděla a to používala deodoranty, měla čpavý pot a dost nám to vadilo.. myslím si, že tam byl problém s hygienou celkově, ale taky se necítila… podle toho co píšeš si myslím, že tohle nebude vůbec Tvůj problém, naopak jsou lidi zlí a budou ještě horší.. mají potřebu někomu neustále ubližovat.. Pokud se sprchuješ, máš čisté oblečení a používáš deodorant, nemyslím si, že smrdíš.. navíc, smrdíme občas každýý
kolektiv holek dokáže být dost peklo.. Jaké máš známky a jaké mají oni? a nemáš tam aspon někoho s kým by ses mohla pobavit?
@Marki1985 jen spolužačky, když jsem třeba někde s kamarádkami mimo školu, tak ty mi to neříkají
Svěř se někomu dospělému. Doma, ve škole. A místo deodorantu vol antiperspirant. Kamarádek se zeptej, zda něco cítí.
@MonikaFo já mám znamky tak mezi průměrem, ani ne špatný ani ne dobrý, záleží na predmetu, a ostatní jsou tak míchání, někdo má dobrý někdo trochu horší. Já nevím jestli je to chyba ve mně a nebo v nich, ale myslela jsem že v tomhle věku mají lidi už trochu rozum
Tohle je už opravdu šikana. Nenech si to líbit. Řekla jsi o tom někomu? Jestli ne, tak to udělej. Tohle se musí utnout a vyřešit. Neřeš to prosím tak, že se buseš vyhýbat lidem a myslet si, že je to pravda ![]()
Nevím jaká si povaha, ale pokud se nestydíš a nebojíš, udělala bych to, že bych zašla za ředitelem/ředitelkou, že potřebuješ konzultaci ohledně něčeho osobního a normálně bych to řekla, že se tohle děje a je Ti to nepříjemný… minimálně o tom budou vědět… rozum nečekej ani u 40ti letých lidí, ani v důchodu.. bohužel někteří blbci jsou a budou…
![]()
Rekla bych ze v tvem pripade pujde o sikanu ![]()
znala jsem divku co zapachala po hnoji, jeji rodina mela statek a ona jeste rano pred skolou chodila k zviratum… a nerikam ze byla oblibena, spoluzaci se ji spis vyhybali… ale nikdo si k ni nedovolil to co k tobe ![]()
Já jakoby nejsem úplně typ člověka, který by měl odvahu to říct ředitelce. Já bych jim to nejradši oplatila, protože někteří lidé co nezažijou to nepochopí, jenomže blbý je to, že já jsem na to sama, takže když jsem jim za něco vysměju, tak to nebude mít takový vliv
Zdravím, prosím o radu je mi 17 let a chodím na střední školu. Ve třídě se mi spolužáci vyhýbají a říkají, že smrdím. Nikdo se se mnou nebaví. Každý den si beru čisté oblečení, každý den se pořádně sprchuji používám sprchový gel, deodorant a voňavku. A spolužačky si o mě říkají informace jako že se vůbec nesprchuji a takový nepravdivý blbosti a já fakt nevím co mám dělat. Já už se kvůli tomu vyhýbám lidem abych nebyla blízko nich a fakt nevím co s tím mám dělat. Ale fakt mě to ničí když se mi všichni posmívají. A fakt to dost bolí