Přípravek Fertilovit - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
19.2.12 13:34

Jo, to i mě, bych je za to fackovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.2.12 13:37
terinka4444 píše:
Jo, to i mě, bych je za to fackovala :cert:

To víš,jak nějdo zavětří,že by se na něčem dali vytřískat peníze,tak to zkusí :cert: :poblion: a lidi,kterých se ten problém týká,jsou kolikrát tak nešťastný,že zkusí všechno možný,jen aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
19.2.12 13:56

holky já v jisté době zkusila totálně vše, vykoupená lékárna, zkusili jsme i léčitele(většího šmejda jsem neviděla) a dokonce můj manža šel k nějaké studánce že prý tam teče plodný pramen :lol: :lol: dokonce jsme zkusili zaříkávání, dala jsem si pod polštář dudlík a dětské ponožečky prý to pomůže získat nějakou auru k početí, normálně totální MAGOR:mrgreen: manžu i sebe jsem prolévala čajema na početí, každou pytlovinu kterou jsem kde zaslechla jsem musela otestovat(od toho že prý před sexem se má vypít kofola nebo kafe aby byli spermoši plní energie, nebo jsem manžovi dávala ACC long prý to rozředí tuhé sperma atd) a výsledek byl nula nula nic :mrgreen: až jsem změnila doktorku která našla totální kravinku a to že mám moc kyselou pochvu, dala mi nějaké antibiotika,které jsem jednou při své depkoidní náladě zapila pořádným množstvím vodky a výsledek nám lítá doma po bytě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
19.2.12 14:07
martulkasloník píše:
holky já v jisté době zkusila totálně vše, vykoupená lékárna, zkusili jsme i léčitele(většího šmejda jsem neviděla) a dokonce můj manža šel k nějaké studánce že prý tam teče plodný pramen :lol: :lol: dokonce jsme zkusili zaříkávání, dala jsem si pod polštář dudlík a dětské ponožečky prý to pomůže získat nějakou auru k početí, normálně totální MAGOR:mrgreen: manžu i sebe jsem prolévala čajema na početí, každou pytlovinu kterou jsem kde zaslechla jsem musela otestovat(od toho že prý před sexem se má vypít kofola nebo kafe aby byli spermoši plní energie, nebo jsem manžovi dávala ACC long prý to rozředí tuhé sperma atd) a výsledek byl nula nula nic :mrgreen: až jsem změnila doktorku která našla totální kravinku a to že mám moc kyselou pochvu, dala mi nějaké antibiotika,které jsem jednou při své depkoidní náladě zapila pořádným množstvím vodky a výsledek nám lítá doma po bytě :lol: :lol: :lol:

Krásně sepsané.....
gratulace k výsledku:)) jsem se pobavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
19.2.12 14:07
martulkasloník píše:
holky já v jisté době zkusila totálně vše, vykoupená lékárna, zkusili jsme i léčitele(většího šmejda jsem neviděla) a dokonce můj manža šel k nějaké studánce že prý tam teče plodný pramen :lol: :lol: dokonce jsme zkusili zaříkávání, dala jsem si pod polštář dudlík a dětské ponožečky prý to pomůže získat nějakou auru k početí, normálně totální MAGOR:mrgreen: manžu i sebe jsem prolévala čajema na početí, každou pytlovinu kterou jsem kde zaslechla jsem musela otestovat(od toho že prý před sexem se má vypít kofola nebo kafe aby byli spermoši plní energie, nebo jsem manžovi dávala ACC long prý to rozředí tuhé sperma atd) a výsledek byl nula nula nic :mrgreen: až jsem změnila doktorku která našla totální kravinku a to že mám moc kyselou pochvu, dala mi nějaké antibiotika,které jsem jednou při své depkoidní náladě zapila pořádným množstvím vodky a výsledek nám lítá doma po bytě :lol: :lol: :lol:

můj chlap je skoro závislí na kofole…tak to by měli mít ti jeho skauticí kosmickou rychlost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
19.2.12 14:18

efsheny díky :mrgreen:

Petruško můj taky :mrgreen: u nás se kofola dokonce vyrábí takže přísun kofoly je každodenní a stejně nic z toho :mrgreen: :mrgreen: další „zaručený“ recept jak zvýšit počet spermií pít zakysané mlíko :mrgreen: manžovi lezl kefír i ušima,a historka pro pobavení je že manža v den D(den ovulky) vykládal policajtům co ho zastavili že musí nutně domů, že manželka má ovulaci a jestli okamžitě nedojede domů že ho zabije :lol: :lol: a policajti uznalý ho fakt pustili :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
19.2.12 14:19
martulkasloník píše:
efsheny díky :mrgreen:Petruško můj taky :mrgreen: u nás se kofola dokonce vyrábí takže přísun kofoly je každodenní a stejně nic z toho :mrgreen: :mrgreen: další „zaručený“ recept jak zvýšit počet spermií pít zakysané mlíko :mrgreen: manžovi lezl kefír i ušima,a historka pro pobavení je že manža v den D(den ovulky) vykládal policajtům co ho zastavili že musí nutně domů, že manželka má ovulaci a jestli okamžitě nedojede domů že ho zabije :lol: :lol: a policajti uznalý ho fakt pustili :mrgreen: :mrgreen:

to mě pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital