Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od čtvrtka čekám na ms.
Snažit jsme se chtěli začít hned po, ale teď to čekání na ms. Že by nás příroda překvapila a předběhla.
Těhu test doma nemám a jelikož bydlím v menším městečku není kam ho jít koupit.
Budu muset počkat do pondělí a nebo na „červené“ znamení.
Hrozné jak nemůžu zaměstnat hlavu a nemyslet na to.
Je možné že ms se nedostavila díky tomu, že si to „vsugerovávám“??
To je klidně možný, jak dlouho se snažíte? Jak dlouhý máš cyklus, kdy byla ovulace?
atd. ![]()
no cyklus 28 - 29 dní,ovu na 90% 14 den cyklu, tulili jsme se asi dva dny před a pak den po. Snažit se začínáme právě po té nedostavené ms. Rozhodli jsme se 14.2. že začneme.
Si pro ten test snad někam zajedu ![]()
A předtím jsi nebrala HA? Často to bývá tak, že hokky píšou, že měli ms pravidelnou a pak z nich vypadne, že čekají první „opravdovou“ po vysazení prášků ![]()
Ale jinak, než testem to nezjistíš
Testy už teď mají skoro v každém supermarketu, pokud máš možnost sednout a jet, tak já už bych teda v tom autě seděla
Pokud půjdeš do lékárny, doporučuju mamatest 10, za mě nejspolehlivější test, přitom v balení jsou dva proužky a stojí kolem 35,–, takže se člověku moc neprodraží, když testuje častěji ![]()
ha neberu od začátku listopadu. a hned první měsíc po vysazení jsem to dostala naden přesne a od té doby (3 měsíce pravidelná).
No pojedu, ale až ráno, ted není jak ![]()
Pokud jsi HA nebrala a současně měla nechráněný styk, s největší pravděpodobností jsi těhotná. Já jsem dnes taky zjistila, že jsem, ale vyšel mi první test až po 5ti denním zpoždění, takže i tobě se může stát, že se nic neukáže. Každopádně ráno musel manža 15km v těch závějích, páč už jsem to nemohla vydržet- to nevědění
Jestli to jde, určo jeď a kup si jich rovnou víc. Jak psala gladys, nejraději mamatest 10, já nemohla zjistit těhu, protože vždy byly testy nějak poškozené- chyběk kontr. pásek, zůstal celý růžový, byl natrhnutý, moc slabý modrý duch- až mamatest konečně nějaký výsledek ![]()
To vsugerování možné je. Ještě s testem vydrž, nemusí to ukázat i když už třeba těhu jsi. Mě ukázal až třetí den po očekávané MS a to byl jen duch ta čárka.
tomikadze píše:
Pokud jsi HA nebrala a současně měla nechráněný styk, s největší pravděpodobností jsi těhotná. Já jsem dnes taky zjistila, že jsem, ale vyšel mi první test až po 5ti denním zpoždění, takže i tobě se může stát, že se nic neukáže. Každopádně ráno musel manža 15km v těch závějích, páč už jsem to nemohla vydržet- to nevěděníJestli to jde, určo jeď a kup si jich rovnou víc. Jak psala gladys, nejraději mamatest 10, já nemohla zjistit těhu, protože vždy byly testy nějak poškozené- chyběk kontr. pásek, zůstal celý růžový, byl natrhnutý, moc slabý modrý duch- až mamatest konečně nějaký výsledek
Mě právě ten mamatest ukázal ducha. Dobrej je ten digitální clearblue, co ukáže i v jakém jsi týdnu.
moc všem děkuju. Mám trochu strach, že budu zklamaná, když nic neuvidím. Počkám do zítra nabo do pondělí a pak se uvidí. Každopoádně nakoupím zásobu ![]()
Já taky po vysazení měla pravidelnou ms, v prosinci jsem vysadila antikoncepci, 7.2. poslední ms a začátkem dubna už jsem měla po 2 dnech zpoždění ducha na testu ![]()
Držím palce! A samozřejmě nás pak informuj ![]()
určitě budu. A pokud to nebude teď tak snad hned další cyklus.
Hrůza jak moc to chci najednou hned ![]()
kabelitka píše:
moc všem děkuju. Mám trochu strach, že budu zklamaná, když nic neuvidím. Počkám do zítra nabo do pondělí a pak se uvidí. Každopoádně nakoupím zásobu
Počkej do pondělka
Kup zásobu a dej nám vědět. Držím palce ![]()
Ahoj, tak to ti dtržím palečky, moc bych ti to přála a určitě nám dej vědět, až budeš „otestovana“:) Jinak ten mamatest taky doporučuji, mě ukázal vždy spolehlivě:) a nebo vím, že je ještě citlivější test krátce po početí a ten by ti měl ukázat určitě, akorád ho nemají všude. Takže doufám, že červení poslíčci nepřijdou:)..... ![]()
Tak jsem to nevydržela a švagrová mi dovezla testík.
Hned náčůráno a /.
MS furt nikde a bolí mě prsa a bříško, ale tak jinak.
Nezbývá než jen čekat
Na jedno nebo na druhé
a jakej testík? ještě nezoufej, počkej dva dny, když se mS nedostaví, udělej test znovu.