Že by se zadařilo?

9318
18.2.12 19:00

Že by se zadařilo?

Od čtvrtka čekám na ms.
Snažit jsme se chtěli začít hned po, ale teď to čekání na ms. Že by nás příroda překvapila a předběhla.
Těhu test doma nemám a jelikož bydlím v menším městečku není kam ho jít koupit.
Budu muset počkat do pondělí a nebo na „červené“ znamení.

Hrozné jak nemůžu zaměstnat hlavu a nemyslet na to.
Je možné že ms se nedostavila díky tomu, že si to „vsugerovávám“??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
18.2.12 19:02

To je klidně možný, jak dlouho se snažíte? Jak dlouhý máš cyklus, kdy byla ovulace? :D atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.2.12 19:06

no cyklus 28 - 29 dní,ovu na 90% 14 den cyklu, tulili jsme se asi dva dny před a pak den po. Snažit se začínáme právě po té nedostavené ms. Rozhodli jsme se 14.2. že začneme.
Si pro ten test snad někam zajedu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.2.12 19:14

A předtím jsi nebrala HA? Často to bývá tak, že hokky píšou, že měli ms pravidelnou a pak z nich vypadne, že čekají první „opravdovou“ po vysazení prášků :mrgreen:

Ale jinak, než testem to nezjistíš 8) Testy už teď mají skoro v každém supermarketu, pokud máš možnost sednout a jet, tak já už bych teda v tom autě seděla :lol: Pokud půjdeš do lékárny, doporučuju mamatest 10, za mě nejspolehlivější test, přitom v balení jsou dva proužky a stojí kolem 35,–, takže se člověku moc neprodraží, když testuje častěji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.2.12 19:28

ha neberu od začátku listopadu. a hned první měsíc po vysazení jsem to dostala naden přesne a od té doby (3 měsíce pravidelná).
No pojedu, ale až ráno, ted není jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.2.12 19:38

Pokud jsi HA nebrala a současně měla nechráněný styk, s největší pravděpodobností jsi těhotná. Já jsem dnes taky zjistila, že jsem, ale vyšel mi první test až po 5ti denním zpoždění, takže i tobě se může stát, že se nic neukáže. Každopádně ráno musel manža 15km v těch závějích, páč už jsem to nemohla vydržet- to nevědění :mrgreen: Jestli to jde, určo jeď a kup si jich rovnou víc. Jak psala gladys, nejraději mamatest 10, já nemohla zjistit těhu, protože vždy byly testy nějak poškozené- chyběk kontr. pásek, zůstal celý růžový, byl natrhnutý, moc slabý modrý duch- až mamatest konečně nějaký výsledek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
18.2.12 19:39

To vsugerování možné je. Ještě s testem vydrž, nemusí to ukázat i když už třeba těhu jsi. Mě ukázal až třetí den po očekávané MS a to byl jen duch ta čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
18.2.12 19:40
tomikadze píše:
Pokud jsi HA nebrala a současně měla nechráněný styk, s největší pravděpodobností jsi těhotná. Já jsem dnes taky zjistila, že jsem, ale vyšel mi první test až po 5ti denním zpoždění, takže i tobě se může stát, že se nic neukáže. Každopádně ráno musel manža 15km v těch závějích, páč už jsem to nemohla vydržet- to nevědění :mrgreen: Jestli to jde, určo jeď a kup si jich rovnou víc. Jak psala gladys, nejraději mamatest 10, já nemohla zjistit těhu, protože vždy byly testy nějak poškozené- chyběk kontr. pásek, zůstal celý růžový, byl natrhnutý, moc slabý modrý duch- až mamatest konečně nějaký výsledek :D

Mě právě ten mamatest ukázal ducha. Dobrej je ten digitální clearblue, co ukáže i v jakém jsi týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.2.12 19:43

moc všem děkuju. Mám trochu strach, že budu zklamaná, když nic neuvidím. Počkám do zítra nabo do pondělí a pak se uvidí. Každopoádně nakoupím zásobu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
18.2.12 19:45

Já taky po vysazení měla pravidelnou ms, v prosinci jsem vysadila antikoncepci, 7.2. poslední ms a začátkem dubna už jsem měla po 2 dnech zpoždění ducha na testu :)
Držím palce! A samozřejmě nás pak informuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.2.12 19:48

určitě budu. A pokud to nebude teď tak snad hned další cyklus.
Hrůza jak moc to chci najednou hned :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
18.2.12 19:49
kabelitka píše:
moc všem děkuju. Mám trochu strach, že budu zklamaná, když nic neuvidím. Počkám do zítra nabo do pondělí a pak se uvidí. Každopoádně nakoupím zásobu :pankac:

Počkej do pondělka :)) Kup zásobu a dej nám vědět. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.2.12 20:08

Ahoj, tak to ti dtržím palečky, moc bych ti to přála a určitě nám dej vědět, až budeš „otestovana“:) Jinak ten mamatest taky doporučuji, mě ukázal vždy spolehlivě:) a nebo vím, že je ještě citlivější test krátce po početí a ten by ti měl ukázat určitě, akorád ho nemají všude. Takže doufám, že červení poslíčci nepřijdou:)..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
19.2.12 18:47

Tak jsem to nevydržela a švagrová mi dovezla testík.
Hned náčůráno a /.
MS furt nikde a bolí mě prsa a bříško, ale tak jinak.
Nezbývá než jen čekat :( Na jedno nebo na druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
19.2.12 19:07

a jakej testík? ještě nezoufej, počkej dva dny, když se mS nedostaví, udělej test znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí