Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kabelitko to je škoda, ale aspoň se můžete brzy začít zase snažit
Mě se zdálo, že jsem včera malinko zašpinila, ale od té doby nic ![]()
Lolonka22 píše:
díky,díky:)holky moc vám všem taky přeju ať to vyjde..já už tomu tolik nevěřila e ejha, je to tady![]()
Sandra752 - nelam si s tim hlavu..my se snažili 7 měsícú..určitě to vyjde.
Jinak holky,já jen doufám že vše bude v pořádku..A nevím jestli je to tím, ale zkoušela jsem tenhle měsíc poprvé prstíkovou metodu,tak to možná vyšlo díky tomu
marto78 - tobě dík za podporu, včera si mě dost nakopla k tomu abych do toho tesu šla![]()
Není zač
![]()
Petulahr píše:
Ahojh holkyčtu tu vaše příspěvky a chtěla bych taky jeden přidat
Jsem po listopadové revizi dělohy - potrat
a teď se snažíme dál… Na rady doktora 3-6 měsíců počkat jsem moc nepohlížela, nechali jsme tomu volný průběh. Mám za sebou 2 MS, pravidelné jak perioda
a teď za týden čekám na třetí, jenže… Od skončení poslední MS mě pobolívá břicho, připadám si nafouklá jak balon a mám pořád světlý výtok, někdy víc, někdy míň. Dnes jsem si koupila „citlivější test“ DAY 7, který rozpozná těhu „už“ od 20 HCG a přitom jsem doted zkoušela Mamatest, kterej má citlivost 10 HCG, tak jsem se musela smát… Píšou, že rozpozná těhu již 6.-8. den odpočetí, ale zatím nemám odvahu zkusit
a tak si říkám, jsem těhu nebo ne…
Já jsem taky nečekala, měla jsem revizi v srpnu, počkala jsem jednu menzes a hned jsem otěhotněla. Test si zatim nedělej, před MS to nemá cenu. Počkej aleapoŇ na ned, kdy to máš dostat, ale nejlpe testuj až tak 3dny po očekávané MS.
Lolonka22 píše:
marta78 - je to asi tam..Já jsem z toho uplně hotová, to není možnýurčitě se mi to zdá!!
Gratuluju, kdyz jsem si to cetla, zacala jsem se silene smat radosti a vzpomela si, jak jsem se citila ja:) uzi si to stesti!!!!
![]()
kabelitka píše:
Poslusne hlasim ze ms dorazila. Asi jak se ve me stoural ju popostrcil.Sice jsem zklamana,ale nadruhou stranu mam radost,ze ji budu mit konecne za sebou a muzem se zacit snaziti dal. A mimco bude delane z laskou…
Spravny pristup:), neztracet nadeji, ja se s pritelem snazila dva roky a pak se zadarilo i prez to, ze doktori nam rekly, ze deti mit nemuzem, takze pokud jste zdravi, tak sup na to
a hlavne se nestresuj a nemyslete na to moc, at nemas psychyckej blok:)
Kabelitka : ahojky jsme na tom uplne stejne jak s potizi,vysledkem u doktora tak i s nedockavosti
akorat teda me jeste ms nedorazila, tak uvidime ![]()
ahoj holky, dnes jsem volala k doktorovi, že se teda chci objednat, že jsem těhu:)A sestra mě objednala až na 20.3., není to nějak pozdě??to asi nevydržim:)ale ona říkala že to je tak normální..tak jsem trochu koukala ![]()
Lolonka22 píše:
ahoj holky, dnes jsem volala k doktorovi, že se teda chci objednat, že jsem těhu:)A sestra mě objednala až na 20.3., není to nějak pozdě??to asi nevydržim:)ale ona říkala že to je tak normální..tak jsem trochu koukala
Kdy jsi měla poslední MS? Ono je lepší jít tak mezi 7-8tt, to už bude vidět srdeční akce. Pokud bys šla dřív, nemusí být akce ještě vidět a zbytečně by jsi byla nervozní.
Marta78 - naposledy jsem měla MS 20.2., tak to bude asi proto..Takže to asi nemá opravdu smysl tam chodit dřív..Právě mi sestřička říkala že to opravdu není pozdě a že mám přijít jen kdyby byly nějaké komplikace..
Lolonka22 píše:
Marta78 - naposledy jsem měla MS 20.2., tak to bude asi proto..Takže to asi nemá opravdu smysl tam chodit dřív..Právě mi sestřička říkala že to opravdu není pozdě a že mám přijít jen kdyby byly nějaké komplikace..
Já byla na ultrazvuku hned tri dny po tom, co se mi objevily // a nebylo tam nic videt a nedovedes si predstavit pak to cekani a nervozitu, jestli jo nebo ne, ke vsemu kdyz mas spravu od doktora, ktera to tehotenstvi nepotvrzuje. Takze urcite je lepsi jit az dyl:)
Lolonka22 píše:
20.2. ? Nemyslela jsi 20.1.? Pokud by to byl ten leden tak by to vycházelo na 8tt což si myslím, že je akorát. Každopádně kdybys měla nějaké komplikace ( což doufám mít nebudeš)( bolesti veliké či krvácení) tak samozřejmě jdi hned. Tak držím palce a pak dej zprávu, jak jsi dopadla. Já jdu zítra na velký UTZ tak se těšim i bojim zároveň.
jasně,myslela jsem 20.1.
asi máte pravdu,ža to nemá smysl tam chodit moc brzy,akorát bych z toho byla asi ještě víc nervní..Pěkně se mi to ale teď potvrzuje..dnes už bych ani nemusela dělat test a poznala bych to sama že je mimi v bříšku
Pěkně mě bolý prsa a přijde mi že se mi trochu zvětšilo bříško,už to prostě na sobě cejtim a je to hrozně zvláštní
ale krásný
Určitě písnu,kdyby něco, doufám že to bude všechno v pohodě:))Tobě Marto přeji ať ti to taky zítra všechno dobře dopadne a držím palečky ![]()
Ahoj holky,taky čekám MS nebo pozitivní test, ale zatím nic neukázal a zpoždění je 2dny. Ted po 3dny a jen večer malinko hlen s nitkou krve. To jsem nikdy neměla,no a takymě hrozně bolí od úterka břicho,tak jsem zvědavá co z toho nakonec bude.
A 20.1? to je 5tt. Já to měla naposledy 25.1 tak by to mělo být 4tt kdyby to teda vyšlo.
Tak to jsem blbě zkopírovala,opravuji jen Martu78
Jen aby v tom neměla lolonka guláš,promin marto
Lolonka22 píše:
jasně,myslela jsem 20.1.asi máte pravdu,ža to nemá smysl tam chodit moc brzy,akorát bych z toho byla asi ještě víc nervní..Pěkně se mi to ale teď potvrzuje..dnes už bych ani nemusela dělat test a poznala bych to sama že je mimi v bříšku
Pěkně mě bolý prsa a přijde mi že se mi trochu zvětšilo bříško,už to prostě na sobě cejtim a je to hrozně zvláštní
ale krásný
Určitě písnu,kdyby něco, doufám že to bude všechno v pohodě:))Tobě Marto přeji ať ti to taky zítra všechno dobře dopadne a držím palečky
Děkuju ![]()