Že by se zadařilo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2219
22.2.12 09:00

Kabelitko to je škoda, ale aspoň se můžete brzy začít zase snažit :) Mě se zdálo, že jsem včera malinko zašpinila, ale od té doby nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.2.12 11:02
Lolonka22 píše:
díky,díky:)holky moc vám všem taky přeju ať to vyjde..já už tomu tolik nevěřila e ejha, je to tady :)

Sandra752 - nelam si s tim hlavu..my se snažili 7 měsícú..určitě to vyjde.

Jinak holky,já jen doufám že vše bude v pořádku..A nevím jestli je to tím, ale zkoušela jsem tenhle měsíc poprvé prstíkovou metodu,tak to možná vyšlo díky tomu :nevim:

marto78 - tobě dík za podporu, včera si mě dost nakopla k tomu abych do toho tesu šla :) :kytka:

Není zač :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.2.12 11:04
Petulahr píše:
Ahojh holky :-) čtu tu vaše příspěvky a chtěla bych taky jeden přidat :-) Jsem po listopadové revizi dělohy - potrat :-( a teď se snažíme dál… Na rady doktora 3-6 měsíců počkat jsem moc nepohlížela, nechali jsme tomu volný průběh. Mám za sebou 2 MS, pravidelné jak perioda :-) a teď za týden čekám na třetí, jenže… Od skončení poslední MS mě pobolívá břicho, připadám si nafouklá jak balon a mám pořád světlý výtok, někdy víc, někdy míň. Dnes jsem si koupila „citlivější test“ DAY 7, který rozpozná těhu „už“ od 20 HCG a přitom jsem doted zkoušela Mamatest, kterej má citlivost 10 HCG, tak jsem se musela smát… Píšou, že rozpozná těhu již 6.-8. den odpočetí, ale zatím nemám odvahu zkusit :-) a tak si říkám, jsem těhu nebo ne…

Já jsem taky nečekala, měla jsem revizi v srpnu, počkala jsem jednu menzes a hned jsem otěhotněla. Test si zatim nedělej, před MS to nemá cenu. Počkej aleapoŇ na ned, kdy to máš dostat, ale nejlpe testuj až tak 3dny po očekávané MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.2.12 11:22
Lolonka22 píše:
marta78 - je to asi tam..Já jsem z toho uplně hotová, to není možný :D určitě se mi to zdá!!

Gratuluju, kdyz jsem si to cetla, zacala jsem se silene smat radosti a vzpomela si, jak jsem se citila ja:) uzi si to stesti!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.2.12 11:28
kabelitka píše:
Poslusne hlasim ze ms dorazila. Asi jak se ve me stoural ju popostrcil.Sice jsem zklamana,ale nadruhou stranu mam radost,ze ji budu mit konecne za sebou a muzem se zacit snaziti dal. A mimco bude delane z laskou…

Spravny pristup:), neztracet nadeji, ja se s pritelem snazila dva roky a pak se zadarilo i prez to, ze doktori nam rekly, ze deti mit nemuzem, takze pokud jste zdravi, tak sup na to :mrgreen: a hlavne se nestresuj a nemyslete na to moc, at nemas psychyckej blok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
22.2.12 15:14

Kabelitka : ahojky jsme na tom uplne stejne jak s potizi,vysledkem u doktora tak i s nedockavosti :-) akorat teda me jeste ms nedorazila, tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
22.2.12 18:20

ahoj holky, dnes jsem volala k doktorovi, že se teda chci objednat, že jsem těhu:)A sestra mě objednala až na 20.3., není to nějak pozdě??to asi nevydržim:)ale ona říkala že to je tak normální..tak jsem trochu koukala :)

• Citovat
  • Upravit
698
22.2.12 21:33
Lolonka22 píše:
ahoj holky, dnes jsem volala k doktorovi, že se teda chci objednat, že jsem těhu:)A sestra mě objednala až na 20.3., není to nějak pozdě??to asi nevydržim:)ale ona říkala že to je tak normální..tak jsem trochu koukala :)

Kdy jsi měla poslední MS? Ono je lepší jít tak mezi 7-8tt, to už bude vidět srdeční akce. Pokud bys šla dřív, nemusí být akce ještě vidět a zbytečně by jsi byla nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
23.2.12 15:53

Marta78 - naposledy jsem měla MS 20.2., tak to bude asi proto..Takže to asi nemá opravdu smysl tam chodit dřív..Právě mi sestřička říkala že to opravdu není pozdě a že mám přijít jen kdyby byly nějaké komplikace..

• Citovat
  • Upravit
192
23.2.12 17:32
Lolonka22 píše:
Marta78 - naposledy jsem měla MS 20.2., tak to bude asi proto..Takže to asi nemá opravdu smysl tam chodit dřív..Právě mi sestřička říkala že to opravdu není pozdě a že mám přijít jen kdyby byly nějaké komplikace..

Já byla na ultrazvuku hned tri dny po tom, co se mi objevily // a nebylo tam nic videt a nedovedes si predstavit pak to cekani a nervozitu, jestli jo nebo ne, ke vsemu kdyz mas spravu od doktora, ktera to tehotenstvi nepotvrzuje. Takze urcite je lepsi jit az dyl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
23.2.12 18:14
Lolonka22 píše:

20.2. ? Nemyslela jsi 20.1.? Pokud by to byl ten leden tak by to vycházelo na 8tt což si myslím, že je akorát. Každopádně kdybys měla nějaké komplikace ( což doufám mít nebudeš)( bolesti veliké či krvácení) tak samozřejmě jdi hned. Tak držím palce a pak dej zprávu, jak jsi dopadla. Já jdu zítra na velký UTZ tak se těšim i bojim zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
23.2.12 19:19

jasně,myslela jsem 20.1. :) asi máte pravdu,ža to nemá smysl tam chodit moc brzy,akorát bych z toho byla asi ještě víc nervní..Pěkně se mi to ale teď potvrzuje..dnes už bych ani nemusela dělat test a poznala bych to sama že je mimi v bříšku :)Pěkně mě bolý prsa a přijde mi že se mi trochu zvětšilo bříško,už to prostě na sobě cejtim a je to hrozně zvláštní :) ale krásný :) Určitě písnu,kdyby něco, doufám že to bude všechno v pohodě:))Tobě Marto přeji ať ti to taky zítra všechno dobře dopadne a držím palečky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Macck
23.2.12 22:17
20.2. ? Nemyslela jsi 20.1.? Pokud by to byl ten leden tak by to vycházelo na 8tt což si myslím, že je akorát. Každopádně kdybys měla nějaké komplikace ( což doufám mít nebudeš)( bolesti veliké či krvácení) tak samozřejmě jdi hned. Tak držím palce a pak dej zprávu, jak jsi dopadla. Já jdu zítra na velký UTZ tak se těšim i bojim zároveň.

Ahoj holky,taky čekám MS nebo pozitivní test, ale zatím nic neukázal a zpoždění je 2dny. Ted po 3dny a jen večer malinko hlen s nitkou krve. To jsem nikdy neměla,no a takymě hrozně bolí od úterka břicho,tak jsem zvědavá co z toho nakonec bude.
A 20.1? to je 5tt. Já to měla naposledy 25.1 tak by to mělo být 4tt kdyby to teda vyšlo.

• Citovat
  • Upravit
Macck
23.2.12 22:19

Tak to jsem blbě zkopírovala,opravuji jen Martu78
Jen aby v tom neměla lolonka guláš,promin marto

• Citovat
  • Upravit
698
23.2.12 22:20
Lolonka22 píše:
jasně,myslela jsem 20.1. :) asi máte pravdu,ža to nemá smysl tam chodit moc brzy,akorát bych z toho byla asi ještě víc nervní..Pěkně se mi to ale teď potvrzuje..dnes už bych ani nemusela dělat test a poznala bych to sama že je mimi v bříšku :)Pěkně mě bolý prsa a přijde mi že se mi trochu zvětšilo bříško,už to prostě na sobě cejtim a je to hrozně zvláštní :) ale krásný :) Určitě písnu,kdyby něco, doufám že to bude všechno v pohodě:))Tobě Marto přeji ať ti to taky zítra všechno dobře dopadne a držím palečky :hug:

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital