Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Macck píše:
Tak to jsem blbě zkopírovala,opravuji jen Martu78
Jen aby v tom neměla lolonka guláš,promin marto
V pohodě, jsem to pochopila:)) Přeji Ti ať se zadaří. ![]()
Marta78 - japak ti to dopadlo?snad všechno v pořádku..
Já si dens pro jistotu koupila ten digi test co ukazuje i v kolikátém týdnu jsem..a vyšlo mi že k početí došlo před více jak třemi týdny..Až půjdu k dr.,tak zjistí že už jsem snad ve třetim měsíci ne
jen z čeho mám trochu starch, tak jsem nebyla celou tu dobu úplně vzorná..
V tý době jsem byla s kámoškama zapařit a taky na plese, kde jsem samozřejmě neseděla u limonády
..jen doufám a modlim se, že to nebude mít žádné následky…
Lolonko mooooc blahopřeji a vykašli na nás ty těhotenský bacile
![]()
Já měla MS o 5dní později jako ty, ale test mi pořád nic neukazuje a MS pořád nikde. Když tobě test ukázal 21.2. // tak +5dní, to by mě měl ukázat tedy 26.2. jestli dobře počítám ten tvůj dnešní, tak bych si měla digi test udělat až za 5dní, že jo.
Tak já budu testovat až v pondělí a dám vědět, ale dá se to snad do pondělka vydržet???
Macck - mooc děkuju..zkusím sem něco na tebe plivnout
a jak dlouho máš po vynechání MS?Já testovala vlastně 4 dny po vynechání MS a už jsem tam měla dvě čárky,ale tobě to taky může ukázat o něco dýl..Zkus to vydržet.A možná ti bude stačit mamatest 10,ten je docela spolehlivej než kupovat drahej digi ![]()
Lolonka22 píše:
Marta78 - japak ti to dopadlo?snad všechno v pořádku..Já si dens pro jistotu koupila ten digi test co ukazuje i v kolikátém týdnu jsem..a vyšlo mi že k početí došlo před více jak třemi týdny..Až půjdu k dr.,tak zjistí že už jsem snad ve třetim měsíci ne
jen z čeho mám trochu starch, tak jsem nebyla celou tu dobu úplně vzorná..
V tý době jsem byla s kámoškama zapařit a taky na plese, kde jsem samozřejmě neseděla u limonády
..jen doufám a modlim se, že to nebude mít žádné následky…
Lolonko díky za optání, kontrola dopadla v pořádku. prcek váží 370g a vše je tak jak má býti:)) Jsem za to šťastná.
Další kontrola 23.3.
A neboj, do Tvé kontroly to uběhne rychle a neboj se, že jsi v počátku měla alkohol. Ono k děťátu se prý prvních 14dní po oplodnění nic nedostane, je chráněno a i kdyby jsi požila alkohol potom, tak se taky pro jednou prd stane.
Já při prvním těhu jeden večer pěkně slavila a už jsem byla v tom a nevěděla to a běhá mi tu zdravá holčička. Teď už víš, že pít nemůžeš a hlavně bacha na léky, první trimestr je pro vývoj nejdůležitější, takže si kup nějaké vitamíny pro těhule , doporučuji Pregnium. Je tam vše potřebné.
Macck píše:
můžu se zeptat jak dlouho jsi těhotná?
Macck, jesti to byla otázka na mne tak jsem ve 21tt
Což je pátý měsíc.
Zkus si test v pondělí, to by už mělo ukázat.
Marto díky za tip..Právě jsem hledala které vitamíny si koupit..Tak už si s tím nemusím dělat starosti a v pondělí koupím Pregnium:)..To se mi ulevilo s tim alkoholem,já si taky myslím že uplných začátcích to nemá takový vliv..TeĎ už vím že nesmím
Jinak to ti gartuluju k tomu že se všechno vyvíjí jak má a jste v pořádku:)Už víš co budeš mít nebo se necháš překvapit?? ![]()
Lolonka22 píše:
Marto díky za tip..Právě jsem hledala které vitamíny si koupit..Tak už si s tím nemusím dělat starosti a v pondělí koupím Pregnium:)..To se mi ulevilo s tim alkoholem,já si taky myslím že uplných začátcích to nemá takový vliv..TeĎ už vím že nesmímJinak to ti gartuluju k tomu že se všechno vyvíjí jak má a jste v pořádku:)Už víš co budeš mít nebo se necháš překvapit??
Necháváme se překvapit. U prvního těhu jsme to tak tak chtěli ![]()
Jinak ty vitamíny jsou sice krapet dražší, ale obsahují přesně to, co mimi potřebuje a nic navíc, jako jiné multivitamíny. Mě je doporučila moje doktorka a kamarádce její dr. taky. Najdi si je na netu a přečti o nich ![]()
Brala jsi listovku? TA je teď hodně důležitá.
Marta78 - listovku jsem brala jen měsíc a pořád jí jim..A když začnu jíst to Pregnium,tak tak už je v tom obsažená..Takže listovku už bych do toho tím pádem jíst nemusela viď..?
Lolonka22 píše:
Marta78 - listovku jsem brala jen měsíc a pořád jí jim..A když začnu jíst to Pregnium,tak tak už je v tom obsažená..Takže listovku už bych do toho tím pádem jíst nemusela viď..?
Přesně tak. stačí pak jen to pregnium ![]()
holky tak já to v noci dostala, zpoždění 3-4dny. Šílený bolesti břicha a už to jelo. Tak alespon vám hodně štěstíčka a mimíškům zdravíčko ![]()
Macck - neztrácej naději..a těš se na další snaženíčko
držím palce ať to brzy vyjde ![]()
Macck píše:
holky tak já to v noci dostala, zpoždění 3-4dny. Šílený bolesti břicha a už to jelo. Tak alespon vám hodně štěstíčka a mimíškům zdravíčko
Taky držím palce, aby to příště vyšlo ![]()
marta78 - ahoj marto, tak jsem sháněla pregnium a nakonec jsem si ho musela objednat, protože ho v žádné lékárně, kde jsem byla neměli..Dnes jsem se bavila s kamarádkou která je už ve 30 tt a ta mi zase říkala že žádné vitamíny a tyhle věci brát nemám..Že jí doktor řekl, že pokud má pestrou starvu, tak je zbytečné se něčím dál dopovat..On má asi na to taky každý doktor jiný názor..Uvidím co mi na to řekne ten můj..Ale asi by to podle mě nemělo ničemu uškodit ![]()