Že by se zadařilo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9318
19.2.12 19:11

Mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.2.12 08:30

Stale nic. Vecer me hrozne bolelo brisko,tak bodave,motala se mi hlava a prsa mam natekly. Cely den jsem do sebe nenacpala zadne jidlo a vecer sem placala co se dalo. Testik udelam zitra rano. A kdyz ani ms ani // pujdu k dr. Jsem hrozna,ale to cekani nedavam vuuubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
20.2.12 11:59

Zkus dojít k doktorce. To bude asi nej. I když ještě na UTZ nejspíš nic neuvidí, podle sliznice pozná jestli jsi v tom.
A nechceš zkusit zítra ještě ten digitest od Clearblue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.2.12 13:07

Já když našla // tak me taky bolelo brisko, pichani, podobne jako bych mela dostat MS ale mene intenzivni a prsa jsem mela natekla a bolava a pak jsem zacala i krvacet. Skusila bych urcite jeste nejaky test a objednala se k doktorce, nebo zasla do nemocnice, tam te vezmou hned a budes vedet na cem jsi. U me si nebyli jisti tak jsem si pockala hodinu a pul na HCG a hned bylo vse jasne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.2.12 14:14

Rano testnu a odpo pujdu k doktorovi. At mam klid na dusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
20.2.12 19:04

ahojky,jsem na tom podobně..snažíme se o mimi od září a zatím nic..poslední tři měsíce jsem měla MS na den přesně teď už mám tři dny zpoždění..trochu mě bolí břicho a možná trochu nateklý prsa..jinak žádné příznaky..zatím se bojím testovat, abych tam zas neviděla sněhobílo..jak dlouho doporučujete ještě počkat s testíkem:-)

• Citovat
  • Upravit
9318
20.2.12 19:06

testni hned!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
20.2.12 19:15

Není to ještě brzy?..Doma testy stejně nemám..tak zítra asi koupím a půjdu do toho!

• Citovat
  • Upravit
698
20.2.12 20:32

Lolonko zkus to zítra, mohlo by to už být vidět a pokud ne tak pak za dva dny.

Holky držím vám palce, přesně vím, jak se cítíte:)) Taky jsem byla jak struna a každý den, co jsem to nedostala se zvyšovala moje šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
20.2.12 20:39

Marta78 - díky moc..zkusím a uvidím.Ale zároveň se bojim.Víš sama jaké to je viď..měla jsi už nějak výrazné příznaky když ti vynechala MS?..vím že už se ptám asi na blbiny, je jasné že každá to má jinak..Ale nedá mi to, chci se pořád utvrzovat v tom že tu nějaká šance je :)

• Citovat
  • Upravit
698
20.2.12 20:48
Lolonka22 píše:
Marta78 - díky moc..zkusím a uvidím.Ale zároveň se bojim.Víš sama jaké to je viď..měla jsi už nějak výrazné příznaky když ti vynechala MS?..vím že už se ptám asi na blbiny, je jasné že každá to má jinak..Ale nedá mi to, chci se pořád utvrzovat v tom že tu nějaká šance je :)

V pohodě, když můžu pomůžu. Příznaky, pocity jako kdybych to měla každou chvíli dostat, bolest v podbřišku. No a pak napětí v prsou. Ale to jsem tušim u druhého těhu neměla, takže to není směrodatný. Špatně mi nebylo, jen jednou v autě, se mi zvedl kufr, ale to taky nemusí být. Každá to máme jinak. Každopádně pokud jsi měla pravidelnou menzes, což já měla taky a pak jsem měla zpoždění, tak jsem si to mylsela, že to bude ono:)) Dej sem zítra zprávu a držím palce,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lolonka22
20.2.12 20:54

díky moc.. :) zítra nebo pozítří sem písnu..nevím jak budu uplně stíhat, jsem od rána do večera pracovně mimo, takže snad stihnu ještě někde koupit testík.. :) zatim ahoj a dík :mavam:

• Citovat
  • Upravit
698
20.2.12 21:01

Není zač, držím palce a napiš až budeš moci. Tak ahoj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
21.2.12 05:24

Tak testik zase bilej jak snih. Ms v nedohlednu. Odpo za dokturkem,snad bude mit lepci zpravy. Aspon tu ms at se muzem snazit dal. Tenhle stav je fakt na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikykyry
21.2.12 09:39

Ahoj holky. Jsem tu poprve,ale rada bych se svama poradila. S přítelem se snažíme už pět měsíců a nic. Ale ted sem měla dva dny slabe krvácení a ms mám dostat až 25.2. přišlo to bez varování a o šest dnů dříve,akorát když to začlo tak sem měla slabý tlak ve vaječnících. Někde sem četla že by to mohlo být krvácení když se oplodněné vajíčko uchytává v děloze. A dny od ovulace by taky souhlasily, byl to 10 den. Nemáte stím některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex