Kdy čekat MS?

17.2.12 13:33

kdy jí čekat

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat.

Menstruaci jsem mněla 20.1-26.1 kdy jsem užila antikoncepci.Ale po nespokojenosti jsem ji vysadila(a s manželem jsme nakonec usoudili,že už je čas na miminko)
ale po té vysazené antikoncepci jsem dostala menstruaci 1.2 2012.
tak kdy mám čekat další?popř. kéž by nepřišla.mám ji čekat ode dne kdy mi přišla sama.nebo po vysazení.omlouvám se,ale potřebuji se zeptat :oops: :-)-už se nemůžu dočkat až budu tlačit kočárek:-)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
17.2.12 13:38

:roll:
No tak očekávat můžeš ms fakt kdykoliv, když jsi si to takto zkomplikovala hormony, nějak nechápu, jak si někdo může nechat napsat HA, zřejmě po týdnu užívání vysadit a rozhodnout se pro dítě.
Teď jenom doufej, že ms dorazí v nějakém rozumném termínu. Jako poslední ms bych brala poslední krvácení, tudíž tu, co dorazila po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 13:40

no né…tak napsala jsem si novou a protě mi to nesedlo…pak už jsme se rozhodli ji neužívat a snažit se:-))) komplikované ale to jsem prostě já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.2.12 13:43

Jestli jsem to dobře pochopila, tak tys ještě neměla MS sama od sebe ne? Oboje bylo po HA, nebo ne? Každopádně já jsem vysadila HA a čekala jsem 50 dní a nic, tak jsem šla na vyvolávačku. Teď jsem 34DC a zatím MS nikde. Takže těžko říct. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 13:46

vždycky sama přišla přesně kdy měla…ale teď jsem si to zavařila tím že jsem ji poprvé po týdnu vysadila…a nevím kdy čekat další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.2.12 13:46
Dominicka18 píše:
no né…tak napsala jsem si novou a protě mi to nesedlo…pak už jsme se rozhodli ji neužívat a snažit se:-))) komplikované ale to jsem prostě já :)

Aha, tak to se omlouvám, myslela jsem že jsi ji nasadila při té ms 20. jako novou :oops:
Pokud jsi předtím brala HA, tak ti nezbude než čekat, někomu chodí pravidelně i po vysazení, ale spoustě ženských cyklus naskočí třeba až za několik měsíců - tělo se musí trochu vzpamatovat z těch umělých hormonů. Takže trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 13:49

a můžu při tom otěhotnět???? to by pak nepřišla a byla bych hurááááá těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.2.12 13:53
Dominicka18 píše:

Můžeš, to je jasné :) K otěhotnění potřebuješ „jen“ ovulaci. Takže i bez MS můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.2.12 13:54

většinou nejdřív přijde ovulace a tu pak následuje za cca 11-16dnů menstruace (klasická luteální fáze má 14dnů).
Takže jo, kdybyste chytli tu první ovu, ale to se dá jen velice těžko odhadovat, mohla by být někdy teď stejně jako třeba za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 13:56
Liduše píše:
Dominicka18 píše:
Můžeš, to je jasné :) K otěhotnění potřebuješ „jen“ ovulaci. Takže i bez MS můžeš otěhotnět.

už se nemůžu dočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:-)a teď záludnější otázka…kdy si mám udělat test?:-) s (manželem spolu spíme skoro denně od té poslední menstruace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.2.12 14:00
Dominicka18 píše:
Liduše píše:
Dominicka18 píše:
už se nemůžu dočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:-)a teď záludnější otázka…kdy si mám udělat test?:-) s (manželem spolu spíme skoro denně od té poslední menstruace)

Tak to ti poradím úplně přesně!
V den, kdy má dorazit MS :D :D :D takže jsi v pytli, protože to nevíš (stejně jako já). Takže tak 12 dní po ovulaci (tu ale taky nevíš, kdy byla). Takže čekej, čekej, čekej a čekej. Já si dělala TT asi 30 den a nic a pak 50DC (když jsem se rozhodla, že teda půjdu na vyvolávačku). No a teď vím, že ovulace byla 28 DC, takže budu testovat tak 42 DC, jestli to do té doby nedostanu (měřím BT). Jsi v té nejhorší situace co může být. Protože se nemůžeš chytit fakt ničeho :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 14:04

to teda jo:-( chjo:-) to jsem si zavařila..ale nic neskazím tím kdybych to skusila kdy mám čekat MS ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.2.12 14:06
Dominicka18 píše:
to teda jo:-( chjo:-) to jsem si zavařila..ale nic neskazím tím kdybych to skusila kdy mám čekat MS ne?:-)

No a čekat jí jako budeš po 28 dnech? Zkusit to samozřejmě můžeš (můžeš testovat třeba i denně, to vůbec ničemu nevadí). Jen tě to bude asi zbytečně nervovat, nebo mě by to nervovalo. Každopádně držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.2.12 14:35

No testovat můžeš co hrdlo ráčí, ale abys neprotestovala majlant :mrgreen:
Já měla první cyklus po vysazení ha nějakých 50dnů, pak 40 a třetí už ms nepřišla 8)
Taky jsem ten druhý cyklus testovala jak o život a akorát jsem vyhodila peníze.
Jinak pokud testovat, tak mamatestem 10 z ranní moči, ten ti ukáže slabýho polimitního ducha už 10dnů po ovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
17.2.12 19:36

ty jo jsem asi z těch šťastnějších co po vysazení ha (po 7-8 letech užívání) hned měla normální pravidelnej cyklus. Nebaštím od listopadu a měsíčky vždy příjdou pravidelně -+ jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí